направо луднахххх! Малката отново се дереше в кошарата, трябваше да я измия и нахраня, голямата ме дърпа за крачола и вика "мамо, амм", камината неще да се запали, но главата ми успя! От рано съм яхнала метлата
Е, все пак оправих децата и след това се заех да чистя, че беше като бойно поле на всякъде.. И с това приключих вече.. Сега пия кафе(най-послеее), бебето уж спи, а на каката съм и дала играчки да се залисва и съм казала да не ме пипа поне половин час! Ад ви казвам! И с ММ се изпокарах, че и той за кусур само мрънкаше през ноща, че бебето много плачело и аз побесяла го насметах набързо и му предложих да "хваща пътя" като не му отърва! Е, то пък бива наглост.. Какво съм виновна аз, че малката реве?
Сега обмислям да намеря жена да ми помага поне за домакинската работа, че едвам смогвамм и с това! Колкото ще пари да взима-трябва ми помощ, че ще лудна в най-скоро време. Майка ми работи и не може да ми помага през седмицата, свекито е в чужбина, а мъжо бачка по цял ден. Картинка ви казвам
Охх, аз май се поулисах с писането
Приятен ден, момичета!

ще ставам леля. Днес моя брат се похвали че ще си имаме още едно бебе през октомври. В една година ще стана и мама и леля. На всички много

-не спираааа. А ние с Дейвид яко кашляме,той и с хрема.Дано опазим бебчо...