ЯНУАРЧЕТА благословени, добре дошли в "родени"! :) Тема 20

• 32 600
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Кайлис, май ще си купуваме резервни слингове  Mr. Green
Че сушилня едва ли ще си купим  Grinning

# 331
Миралюба, Ивичка, Вебо мерси за отговорите  bouquet
Днес си поръчах една люлка на Кенгуру , електрическа блабла, дано помогне за успокояване на духовете..Simple Smile
Тони, хахах, кърпи е имала предвид пандичка Mr. Green

# 332
Здравейте ,бихте ли подкрепили дъщеря в този конкурс,само трябва да харесате снимката/рисунката.Благодаря!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=824428077573792&set= … ype=1&theater

Предния линк бе грешен

Подкрепих я. Успех! Според мен се е справила прекрасно  Hug

# 333
Благодаря ви! Много сте мили! Наградата е скромна- стикерчета за албума-енциклопедия. Но тя е много любознателна и истински се вълнува.Какво ли не правим ние майките за да зарадваме децата си. Благодаря ви от сърце още веднъж!Да са ви живи и здрави дечицата!

# 334
Аахахаха, Тони, че и аз толкова се кьорих на това кЪри  Joy Joy Joy Брех, викам, някоя нова рецепта  Joy Joy Joy
Човече - хич не ставам нощем да пускам перални аз  Crossing Arms Даже сритвам ММ да сменя памперсите 2 от 3 те пъти, в които малчо се храни Blush, пък да пера, простирам....Тц, всяка секундичка сън ми е ценна и нужна.
Котееее Hug
Еуфория - можеш да влезеш в групата пак. Елг я беше напуснала и се върна  Peace
И да си кажа кооолко ме е яд, че днес няма да мога да дойда Tired Обаче е в невъзможен час...Нищо, другият път, а на вас - весело  Hug
Хайде, аз отивам да оправя къщата Crazy

# 335
Здравейте ,бихте ли подкрепили дъщеря в този конкурс,само трябва да харесате снимката/рисунката.Благодаря!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=824428077573792&set= … ype=1&theater

Предния линк бе грешен
                                                И аз я подкрепих Simple Smile Simple Smile

# 336

В групата във фейсбука не мога да се включа, защото не може след като съм напуснала да се върна. Искаше ми се да кача снимки и да видя вашите, пък и там май повече контактувате...но нищо де! Здраве да е, ще пиша тук!

Хайде хубав ви ден от мен! Днес ще е 16 градуса, казват!  Nature Sunny Време за плаж  Laughing

Е какви са тия правила??? Много странно...

# 337
Привет след една доста дълга и тежка нощ. Лизи беше доста неспокойна, не знам от какво. Не мисля, че бяха колики. Едва заспа чак към 23.00, после като се буди уж за ядене, си беше борба с цицата през почти цялото време. В последствие установих, че мноооого е повръщала. Огромен периметър около нея беше мокро, та мокрто. Много трудно заспиваше след като я слагах... Сутринта продължи да не се храни достатъчно и спокойно, както и да повръща. Няма Т, не кашля, малко й хърка нослето... Оф.  Sad А аз съм с хрема и съм като разглобена от многото ходене + недоспиване. Но нямам никакво намерение да се залежавам. След малко излизам за още един прекрасен ден в парка.  Heart Eyes

В групата във фейсбука не мога да се включа, защото не може след като съм напуснала да се върна. Искаше ми се да кача снимки и да видя вашите, пък и там май повече контактувате...но нищо де! Здраве да е, ще пиша тук!

Е хубава работа! Заща си напуснала въобще?  newsm78 И какви са тези правила да не можеш да се върнеш?? Ей сега ще я оправим тази работа.  Hug А за оченцето вероятно никой не се е включил, защото никой не е могъл да се изкаже компетентно. Аз със сигурност не бих, тъй като не разбирам. Sad

Цитат на: ♥Пандичка♥ link=topic=763783.msg27436615#msg27436615
[b
Иви4ка[/b], аз успях да смъкна Т само с къри със студена вода и съм много горда, че устисках да не давам лекарство. Преди месеци изпи толкова, че сега искам да направя всичо възможно да й изчистим организма.

rotfImbo smile3532 е много се смях! КърПи разбира се. Къри обожавам, но по-скоро покачва Т, а не я сваля.  Rage Joy Joy

Кайлис, Човече, аз пък понякога така се разсънвам, че и перални пускам, и простирам, и дрехите по парното въртя, за да изсъхнат до сутринта.  ooooh!

Добре дошла, Бърборанче. Да ти е жива и здрава Вики!   bouquet Виж какво инфо слагаме на 1стр и ми пиши ЛС да ви добавя.

ПС На мен пък май никой не ми се включи в питанката докога ще давате пробиотик!

# 338
Здравейте сладуранки,

Да си открадна малко време и аз за форума, че последните 3-4 дни само чета и то с едното око и през ред, че Малчо хич не ми дава и минутка свобода,ама не се оплаквам

Забелязвам, че моите постове са по-скоро коментар на вашите и малко сухички ми изглеждат, а иначе съм свежарка, що така... newsm78

При нас няма кой знае какво за разказване - миналата седмица бяхме на консултация ( тази,която се правя в края на първи месец, но заради грипната епидемия я направихме на 41-я ден) Алекс е 4,300 кг и 55 см, което мисля е добре при положение,че е само на кърма. Педиатърката отложи втория прием на Хепатитната ваксина, заради грипното време, а и каза, че иска още малко да качи и да се подсили организма му...Еми не знам дали е добре това. Чудя се само след като сме отложили за след месец ваксината, нали тогава пък по план има още две , та три ли ще сложи в рамките на месец..., не знам ... Коте, в случай, че ти остане време и не е много нахално от моя страна - може ли твоята гледна точка как е добре да се процедира в тази ситуация.

Иначе коликите ги борим с Абоколикена - 3 пъти дневно и Еспумизана 1-2 пъти. Купихме Инфантс-а, препоръчан от Котката, ама още не сме го давали  Simple Smile Е, има си бебока колики, предимно между 17 и 22 часа, ама шъткам, люшкам, гушкам и се  Praynig да минат по-бързичко, за да не се мъчи детенцето ми.

Вчера бяхме на разходка малко - около 40-50 минутки и му хареса на човечето. Спинкаше си блажено. Аз ви се радвам за организацията в Борисовата и се надявам скоро и аз да мога да се вклчюча - я в там , я в Южния, ама да посвикана малко, че изнасянето на количката е такава хамалогия с тия разбити стълби, а и тежи - аз не съм кака Здравка все пак  Grinning

Купихме шезлонг и да видим ще стои ли мирно детето, за да може малко ръцете на мама да се поосвободят, че не си е работа иначе... ЗА слинг се замислям мнооого - ама са ми сложни връзванките, а и направо имам чувството,че няма да го направя както трябва и бебето ще изпадне, ама аз съм си шашава де...

Вчера успях да отида и до МБАЛ Надежда, тъй като там ми беше секциото, на контролен преглед при д-р Ташков  - всичко е тип-топ. Имам пълен карт бланш за секс Party, тичане, скачане...Каза да не се считам за оперирана Laughing, даже можело да ходя на бар и да си лакирам ноктите Mr. Green Ама супер партия е този д-р

Аз уж не разказвам, а то какъв пост стана , е сори, ако съм ви отегчила  bouquet

Благодаря ви за свежарските постове на всички - Кайлис, Елг, Пандичка, Ив, Ивичка, Тонини, Котето, Зеленкото, Бейбифейс, Десита Бонита, Мама Тодорова, Звезден Прах, Нури, Тори, Вебо и всички, които пропускам Hug. мноооого сте ми готини и ви се кефя, както неведнъж съм заявявала - отбор supermama  supermama supermama supermama supermama

Връщам се да ви чета,че имам още 10-ина стр. Дано успея да се включа по-късно.

Хубав,слънчев и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 339
Привет-мривет!
Хайде днес борисовките да се отчетат със страхотна разходка!!! Малко ме е яд, че не мога да видя снимките на южнячките във фб групата! Засега се въздържам да се върна, защото ми е голяма зарибявка, а трябва да уча - само там ще вися и ще коментирам ли, коментирам.

Дени, чакам да се обадиш за разходка и благодаря за милите думи! Само такива новини да се чуват от беборанчо!

Панди, за кърито - емиииии де да знам, може поредният незнаен лек да е бил приложен от теб  Joy Но после ми щракна, че вероятно е грешка, само дето не се сетих, че може да е кърпи  hahaha Дано с Лизи проблемът да е временен - настроения дето се вика! За пробиотика също ми е любопитно на мен, а също така и за Витамин Д - чух, че се давал 1 година, обаче защо, като посред лято слънцето се грижи за тази работа  newsm78 newsm78

Моичкият снощи така си будува между 2 кърмения, накрая се оказа, че се е подмокрил и е негодувал от това, ама кой да провери. Иначе нещо в последно време толкова обилни и течни са му производните, че чак излизат от памперсите. В тази връзка как се разбира кога е диария????

Кайлис, много е хубаво, че те е изненадал ТМ - няма значение с какво, важното е, че е мислил за теб!

Алиан, аз също откакто съм на повикване яденето ми е хапка-тичане, две хапки - още тичане и така на всички хранения, особено когато ММ го няма. Като е вкъщи, е малко по-спокойно, но пак гледам да се нахраня за 5 минути и това е. Веднъж даже закусвах докато кърмех малкия, обаче вече не издържах от глад. Гладна не се оставям, то Лапанчо от мен го е наследил  Mr. Green

Анели7,  Hug за милите думи. А за секс, упражнения и т.н - не е ли малко рано за пренапрягане  newsm78 Моята лекарка каза да не вдигам тежко до контролния преглед, до който остава около месец, а упражненията на 3-ия месец след раждането.... Виж, за кекса няма да се въздържам, ама засега още не ми е комфортно. Искам да махна торбата като на кенгуру на корема си преди да се съблека гола  Joy Joy

Еления, успех на малката! Гласувах и аз
Барборанче, добре дошла отново и дано по-често да те засичаме!

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 10:43 от tonniny

# 340
Пандичка  Hug  Ето инфото :  мама Barboran4e (Гери) - бебе Виктория; 49 см.; 3850гр.; секцио

Аз пробиотик не давам, дори Инфакола спрях...Вики има мносо усилена перисталтика от първата седмица, пъшка, свива се, изпуска газове. Спрях прясното мляко, кафето и шоколада и се подобри значително. Сега от време на време прегрешавам с малко кафе и шоколад и се моля да не и се отрази  Praynig

# 341
tonniny  Hug и аз съм така с яденето...хапвам на крак, а после защо съм дебела  #Cussing out

# 342
Аз пък веднага се сетих за къри-то, ама ви оставих да се пържите  Joy

Защо ви е толкова чудно, че с Кайлис носим много бебетата? Вашите какво правят, като са будни? Мила повече от 10-15-20 минути не издържа, без да протестира, освен ако не е в мен/до мен, но не може да е будна и аз да си върша някаква моя си работа, най-много да ми е в скута и аз да тракам тука, но пак не супер дълго. Като вечеряме, ако е будна, с едната ръка я държа в скута си, с другатаям. Като я сложа в слинга, й падат трохи по главата  Joy

Пробиотик ще давам он/офф, когато преценя, че има нужда - то си е добре за цялостната имунна защита на организма. Абоколикен-а отдавна го спрях, даже не сме свършили първото шишенце.
Вит. Д - аз давам до края на април и после от средата на октомври според зависи. Няма смисъл с безкрайните разходки лятото.
Диарията трябва да е необичайно често, напълно течно, с промяна в цвета и миризмата, обикновено е съпроводена с други прояви на дискомфорт като пивишена Т и повръщане.

анели
, за ваксините - вероятно няма да ви сложат трите в един месец, а ще ги разсрочат.

Някой въпрос изпуснах ли, че Борисовата чака  Mr. Green
Кайлис, не съжалявай, цяло лято е пред нас  Hug

# 343
Привет и от мен, ей го на кое време стана ние чак сега се оправихме - имам предвид, че бебетата спаха до 9,30, после докато ги понакърмя, а имам чувството, че от няколко дни не им стига кърмата и плачат гладни и додавам по 30тина грама АМ, тогава се кротват и заспиват, но явно ще е така, растат, а моето мляко не е достатъчно за 2 бебета, но докато има дори и малко кърма да има ще сучат. Иначе поне за момента не мога да си позволя да са на ръце, така че като се нахранят ги оставям в креватчето и те дори и да си погледат, след 10тина минути заспиват самички. Ако някоя проплаква, проверявам за причината - дали е чиста, суха, оригната или гладна - и като изключа всички причини, ако са колики вдигам докато се укроти и я връщам обратно в кошарката. След 5-6 такива вдигания и оставяния и те заспиват. Преди няколко нощи това упражнение го правих няколко часа ту едната ту другата - беше едно велико вдигане и оставяне, но не мога да си позволя с двете бебета да ги дондуркам и разнасям на ръце непрекъснато. Иначе така им се радвам и целувам и гушкам всеки път като мога.
Вчера излязох сама, тооо беше чудо на чудесата - уж ядоха в 13,00 - то докато ги накърмя, докато се изцедя, едната ревеше, че се наака та я оправях, после другата плачеше гладна и додавах АМ. После докато се изцедя, докато ги оправя и т.н. и мина час и половина излязохме в 14,30 и в 15,30 трябваше да се прибираме, че в 16,00 се разбудиха да ядат. Та за това не мога и да дойда до Борисовата поне за сега не мога да се организирам да дойда да ви видя, че докато дойда трябва да се прибирам, но се надявам нещата да се променят и ще се включвам в целодневни разходки с вас.
Прегръщам ви и пожелавам прекрасен ден, надявам се сега след обедното хранене да излезем и ние.

# 344
Здравейте момичета,

И тази нощ служих за матрак на малкия.Откакто имаме проблем с нослето и му е по-добре да спи върху мен, та от 3 до 6, и сега включително е в обятията ми. Вчера дойде и моя поръчан слинг,та и аз като Кайлис и Котката се ндявам да видя ръцете си малко свободни,че сам не стои и минутка,заплаква щом разбере,че не е н ръце,,,,След впръскване на Стеримар в нослето и дърпане на сополките, и капане на капки,после задължително повръща.
Има ли връзка според вас?
Аз съм със сестра близначка, и ще кажа едно голямо евала на мамите с близнаци и тризнаци.С едно ми е адски тръдно,а сдве или три.....
Възможно ли е предозиране с Абоколикен?Лефакс спрях,че първо и без това ака веднъж на ден най-много, и второ мах не му действа изобщо.Горкото дете,хем с колики,хем не може да диша нормално и хърка...ето и аз се оплаках.
завиждам ви за Борисовата...ма като живея на гъза на географията,да се разбира Княжево...не е никак лесно стигането до там.
Според вас може ли АМ да се разтваря в чай от копър,вместо във вода.
Малко са ми хаотични писанията,ще ме извините за което.
Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт