Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
....... И все пак категорично я предпочитам пред Близнаци, какъвто е моя близък вариант (ще раждам със секцио, вероятно в края на юни).
ами то пак иде да е рак, ако е в края на юни  Laughing 22 юни - 22 юли е рак. (на някои места е като 21 - 21, а не 22-ро число)
какъв ти е асцендента, знаеш ли си го? моя е стрелец като на дребния и затова сме в мир, а тати е овен, и това допринася Simple Smile

Асцедентът ми е Дева и съм забелязала, че през последните години оказва все по-голямо влияние върху мен. Странна комбинация е това Рак с Дева.
Иначе и аз съм родена на 2 юли, а терминът ми е на 3-ти.
Mar bella
Моят мъж е Рак с асцедент Дева, а аз съм Стрелец, като при вас, но на обратно  Laughing И аз се надявам да устискам и да не родя двама зодия Близнак, че ще ме качат на черешата. Искам да са си рачета

# 451
  • Варна
lady april а на коя дата ти е роден телеца, че се обърках? newsm78
На 23.04.  Laughing

# 452
Здравейте мами, гледам за зодии си пишете....е в мойта къща аз съм лъв, Калоян-сина ми е лъв, малката живот и здраве (имам дата за секцио) също лъв, ооо забравих ММ той горкия е козирог. За храните - всичко в умерени количесрва е разрешено, меда по време на бременност и кърмене предпази Калоян от Алергии и в момента така се пазим от грипове и настинки. А що се отнася до скуката с дете в къщи на две г. и половина не скучая даже мечтая да поскучая. Другата седмица отива на ясла с двеста

# 453
ЧУДЕХ се дали мога да ям люто заради гриповете и вирусите и попаднах на тази статия http://ezine.bg/n13-28005-%D0%9B%D1%8E%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%B1 … D0%BE%D1%81%D1%82
и се оказа че люто може да ядем,но не  и млечни продукти.А сега де та аз всеки ден пия айряни ,ям кашкавал и сирене ,дали вредя на бебо
Утре следобед съм на консултация и ще питам за тях.Дано и аз да разбера пола  вече:)

И в статията пише, ако млечните продукти са непастьоризирани - така че са позволени останалите. Моят лекар даже ме стимулира най-вече това да ям. Сами си квасим киселото мляко и повече не мога да погледна купешко, прясно не пия, но понякога налитам на боза, макар че е необходима на по-късен етап - при кърменето.

# 454
Незнам кави са тези статии но е много важно да се консумират млечни продукти, Калции мами. После ще има ох кокалите ми остеопороза и т.н. Всеки ден сутрин и вечер по една лъжица хубав мед и грипа бяга. Чаша мляко преди сън за мен и детето. Хапвам си суши, пикантно и много мляко. Така бях с първата ми бременност така правя и сега.

# 455
  • София
хехе ама като гледам аз си мислех че в нас сме зодиакален сбирщайн, ама и вие, които писахте, страшни семейни комбинации сте барнали  Laughing да сме живи и здрави и малчовците също, това е най-важното Heart Eyes
lady april а на коя дата ти е роден телеца, че се обърках? newsm78
На 23.04.  Laughing
хубава дата, на кармична отплата, и телец, бравост  Sunglasses Peace

# 456
Да аз няма да се откажа от млечните продукти и айряна,те са ми любими,дори си квася от домашно мляко .В къщи сме аз козирог ,мъжът ми е телец ,много сме инати двамата,детето е стрелец и бебо искам да е лъв но каквото дойде .термина ми е 28.07.

# 457
  • София
Да се включа и аз по темата за зодиите - ние и двамата с ММ сме лъв. Добре ще ни дойде едно раче да ни разнообразява Simple Smile

# 458
josi_josi мъжете са странна порода, но не се притеснявай. Сигурна съм че ще е влюбен в дъщеря си. Имам наблюдение, че в повечето случаи момичето е на татко принцесата, а момчето е на мама малкия мъж. Аз като питах ММ, какво иска и той винаги ми казва каквото такова. Обаче предпочитал момче, защото знаел на какво да го учи и как да го възпитава. Т.е. ще му бъде пример. Пък ако е момиче не знаел как да го възпитава и какво да прави с нея Laughing Все още не знаем пола и ще видя каква ще му е реакцията. Но на моя приятелка и казаха че ще е момиче, а тя иска от преди да забременее момче. Толкова е разочарована. Аз и викам еха супер новина, а тя "Ми вземи го ти като ти харесва"  Joy Това все пак не е концерт по желание и не става да го върнем на щъркела, нали Simple Smile

Относно зодиите моето мнение е, че всяка зодия има добри и лоши черти. Термина ми е на 24.07 и се пада Лъв. В началото се молих да си е Лъвче като баща си, който е изключително внимателен към мен. Направо ме носи на ръце. Но като се поразмислих малко и погледнах от страната на родител, да лъвовете са страхотна зодия, но като деца на родителите си... как да кажа, винаги си мислят че всичко им се полага. Могат да бъдат доста лоши на моменти ако ги настъпиш по опашката, след което си длъжен да им простиш всички обиди, просто защото те винаги са прави. Държат на семейството и здравите отношения, но ще носят жена си на ръце, не майка си (ако са момчета) А що се отнася до Раците, брат ми е рак и е с 9 години по-малък. Като започна да пълзи първо започна на заден ход  hahaha  
elpet ги е описала страхотно. Аз искам да добавя, че притежават изключително чувство за хумор и държат да са център на внимание. Точно заради това брат ми има проблеми в училище. Всички казват че е много умен, но е и много лигав ( лигав на учителски език означава че разваля дисциплината) Иначе са мъжкари, държат на честната дума, на приятелството и на каките си  Heart Eyes
Така че след тези размишления нямам нищо против и да е раче. Само се притеснявам от себе си, защото аз като Стрелец, съм малко безцеремонна и остра в забележките си, което и при двете зодии може да ми изиграе лоша шега.

# 459
  • София
Здравейте, мами Simple Smile) Изпуснах ви за два дни и не мога да смогна с четенето! Над 10 страници сте изписали  Laughing  Mr. Green

Аз имам предложение - за да не ни свършват темите супер бързо, може да спрем с благодарствените постове към Мимето, които отнемат над 5 страници в началото на всяка тема..Всички сме й благодарни по default, както се казва  Hug  Heart Eyes

За зодиите - аз тайничко се надявам на лъвче, защото аз съм лъв и всички в семейството ми са лъвове с изключение на ММ, който е козирог... Със сигурност лъвовете ми допадат повече от раците, но пък от тях познавам само 2-3 и то мъже. Мога да кажа, че са много мистериозни и със сложна емоционалност.
Лъв започва от 23.07., така че има шанс за мамите с по-късен термин. Simple Smile

# 460
Хубави хора сме ние лъвовете хихи, не сме горделиви и не обичаме да сме винаги прави и център на внимание Party

# 461
  • София
Хубави хора сме ние лъвовете хихи, не сме горделиви и не обичаме да сме винаги прави и център на внимание Party

Хаха да!  Joy

За раците само ме притеснява, че като че ли не са много активни и амбициозни и имат все нужда от побутване. Разбира се, не мога да обобщя за всички хора от зодията, но така ми се струва  Thinking

# 462
Диана_хв относно детето лъв мога да по споря с теб. Моята кипричка е лъвче и да понякога се опитва да се налага, но е лесна за подвеждане така да се изразя. Когато обясниш и дадеш доводи се съгласява. Както се казва като и почешеш гривичката и се кротва. Освен това е безумно любвеобилна иска винаги да гушка или да я гушкат, държи много да помага било то за домакинската работа или пък за нещо друго. При нас търканията идват от това, че аз съм типичен овен и искам винаги всичко на секундата, а понякога се иска търпение да обясниш за да те разберат Simple Smile

# 463
Momicheta, kak moje da viarvate na zodii, ta vsicki ako komentirame kakvi hora poznavame I tehnite harakteri shte se ubedim che sa mnogo razlichni, vypreki ednakvite zodii  Grinning Grinning. ..niama smisal ot spor, ili ubejnia, che ne sme saglasni, cce vij moeto ne e takova. Vsicho si e do sem, gen, cherti, priliki na mama, tati, baba I t.n vzeti  neshto ot tiah

# 464
И какво стана, май сме повечето огнени мами тука  Laughing  newsm10 Hands Clap
KRISTI4, ако зодиите бяха пълна глупост нямаше толкова много хора да вярват в тях, ама това си е мое мнение, де...

Общи условия

Активация на акаунт