Не съм чела нищо и се извинявам, за което

Но при нас се случиха ужасни неща
Малчо изживя първия си престой в болница без мама
в интензивно отделение за два дни, после и мен ме приеха за придружител...След едно нормално кърмене и липсата на оригване (както обикновено) сложих бебо да спи... След няколко минутки той викна и се разплака, ММ го взе, но той не се успокояваше и започна да плаче със странен глас... Отидох при тях и видях че бебето се отпуска, спираше да диша
Приеха бебето със съмнения за аспирирана храна, а ние се прибрахме у дома с празно космонавтче при празното кошче
На следващия ден ходих да го видя и да получа сведения - малкото бебоче лежеше в интензивното - отпуснато, дишаше неравномерно, с кислородна маска, на монитор и на системи
Толкова беше жален
На следващия ден го изведоха от сектора и ми позволиха да влезна като придружител
На по- следващия ден в кръвни изследвания видяха един показател лош, който беше лош и при раждането и заради който беше на АБ - за вътреутробна инфекция... Започна да вдига Т, смениха АБ с друг (много силен) и се стабилизира... Изкарахме 10 дни в болницата и ни изписаха уж излекувани...Сега постоянно го слушам диша ли, оригва ли (явно ще се борим и с рефлукса)...
Спирам за сега, че може да поспя... а по-късно ще доразкажа
Гушки

Ще се помоля тази вечер за вас от тук нататък да нямате такива ядове...Пфу.......
Иначе разходката ни се размина днес,но пък утре сме в поликлиниката да си взема болничния и да ме прегледат,че съм с такава гадна кашлица,а от днес и гърлото ме боли
. Това е от мен,бъдете здрави и щастливи.... 

) А една докторка ми се накара, че ако съм у дома пак ли по коридорите ще търча
Сега се чудя при кого да го заведа, защото се притеснявам и за пневмонията - дали са му наистина чисти гърдите или ни изписаха, защото свърши пътеката???
Ама това беше защото бях будувала от 3,30 до 7,30
незнам какво е...