И ние днес не пропуснахме разходката, но само час беше, че нещо времето не беше много добро, пък като се прибрахме пекна слънце.
Баба ми и дядо ми дойдоха днес да видят Яни за първи път, откакто се е родил, че бяха болни и не успяха. Баба ми му пя песни и му говори нещо и като виден педагог заключи, че бил много умен!
Горкото дете - не мога да позволя да прекара детството си като мен Аз, срам не срам, ма да питам нещо, че не намерих инфо по въпроса:
Николета, къде се губиш? Пиши по-често!
Роси и Панди, ако нямате против, от другата седмица и аз ще се присъединя за разходките, още повече Роси не съм я виждала
Звезден Прах, аз също не го държа детето гладно, нищо че сме на АМ, като е гладен - храня, като спи, не го будя вече, само ако са минали повече от 5-6 часа. Днес след разходката огладня за 2 часа и го храних, сега пък спи и не се буди, а станаха 3 часа и половина - еми няма да го тормозя - той си знае режима. Като спи огладнява на 4 часа, като е буден на 2-3. Но пак му се събират 7 хранения за 24 часа, само часовете си ги наглася той.
Еуфория, сигурна съм че проблемите ще изчезнат с времето. Прекрасно момче имаш.
За люлката - ние купихме някаква Мони от Хиполенд за около 100 лева беше, но се развали механизма за люлеене и вече веднъж я връщахме, направо ми писна да се занимавам. Освен това Яни сякаш не я одобрява особено.
Денислава, за маз вишневски съм благодарна на мама Тодорова, че спомена. От 3 дни се мажа и сякаш има разлика вече, пък още на първия ден изпопадаха коричките от раната. Аз си я купих от ремедиум за около 3,50 лева. Има един минус - не толкова че е мазна, а миризмата на катран - сякаш в пожар съм обгоряла:).
Алиан, за 15 дни 400 грама е супер, защо смятате, че не суче детето?
Маги, Яни също диша така понякога, но не съм забелязала някакъв проблем да има. Аз не се вглеждам чак толкова. В родилното така си дишаше, но казаха, че е ОК и не го мисля.
Перо, добре си се завърнала във форума. За секциото ти - пак ли е вертикално? Жалко че и тук нямаме домашни помощници по здравна каса

Ивичка, аз също нашия така го обличам навън. А ти оздравявай!
За пелените бейбилав исках да пиша - купих един пакет 2-ка. Май съм единствената, която не е доволна
Още първия ни пропусна. От 4 дни ги ползва и постоянно е опикан. От памперс прима съм много по-доволна. Не че и там не е имало пропуски, но много по-рядко, на 3-4 дни веднъж. После си се връщам на него.

. Сори,ако звуча тъпо,ама по-добре да питам,а не да направя някоя глупост. В аптеката са казали на ММ, че не знаят. Дори не знаели ставал ли за кърмачета....Е аз ли да знам... :shock

виждам,че ви хвърлих в музиката.
С това пролетно време излизайте вече, няма проблеми. Ако е ветровито (както по традиция на моето) слагай найлона и готово.
.Нямах кърма,защото за 20мин. кърмене бебчо си изяждаше след това добавката в пълна доза. Капчици-капчици...Но му давах-ей така за чревцата дет се вика... 

Хора незнам как да се справя с този период с коликите.Малкия има толкова газове,коремчето му къркори постоянно,а да не ви казвам как се напъва,чак гласчето му падна...вашите много ли се напъват като ги хванат коликите?Вече ще се побъркам,немога да свикна с плача му,макар педиатъра да ни каза онзи ден,че просто трябва да се стегнем и да го преживеем този период,както той така и ние