ЯНУАРЧЕТА благословени, добре дошли в "родени"! :) Тема 20

• 32 556
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Кайлис, Котке, а защо постоянно носите децата? Просто ви е приятно или на децата нещо не им е добре?

Ами... Мила в количката плаче. А и трябва да е изправена заради рефлукса. И ми трябват свободни ръцете да оправя каката/къщата. Случва се да спи в люлката, даже не толкова рядко, но когато е будна, кротува сама около 10-15 минути, след това се сърди, и я вземам при мен да си правим нещо заедно, говоря й. Понякога не може да се приспи, и за да не влезем в цикъл яде-повръща-яде още - пак повръща... слагам я в слинга и я друсам на фитбола/тупам по дупето - до 10 мин. заспива.
И не мога да отрека, че ми е приятно, естествено.

От вчера много плаче, необяснимо за мен... иначе е здрава  newsm78

# 301
Момичета, когато бебетата повърнат - моята повръща яко на фонтан и през устата и през носът - та давате ли след това отново мляко. Аз се чудя, хем мисля, че стомахчето е празно защото повърнатото количество е мнооогоо, хем се чудя дали да дам още и ме е страх да не го повърне пак. Тя е повръщала само 2-3 пъти така, но не знам какво правите вие  newsm78

# 302
а вашите бебета покашлят ли от време на време? Уточнявам, че и ние сме с хъркащо носле и редовно вадя по някой бял сополанчо от носа, не сме настинали, та нямам от къде идва това прокащляне..наподобява примерно желанието ни да се изкашляме, когато нещо е застанало на гърлото ни.

# 303
Благодаря ви мили майки,за спането ще го  реша в последствие.......когато са до мен принцесите ми се чувствам спокойна ,че няма да ставам през 15мин.,но иначе  ме е страх да не ги смачкам.Не знам тази вечер ще ги сложа на техните легла да вида как ще вървят нещата и ще реша.А това за интимните контакти въобще не ми минава през ума............. Grinning

# 304
 sexy_girl аз доста съм чела и проучвала и в чуждестранните сайтове съветват в началото близнаци / тризнаци ако може да спят заедно, за да се усещат. По моите виждам, че това им действа добре - спинкат обрели гръбче до гръбче. Дори ако се забавя да сложа едната, тази, която вече е в леглото започва да нервничи, докато не усети сестра си до себе си. Така, че може за начало да опиташ да ги сложиш и трите заедно, все пак 9 месеца са делили една утроба, ако се усещат и са заедно поне в началото ще им е по-добре  Hug

# 305
Смятам да те послушам ще ги сложа гръбче до гръбче да вида как ще върви ! И аз доста се порових из  интернет и виждам ,че всички това съветват много благодаря за съвета ! Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 20:20 от sexy_girl

# 306
  • София
Здравейте момичета! Нямам време тези дни да ви пиша.Ставам в 7.00 да изпратя Дейвид на училище,после в 12.00 го взимам, а до тогава слугинската работа в къщи. После разходка с децата на вън поне 2 часа в които Дейвид да поиграе. Прибира ме се и почваме да учим.... #Crazy между временно да сготвя. До 19,00 сме готови ,идва си ММ и се почва със слагането на вечеря,къпане,ядене,вдигане на маса.... Tired в 22.00 съм труп.И на края мъжо като каже дай на момчето малко секс  Shocked и.......Днес беше страхотно време...
Elg по 150мл.АМ яде твоето бебче? #Crazy

# 307
Ама защо ви е странно, че яде по толкова newsm78 имаме 6 хранения за 24паса, като нощното в 2ч е малко, тогава яде 30 до 60 мл.
А и на опаковката си пише точно така.

# 308
Как обличате бебетата в този сезон майки ? Аз все си мисля че на моите принцеси им е студено ,защото нослетата са им студени......?????

# 309
Секси, не можеш да съдиш по носовете, доколкото знам от док.
Момичета, не ме отразихте за вигантола, ами кажете поне мога ли да го капя направо в устата?

# 310
хАХ...........мерси ами така  е докато свикна с бебетата !

# 311
  • Пловдив
Секси, не можеш да съдиш по носовете, доколкото знам от док.
Момичета, не ме отразихте за вигантола, ами кажете поне мога ли да го капя направо в устата?

Може Simple Smile

# 312
аз си се чудя в по-топлите дни какво облекло да измисля на беба..ще купувам май някакво якенце, че сме само с един космонавт плюшен Thinking

# 313
 Здравейте имам едно въпросче към майките които ползват помпа, колко време държите кърмата на стайна температура и колко в хладилника?
 Тук в сайта попаднах на тази информация, но се чудя дали наистина е безопасно да се държи кърма на стайна температура повече от 20-30 мин!?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0  - Много е полезна статията.

И другото, което се опасявам да правя е веднъж вече след като съм претоплила кърмата от хладилника и остане да я прибера и после пак да я претопля и да я дам на беба!?
 Незнам дали въпроса е подходящ за ЛЛЛ?

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 21:57 от Q_A

# 314
а вашите бебета покашлят ли от време на време? Уточнявам, че и ние сме с хъркащо носле и редовно вадя по някой бял сополанчо от носа, не сме настинали, та нямам от къде идва това прокащляне..наподобява примерно желанието ни да се изкашляме, когато нещо е застанало на гърлото ни.
Покашля моята беба.
И започна когато и каката започна да кашля. Водих ги на преглед - голямото имаше червено гърло, но малката беше идеално.
И си мисля дали не прави опит да ни имитира  newsm78 Нали точно на този принцип се научават на много неща. И сега коагто аз съм болна пак покашля - 3-4 пъти за целия ден, но го прави  Peace
Никито и аз го капя в устата. Помня че така правих и с каката. Колко са те 2 капки като грамаж, като се размаже по лъжицата и то какво отива в устата на бебето  Peace

Ние вече се кърмим  Flutter Край с цеденето  Mr. Green

Ииииии шак ми е сменена визията  #2gunfire Тия за мезе ли ни взеха. Не разбраха ли че не се харесва. Какво я налагат ден през ден  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт