Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 783
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Иванела83 ,

аз също понякога имам болки, не силни, но все пак имам, най-вече са долу ниско.
Понякога и при седяне ми се получават, а пък когато лежа на една страна - ме заболява тази горната, която "гледа" към тавана, все едно корема като се е подпрял на долната страна, леко придърпва горната. Не знам дали ме разбра  newsm78, може някой да се смее, но така го усещам..
и аз съм по същия начин и всеки път ме наболява на различно място не знам дали е нормално ще питам в понеделник АГ

# 646
И аз съм със задна плацента и докторът каза,  че това е по-добрият вариант. За Магнерода - пих го по време на цялата първа бременност, но той е за контракциите, а не заради плацентата.
Благодаря ви за съветите.  Пробвала съм преди Биопарокс, но изобщо не ми действа. Иначе снощи пак имах t, а днес ме налегна и синузита. И гинекологът и GP-то казват: само Парацетамол, капки, чай и нагревки. Да, ама пустото главоболие само с Парацетамол не минава.
Както и да е, всичко ще мине....
За имената - аз съм си избрала (писала съм и преди), имената Димана и Аглая, но мъжът ми е - тц.

# 647
Mar_bella, от докторка знам, че е притеснително ако бебо изостава с две седмици и повече. Освен това момичетата правилно казаха, тази седмица може да дръпне с 20, а другата със сто грама. За Магнерот и магнерич-Разликите между двата не са големи:първия препарат е немски, вторият е български. Освен това магнерота съдържа оротова киселина, която подпомага обмяната. И на мен ми изписаха магнерота, като по-добър. Ти по колко ще пиеш? На мен вечер от него ми излизат страшни киселини. Диаспорала също е магнезиев препарат.
Иванела много често болките вляво са от притискането на дебелото черво, обърни внимание дали се влияят от храненето ти.
milevami и аз перкам без сутиен /но аз си седя вкъщи/, но зърната са ми мноого чувствителни, дано загрубеят до края.
За плацентите  Наистина, опасно е ако плацентата не се вдигне, тогава се говори за плацента превия, НО след 20-та седмица. Сега е рано да се каже /цитирам как ми го обясняваха на мен/ Иначе при мен едната е задна, а другата е предна  Laughing

# 648
Момичета имам проблем с името. На мен ми харесва Иглика, но мъжо каза твърдо не. Харесва ми и Ивелина, но според него било по добре Ива, така, че дайте предложения за женско име с И

# 649
  • Варна
Момичета имам проблем с името. На мен ми харесва Иглика, но мъжо каза твърдо не. Харесва ми и Ивелина, но според него било по добре Ива, така, че дайте предложения за женско име с И

Ивет, Ивета, Илина, Ивая, Ивон  newsm78 

Това с подготовката на гърдите ми е много смотано.. Аз моите не съм ги пипала предния път и не ми е било проблем за кърменето. Достатъчно се оказа само и вниманието, което ММ им обръща.  Laughing 

Честити розови щъркели!  Hug

# 650
  • Пловдив
Mar_bella, от докторка знам, че е притеснително ако бебо изостава с две седмици и повече. Освен това момичетата правилно казаха, тази седмица може да дръпне с 20, а другата със сто грама. За Магнерот и магнерич-Разликите между двата не са големи:първия препарат е немски, вторият е български. Освен това магнерота съдържа оротова киселина, която подпомага обмяната. И на мен ми изписаха магнерота, като по-добър. Ти по колко ще пиеш? На мен вечер от него ми излизат страшни киселини. Диаспорала също е магнезиев препарат.
Иванела много често болките вляво са от притискането на дебелото черво, обърни внимание дали се влияят от храненето ти.
milevami и аз перкам без сутиен /но аз си седя вкъщи/, но зърната са ми мноого чувствителни, дано загрубеят до края.
За плацентите  Наистина, опасно е ако плацентата не се вдигне, тогава се говори за плацента превия, НО след 20-та седмица. Сега е рано да се каже /цитирам как ми го обясняваха на мен/ Иначе при мен едната е задна, а другата е предна  Laughing

VeryMe не се влияят от храненето най-често ме наболява ниско долу без значение дали съм яла или не,гледам да се храня нормално не прекалявам не знам  Peace

# 651
  • Пловдив

Ивет, Ивета, Илина, Ивая, Ивон  newsm78 

Това с подготовката на гърдите ми е много смотано.. Аз моите не съм ги пипала предния път и не ми е било проблем за кърменето. Достатъчно се оказа само и вниманието, което ММ им обръща.  Laughing 

Честити розови щъркели!  Hug
Ивайла,Иванела ,а щом ти харесва Ивелина накратко пак ще я наричат Ива.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 21:06 от Иванела83

# 652
Иванела83 ,

аз също понякога имам болки, не силни, но все пак имам, най-вече са долу ниско.
Понякога и при седяне ми се получават, а пък когато лежа на една страна - ме заболява тази горната, която "гледа" към тавана, все едно корема като се е подпрял на долната страна, леко придърпва горната. Не знам дали ме разбра  newsm78, може някой да се смее, но така го усещам..
Много добре си го обяснила- и мен така ме боли  Peace

# 653
На мен ми харесва Ивиана Grinning

# 654
Мен много ме болят зърната, като си свалям сутиена вечер, все едно са прежулени, обаче пък да ходя без не бих могла  Rolling Eyes за сега се стремя да не забравям да го свалям, веднага щом се прибера и да го слагам само, когато се налага, примерно до магазина, под якето никой няма да види Laughing Laughing
А в училището казаха ли ви нещо за търкане на зърната с груб плат след 4 месец, ако не се лъжа, мисля че и някое от момичетата тук беше споменала нещо такова, но не намирам информация  newsm78

Абсолютно забранено търкане и претъркване с груб плат - така учат в училището. Когато има слънце, трябвало зърната да се излагат на слънце, стига да нямате алергия от слънцето. Това е по-ефикасния метод за тези, които ще кърмят естествено, без помпене. Както и да се отбягва сутиена, за да свикне на промяната зърното с ареолата. Зърна не се мият със сапун, а само с вода, не се пипат преди 36 г.с. Защото раздразването им можело да предизвика контракции.

# 655
Значи ако плацентата е "ниска", се прави секцио, така ли ?  А ниска и превия едно и също ли е ?
До коя г.с. горе долу трябва да се "вдигне" плацентата ? ако ще се вдига

# 656
За плацентите - ниска плацента е превия, но това се констатира след 20 г.с. Преди това е ниско долу. Магнезия се изписва заради контракции, а не защото плацентата е задна или ниско. Също така ако плацентата е задна ритниците се усещат по-късно, заради амниотичната течност м/у бебето и предната стена на матката.
Мацки, знам че писахме преди няколко стр. за запека, ама не мога да открия къде точно. Моля споделете какво мога да пия за този пусти запек, че корема ми е супер подут, въпреки че ям много фибри.

# 657
сушени сливи ,круши ,киви Heart Eyes или на гладно хладка вода с мед

# 658
Всичко това го правя и нищо не помага, направо съм отчаяна.

# 659
овесени ядки ,лютеница ,червени чушки ,повече течности ,попитай личната за разслабително ,имаше едно от смокиня ,но не помня как се казваше специално е за бременни,аз гледам да ям и много ядки ,орехи сурови бадеми семки ,и жито ям

Общи условия

Активация на акаунт