Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако нямам апетит и имам гадене по време на бременност?
Какви са мненията за приемането на Деган по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на детска количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако нямам апетит и имам гадене по време на бременност?
Някои бременни жени изпитват гадене и намален апетит. Важно е да се консултирате със своя гинеколог относно приема на лекарства. Някои приемат Деган, но трябва да внимават с приема на лекарства по време на бременност. Винаги е добре да се консултирате с лекар преди да започнете прием на каквито и да било лекарства.
-
Какви са мненията за приемането на Деган по време на бременност?
Мненията относно приемането на Деган по време на бременност варират. Някои жени съобщават, че им е било предписано, докато други са получили различни съвети от своите доставчици на здравни услуги. Винаги се консултирайте с вашия гинеколог, преди да започнете прием на каквито и да било лекарства по време на бременност.
-
Какви са препоръките за избор на детска количка?
Изборът на детска количка е важен и трябва да се обмисли сериозно. Някои от критериите за избор на количка включват големи гуми, помпащи гуми, голям сенник, голям кош за багаж и противодеформационни дръжки. Важно е да вземете предвид нуждите на майката и бебето и да изберете количка, която отговаря на тях.
-
Какви са мненията за бебешките носилки, слинговете и носенето на бебета в слинг?
-
Защо някои майки започват да разглеждат колички за бебета преди раждането?

Иначе гледах Mutsy- три модела и окончателно се отказах от тях, според мен са тромави, с кофти цветове, почти никакви функции и коша за пазаруване е абсурден. Гледах и една Hauk Malibu 2014 3в1- много лека и приятна количка, но ми се иска да видя Пиа-та на живо. 
Браво, много полезни темички сте подхванали! Честито на всички мами узнали пола, а на останалите скорошни добри новини!