AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 63 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Не успях да се докопам до дълготрайните червила  Cry, приятелката ми не е пуснала поръчката Confused

Ако някой има излишни запаси, нека ми пише на лични  Praynig, както и новия парфюм Сънсет....ей така не съм се прекарвала, а така ги чаках тия червила  Sad

Има ли подобен на кораловия цвят от тази серия в серията УКР  newsm78

# 676
Здравейте, пред дилема съм и реших да се допитам до вас. Колебая се между два шампоана Avon Naturals с авокадо и бадем или Advance Techniques with silk protein. Бихте ли споделили някакви отзиви, тъй като до сега не съм използвала шампоан от Ейвън и нямам никакво мнение. Благодаря Hug
за суха коса този с Авокадо е много добър. Моя приятелка го поръчва за 3-4 път, като използва и маската от серията. Много е доволна, аромата е много приятен и не образува пърхот.
И не само за суха коса - дъщеря ми е с нормална, дълга, гъста и тежка коса и откакто го ползва съм  Crazy. Такъв обем от корена прави, направо променя цялата визия на хлапето.

raja_nikol, със Сънсет мога да те уредя, ама с червила не съм се запасила  Mr. Green.Между другото на мен Сънсет-а изобщо не ми хареса, така че на теб най-вероятно ще ти пасне  Heart Eyes.

# 677
Да споделя харесвани от мен продукти- шампоана Advance за обем (който обаче не е подходящ за честа употреба); гел, маска и крем за лице Avon naturals краставица (много са освежаващи); Спирала Mega effects (все още свиквам с нестандартната форма на четката, но като консистенция е добра и не слепва миглите); страхотните им лосиони за тяло Avon naturals с различни аромати (фаворит ми остава черешата) и любия ми парфюм Little Black Dress (повечето им парфюми ухаят страхотно).

# 678
Да се похваля, че си взех новата тоалетна вода Summer White Sunrise - само за 6 лв, и съм много доволна и от аромата, и от трайността.
Препоръчвам я.

Скрит текст:

П.П. Да попитам, вече сканиран ли е някъде Каталог 09? Embarassed

# 679
  • гр.София
Да се похваля, че си взех новата тоалетна вода Summer White Sunrise - само за 6 лв, и съм много доволна и от аромата, и от трайността.
Препоръчвам я.

Скрит текст:

И аз я получих преди малко и също съм доволна от аромата.

Получих си и бронзиращите перли.  Grinning

# 680
# 681
# 682
Някакви мнения за лаковете speed dry?

# 683
в тоя каталог сякаш нищо не ме грабва  Rolling Eyes

# 684
Набелязах няколко добри офертички.

# 685
Аз потривам ръчички за двуцветните червила Simple Smile

# 686
И на мен ми станаха интересни. Simple Smile Но ми е чудно как ще се възприемат. Честно казано не съм виждала някоя да ходи с различни цветове червило.

# 687
А мнения за тея лосиони на Naturals...Гледам ги намалени и се чудя дали да не си поръчам  newsm78

# 688
Като аромат са хубави, но не са трайни.

# 689
До сега винаги съм ползвала спрейовете.Най-вече тоя с нар.Ама явно ще си продължа на спрейове... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт