Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Веси, благодаря ти   bouquet Предполагам аз, че е така, ама ми седи една топка в корема. ETA не се променя, все си на 24 Окт. Ох толкова е далечеее ....

Ян, аз не успявам да отворя линка, ама като се вредя имаш глас и от мен  Peace

Дадох и аз глас, Ян Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 00:30 от Мира Иванова

# 361
Ян аз също гласувах. Успех.

# 362
  • Варна
Добро утро,принцеси. Успешна седмица на всички,Ян  и от мен един глас,успех

# 363
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, момичета!

Надявам се да сте имали слънчев и усмихнат уикенд, а седмицата ви да е ползотворна и лека  Simple Smile

Бързам да се похваля - милото най-накрая има акаунт и в петък получих имейл. "Скромните" седем страници  Joy Бях му казала, че ще се радвам ако си описва дните си, но не го очаквах. Самата аз едва ли бих го правила... А той наистина си събирал инфото и ми го изпрати при първа възможност. За първи път от както замина пуснах някоя и друга сълза - и то май по-скоро от щастие. Че имаме връзка, че е отделил толкова време и внимание за да ми пише. Очакваше се да му е тежко, така се и оказа наистина, съдейки по прочетеното, но това е редовно при кадетите, тепърва се запознават с работата, обстановката, свикват с океана и вълнението. Пък и корабът е доста стар. Поне пък му е интересно!

Яна, пратих гласчето си, желая ти успех!

Мира, моят моряк също плава към Оман. Доколкото знам от плаващи си приятели, кар кериърите не ги закачат много. Моето бъдещо капитанче също се очаква да е на 24ти в Оман, твоят на какъв кораб е?  newsm78

# 364
  • Варна
Силве, на bulk carrier сме ние, насипен товар, които карат. Още 4 дни имат до ETA... Аз също си правя нещо като дневник и при първа възможност ще го пратя, да има мъжо какво да чете  Hug

Дестинацията при нас е Момбаса  ooooh!

# 365
Момичета добър вечер, малко късничко ама и аз съм от следящите днес....Времето е  лошо при морския и може и да не влязат в пристанище и затова още нямам обаждане  Sad
Силве, чаканите новини дойдоха  Peace  Браво, че при нас майлите имат определен лимит, ако надхвърли обема не минава през сървара в офиса и ми го връщат  Twisted Evil
Спокойна нощ на всички!

# 366
  • Варна
Лека нощ и от мен Simple Smile

# 367
  • Варна
Добро утро на всички.Това лошо време  май е навсякъде, ММ са на рейда в Мексико и вчера разговора ни изведнъж прекъсна,нямаше второ обаждане,но разбрах че времето било ужасно.Слънчев и усмихнат ден.

# 368
  • Varna, Bulgaria
Здравейте!

И аз се включвам с това за лошото време - явно е навсякъде е така.

Току що прочетох втора част на дневника на милото - навлезли за вече в пиратски води по пътя си към Оман. Явно поради тази причина са извън обхват последните няколко дни, но както ме успокоите - при всички ви се случва, ще свикна с това  Simple Smile
Разговорите, поне доколкото знам, са скъпички, като ни домъчнее ще се възползваме. Но им предлагат карти с включени 600 кредита само за 25 долара. Имейлите (таксуват входящи и изходящи), в зависимост от обема, са около 2-3-4 кредита, което са си доста имейли.  Laughing Та ще се поразглезим явно - от 03 до 17 си бяхме разменили по един смс, а сега си пишем почти всеки ден.

Похвалих се  newsm44, ще се връщам обратно към задачките в офиса.

Хубав ден от мен!

# 369
Здравейте, моят ден е лош  Twisted Evil В това време аз с висока Т натискам леглото Twisted Evil , като разглобена съм.
Силве, там в залива като минават, ММ ми е разправял, че дори светлините не пускат вечер, като призраци са. Прехода е около 3 дни в опасната зона, така че въоръжи се с търпение. А ако са и под конвой, няма страшно  Peace
Дано поне вашият ден е слънчев и усмихнат!

# 370
  • Варна
Здравейте, аз в нета продължавам да не виждам актуален статус, но на телефона ми се виждат ок  ooooh!

Дестинацията е изписана ARM GUARDEDMOMBASA  Thinking
Предполагам, че конвоя се има предвид, който ги следи да е наясно  bash

До петък ще изтрая, да стихнат до пристанище   phoneuu

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 17:24 от Мира Иванова

# 371
Мира, ако собственика е платил за конвой, няма страшно. В уречен час се събират около 10-14 кораба, и ги екскортират бойни кораби, които шетат там из залива....А от миналата година вече фирмата на ММ плащат и на въоръжена охрана. Рейнджърите са на палубата през цялото време. Когато са там не позволяват на екипажа да си показва носа на вън, за да не стават грешки.  Напоследък нещата са по спокойни в залива, защото абуригените знаят, че прошка няма, вече се стреля.....Звучи страшничко, но пък като няма друг начин за справяне с проблема и това е решение.
Аз се чух с морския, малко по спокойна съм, но Гонсало яко ги мята и няма да влезнат тия дни на пристанище.

# 372
  • Варна
Благодаря ти, Веси Simple Smile

# 373
  • Варна
Имам смс-иии, голям кеф и много сладка и горчива радост, уникална емоцията  newsm44
Мъжо е добре, жега е в Кения, много бач и така ...

3-4 дни на рейд и после влизат на кей. Морската лексика още ми е чужда, дано не съм написала глупост ...

Вашите моряци как са, надявам се всички да са ок  Peace

# 374
  • Варна
Добър вечер прекрасни.Мира слагай вече розовите очила и дишай спокойно.И аз се чух с морския,още са на рейда в Мексико на 30 градуса жега и все още лошо време след урагана. Половината от рейса мина,остава по трудната половина. Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт