Че сушилня едва ли ще си купим
Брех, викам, някоя нова рецепта

Даже сритвам ММ да сменя памперсите 2 от 3 те пъти, в които малчо се храни
, пък да пера, простирам....Тц, всяка секундичка сън ми е ценна и нужна. 

Обаче е в невъзможен час...Нищо, другият път, а на вас - весело 

Време за плаж
А аз съм с хрема и съм като разглобена от многото ходене + недоспиване. Но нямам никакво намерение да се залежавам. След малко излизам за още един прекрасен ден в парка. 
И какви са тези правила да не можеш да се върнеш?? Ей сега ще я оправим тази работа.
А за оченцето вероятно никой не се е включил, защото никой не е могъл да се изкаже компетентно. Аз със сигурност не бих, тъй като не разбирам.
е много се смях! КърПи разбира се. Къри обожавам, но по-скоро покачва Т, а не я сваля.

Виж какво инфо слагаме на 1стр и ми пиши ЛС да ви добавя. 
Е, има си бебока колики, предимно между 17 и 22 часа, ама шъткам, люшкам, гушкам и се
да минат по-бързичко, за да не се мъчи детенцето ми.
, тичане, скачане...Каза да не се считам за оперирана 
. мноооого сте ми готини и ви се кефя, както неведнъж съм заявявала - отбор

Но после ми щракна, че вероятно е грешка, само дето не се сетих, че може да е кърпи
Дано с Лизи проблемът да е временен - настроения дето се вика! За пробиотика също ми е любопитно на мен, а също така и за Витамин Д - чух, че се давал 1 година, обаче защо, като посред лято слънцето се грижи за тази работа

за милите думи. А за секс, упражнения и т.н - не е ли малко рано за пренапрягане
Моята лекарка каза да не вдигам тежко до контролния преглед, до който остава около месец, а упражненията на 3-ия месец след раждането.... Виж, за кекса няма да се въздържам, ама засега още не ми е комфортно. Искам да махна торбата като на кенгуру на корема си преди да се съблека гола

Ето инфото : мама Barboran4e (Гери) - бебе Виктория; 49 см.; 3850гр.; секцио

Препоръчани теми