Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 922
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Калата гледах тойотите ама нещо не ми допаднаха на външен вид, а за автоматика, до сега съм карала само няколко пъти автоматик, но нещо не ми допадна друго си е сам да си тормозиш скоростите
Диана за мен беше перфектната количка, голям кош за багаж, маневрена лесна за бутане дори с една ръка, предното колело може да се стопира за да не се върти, но при ямите които бяха в нашия квартал минаваше като танк

# 346
  • София
хаха верно женската тема  Grinning - аз с един автоматик се борих веднъж и се отказах, и аз съм по-скоро за скоростите. брат ми има тойота, не помня каква, но помня че беше яка цифромания, взе я нова, но е мн доволен, нисък разход и прочие.
а иначе туарегчето не е хич зле като че ли, но идея нямам за отзиви. Rolling Eyes

# 347
Момичета, 1 седмица ме нямаше и не съм чела, а вие колко много сте изписали! Поне още седмица ще наваксвам.
При мен няма новини, и вчера не успяха да видят пола, ще си чакам до ФМ. Още не съм качила нищо, нямам и апетит особено, чувствам се хронично преяла. Не знам какво става, предишната бременност си бях ОК, сега сериозно се притеснявам от тези странности. Иначе само за статистиката, и аз не слизам от колата. Моята е сравнително малка и автоматик, чудна работа ми върши, мъжа кара по-голямата и все си мисля, че ще събере 2 деца. Ако не, ще го мислим като му дойде времето.
Относно детските колички, имам си Quinny Buzz от миналия път, за мен е идеалната количка, ако трябваше да избирам пак такава щях да си купя. Единствения недостатък е, че не е от евтините, но пък е много здрава.
Радвам се, че има толкова хубави новини в темичката, все така да бъде до финала  Hug

# 348
Служебните на мъжо са туарег и файтон, от там се влюбих във файтона, но както вече казах подръжката му е много солена, а и той като шоферче каза, че за лична кола при нашите финанси тоарега е по добрия вариант.Иначе за стотен път аз съм влюбена във фаетона то не кола то извънземен кораб“Попринцип е автоматик, но има и режим на ръчни скорости, спортен режим на каране, стандартен, 4 по 4, седалките се затоплят зимата , а лятото охлаждат и въобще има 1001 глезотии  txtloves  уникалната кола
Блейзи не го мисли толкова аз нямам апетит почти не ям и качвам от въздуха,с предната си бременност не разбрах, че съм бременна, а тази ми се спира тока и пак съм по добре от доста от момичетата тук.Не го мисли и се наслаждавай на момента

# 349
  • Варна
та купихме рено меган сценик  Heart Eyes
Elpet, виждам нещо сродно в теб.   Hug Аз карам такава кола вече 3 години, но малко по-старичка. Много съм доволна. Дизел е и не е истина колко е икономична. Нямам представа за какви проблеми са ви говорили, но засега да чукам на дърво сме си ОК. На мен ми е идеална като габарити, но и мечтата ми е да карам някой ден голям джип. Дай Боже да достигнем и такива висини във финансово положение някой ден. Та Меганчето си е екстра. И нещо, което все ми се искаше да кажа по темата с количките, но не ми се зачекваше тема с колите, които караме - багажника ми е много висок и количката никога не съм я сгъвала, а директно си я качвах така. Така, че габаритите на количката в сгънато положение никога не са ме вълнували.  Peace А относно семейните екскурзии - върнахме се от една чужбинска дестинация с 3 големи куфара и 3 по-малки. Ами побра ни. За семеен автомобил си е екстра.

Маменца които се страхуват да шофират, а имат възможност - мятайте се на колите сега, че после с бебе ще ви е страх още повече. И задължително сами.  Naughty Повярвайте, със дуднещо мъжко тяло до вас или дори само присъствието му и това, че разчитате да ви казва какво да правите, няма как да стане. Най-добре сами и да видите как акъла почва да сече.  Naughty Naughty Naughty  Преди, ехеее, 10 години като взех книжка, колко се молех на майка ми да дойде с мен да покарам, но тя не та не. Посочи ми ключовете на колата и каза "ако искаш да караш, заповядай, но аз не ти трябвам". Колко съм й благодарна за това нещо.

# 350
Наистина качвайте се сега и малко, по-малко карайте на по-далечни разстояния Simple Smile Аз като си взех колата не смеех да се кача в нея, първите седмици, карах приятеля ми да ходим вечер до работа, за да разуча маршрута.Сега без кола не мога Simple SmileМного съм се разглезила:)
VeryMe, и аз ходих до скоро при доктор Славкова.Много е добра.Дори сега ми е малко криво,че няма да продължа при нея.А в тази Фемина така хубаво са го измислили с големите телевизори, на който и ти виждаш това което вижда доктора.....Аз се записах да ме следят и да раждам в Правителствена и вече там ще са ми прегледите.

# 351
  • София
Lady April хехе верно ли си с такава кола, супер  Mr. Green аз много се дърпам да я карам, обаче тр да се кача скоро, защото има нещо верно, колко повече отлагам толкоз по-не ми се иска и се притеснявам. а с малкия само 2 пъти съм карала и щях да пукна от притеснение. Crazy
но и истината е че в софия е ад да караш, движението е много интензивно и денем и нощем... уфффф, ще се наканя и аз явно...
ще ти кажа и нещо друго сродно - около мен са само овни, аз явно ги "надушвам"  Laughing Laughing Peace

# 352
Elpet  нещо против нашата хубава рогата зодия ли усещам или се бъркам  Flutter

# 353
  • София
Ехее не мога да ви изчета, не мога да пиша, направо сте страшни  Laughing Но точно навреме ми идва темата за колите  Mr. Green Меганчето е много готина кола и според мен, ние засега сме с малка с кола, но при две деца вече ще се наложи да измислим нещо, но финансово не сме го измислили  Mr. Green А и ни предстои да се местим в друг апартамент, където пък ще почваме ремонт, та главата ми е пълна с мисли  Crazy А най-големия проблем всъщност е, че и аз съм от страхуващите се да подкарат колата, направо тръпки ме побиват, като трябва да се кача да карам. А имам книжка от 10 години, даже сега трябва да отида да си взема подновената, а все отлагам момента  Wink

# 354
  • Пловдив
Служебните на мъжо са туарег и файтон, от там се влюбих във файтона, но както вече казах подръжката му е много солена, а и той като шоферче каза, че за лична кола при нашите финанси тоарега е по добрия вариант.Иначе за стотен път аз съм влюбена във фаетона то не кола то извънземен кораб“Попринцип е автоматик, но има и режим на ръчни скорости, спортен режим на каране, стандартен, 4 по 4, седалките се затоплят зимата , а лятото охлаждат и въобще има 1001 глезотии  txtloves  уникалната кола
Блейзи не го мисли толкова аз нямам апетит почти не ям и качвам от въздуха,с предната си бременност не разбрах, че съм бременна, а тази ми се спира тока и пак съм по добре от доста от момичетата тук.Не го мисли и се наслаждавай на момента
Вземи си туарег ако питаш мен аз имам от 4 години и не мога да си представя даже да я сменя много лесно се кара и е много удобна поне за мен е така   Peace

# 355
  • Сандански
Мамчета, най-сетне смогнах да ви изчета и да се влюча и аз Wink
И да се запиша в групичката с розовите панделки, незнам само как ще си ги поделят момчетата, че като гледам повечето сме с момичета Simple Smile С бебчо всичко е наред и на 15.02 сме на ФМ, взеха ми кръв и урина отново ( не ми казвайте че всеки месец ще ми правят тези изследвания, защото давах на 02.01 и сега пак на 03.02)
охх не мога да се отърва от досадната хрема #2gunfire
Иначе сме на почивка с ММ на Пампорово и той кара ски, а аз си кисна в хотела (a така ми се иска и аз да се кача на ските), ама поне наваксах с материала, че доста ви бях изпуснала

Хубава вечер, тумбачета Hug

# 356
Knick-knack Това модела Book sportiva plus ли е на Peg Perego? Много ти благодаря ще отида да ги разгледам Smile

# 357
Здравейте мами,мен ме спряха на болница,бях с болки сега лежа и почивам,да се похваля ще си имаме момченце може ли едно синьо щеркелче на перва страница,това за сега от мен връщам се да ви чета Simple Smile

# 358
Knick-knack Това модела Book sportiva plus ли е на Peg Perego? Много ти благодаря ще отида да ги разгледам Smile

Да, модела е Peg Perego book plus sportivo and modular..това реално аз съм харесала за себе си Simple Smile  и другата която гледах но ми се видя леко тромава и малко тежка е модела на ABC desing - Cobra.
Simple Smileпохвали се в някой момент какво си си харесала Simple Smile Лека вечер Simple Smile

# 359
Да ви се похваля какво му купих на нероден Пиперко  Laughing
Ама толкова сладички нещица има, че направо....
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт