Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 942
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Varna, Bulgaria
Добро утро и прекрасна нова седмица!

Желая ви да срещате само усмихнати и слънчеви хора  Simple Smile

# 406
Здравейте дами! Голямо затишие тук   Rolling Eyes   В това хубаво време никой не е пред ПС  Laughing 
Вижте какво са измъдрили управниците за пари и не само това....ами и ще губят от времето за почивка на нашите момчета.....нямам думи  ooooh!  Е вече опряха и до нашите семейства  Twisted Evil 

http://www.maritime.bg/2014/11/06/26708/ 

# 407
  • Варна
    Здравейте и от мен!   bouquet
Включвам се в темата ви, тъй като и моя мъж пътува отдавна....
В момента е в отпуска, ще заминава в началото на януари. Но тъй като сега започва в нова фирма сме малко притеснени. Случайно да има някой сред вашите мъже, който е към Peter Dohle? Имате ли някакви впечатления, чували ли сте нещо? Сега е на обучение и колегите му там не спират само някакви лоши неща да говорят...

Лека вечер на всички  Hug

# 408
  • Варна
Явявам се веднага, мъжо бяха 4 дни в пристанище и си бяхме като у дома, скайп сутрин, обед и цяяла вечер  hug

Вчера излязоха и пак съм тук Simple Smile
Nervous, мъжо е към IHB, пък за тия курсове  Thinking, у нас май ги има, мисля с някаква валидност, ама знам ли...
Ще го дам на мъжо да го види ...

# 409
  • на чист въздух
тази година първокурсниците по корабоводене затова започнаха по рано, караха май точно този курс и казаха, че без него не може да се качи на кораб и на 5 год пак

# 410
  • Варна
    Добро утро   bouquet
Той всъщност беше на обучение за някакъв по-голям двигател, на който не е бил досега, и курса си го организира работодателя само за неговите си служители.

# 411
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile
Изпих вече половината кафе в компанията на мъглата  smile3506

# 412
Здравейте Морски Принцеси!
Аз напоследък, втълпила ли съм си или просто свикнах с чая от джинджифил и съм само на него, но 1 л изпивам  Laughing  , ама и резултата е на лице, хем отслабвам хем има енергия  Heart Eyes  Май се пристрастявам към него  Laughing
Мен ме е яд, че като се върне морския поне 20 дни му минават почти всеки път я за учене я за смяна на сертификати, ами направо да им казват една такса и да си плащат  Twisted Evil

Nervous User, добре дошла! Аз не мога да помогна с инфо, но ММ беше при едни японци, отиде знаете защо  Wink, но точно изкара 1 контракт....Не беше доволен от битовите условия, но въпреки това негови колеги пак отидоха да работят в тая компания. Та иде реч за това, нека не се настройва предварително твоето момче, може пък и да не е толкова лошо.....
Оф аз вече не мога да спя, напрежението ми бавно нараства.....опитвам се да съм спокойна, но не ми се  получава   Sad   Всеки ден в майлите давам инструкции, пращам статии за това как и какво трябва да се знае за да се предпази човек от тая епидемия, да се вземат превантивни мерки, защото ако сам не се пазиш....то няма кой.....Може и да съм станала досадна, но е по добре да се разполага с повече информация.  На такова разстояние освен да се моля за здравето им друго не ми остава.

# 413
  • Варна
Здравейте, посред нощите Simple Smile
Ние правихме афтър рожден ден парти тази вечер  bdbaloni
Малко е сложна нашата за разправяне, но важното е, че направих много снимки и клипове на децата и само чакам да кацнат на пристанище в началото на следващата седмица  Crossing Arms

Свалих и аз някое килце, чак на скайпа ме изфащаха  Mr. Green Ма то нали не готвя, сама за мен и котката освен, ама тц...

Оф един месец от четири минава на 11 Ноември  Peace
Веси, ок ще са ни момчетата, споко Simple Smile Не сме пратили децата там я  Peace

# 414
Мира, как ли ще се зарадва  Grinning
Веси, всичко ще е наред, гушкам те  Hug
Аз съм изпаднала в някакъв тупик, трудно ми е да ставам сутрин, нямам сила и желание за нищо, но ще се вземам в ръце скоро  Peace

# 415
  • Варна
Добро утро  Hug
Нали ще се зарадва  Flutter Първи рейс ми е, да не говорим, че се запознахме три месеца преди да замине ooooh! Mr. Green
Давам си сметка, че на него му е по-трудно там сам, отколкото на нас тук, и се старая да има материал за разглеждане когато са "в нивата" - вашите ползват ли това определение за морето  ooooh!
Гуш от мен, ай някой да стане да почерпи по едно кафенце ли сякаш ей тъй  Whistling

# 416
Докато се набутам стана добър ден! Днес малко Мара - Пепеляшка го раздавам  Mr. Green  ама не я докарах до край, и утре е ден  Laughing  
Сега съм си заредила чая и кафето и ще се мъча  Laughing  Сложих и короната  Laughing
Мира, ами то не е рентабилно да се готви за сам човек. Ако случайно не издържа  Mr. Green и се развихря из кухнята, става празник за  кучето и после не си яде нейните храни  ooooh!  минава и тя на диета  Laughing  докато разбере, че угощенията са моментни.
Марийче,  Hug  взимай се в ръце, че да не идвам с гьостерицата  Wink

# 417
Ти само кажи, че идваш  Laughing

# 418
  • Варна
 Tired Този път не се видяхме, нямаше нет, нямало време, за ден са в пристанището, товарят и заминават на дълъг преход. Илипоне за мен е дълъг - май 2 седмици  ooooh! и аз нещо нямам настроение ...
Ето, като си помрънка човек, па му олекне на душата малко  Hug Hug
Как сте Вие?

# 419
Добро утро момичета!
"Казват, че хлябът, който си хвърлил във водата, се връща при теб."
Едно добро дело, което си свършил днес, може да се върне при теб или на някой, който обичаш тогава, когато най-малко очакваш.  Но....защо се забавя  Cry  Тия дни ми е едно тъжно, защото моята най-добра приятелка безвъзвратно си заминава пред очите ми....Загубва сили, не може вече да се бори с коварната болест.....а аз нищо не мога да помогна....
Ако това добро не ти се върне,  а според законите трябва....Защо си мислим или си правим някаква илюзия, че сме направили света малко по-различен.....ама не сме,  защото не  мога да облекча страданието ..... не  мога  да видя  надеждата в едни празни очи .........
Защо са толкова трудни тия житейски уроци....защо не можем да ги научим ??

Общи условия

Активация на акаунт