Пазаруване от miniprix.bg - 26

• 37 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Сандански
Благодаря за новата тема   bouquet
Нова съм тук Embarassed, повече Ви чета и рядко се включвам, макар че вече получих няколко поръчки и някои върнах Wink. Та днес имам превод за последните върнати неща с ПДФ от 28.01.
Благодаря на всички за отзивчивостта и успешни покупки Peace

# 31
http://www.miniprix.bg/produkt/1035371- тези каква марка бяха?
Следя ви изкъсо,да знаете  bouquet!!
  bouquet благодаря за темата!
Марката е Paola Firenze, имам ги в сиво Grinning #38 стелка 24,5см измерена, ръчно боядисани, дебела качествена много мека кожа, не се свличат, много удобни, изпипани са. Височина измерена при петата 31,5см в наи-късата си част и 36см в на-дългата Simple Smile Глезен 14см, прасец 18см едностранно измерени.  Стелката е от естествена кожа, омекотена. Хастара е каре, изпечен хубав плат, но не е мъхест. Подходящи са за пролет-есен. Не са тесни, спокойно се пъхат дънки, с пола или рокля също стоят добре. След като получих моите поръчах такива и за приятелка в кафяво, но пак дойдоха сиви. И двете си ги носим с кеф, пристигнаха и двата чифта без абсолютно никакви дефекти, без кутии, но с етикети.
Ако искаш реални снимки или друго инфо-пиши Grinning

Мерси,Мимозка,само да не ми ги откажат,ще споделя в темата!

# 32
  • Sofia
Някакви идеи за намаленията утре? Simple Smile

# 33
Благодаря за новата тема   bouquet
Нова съм тук Embarassed, повече Ви чета и рядко се включвам, макар че вече получих няколко поръчки и някои върнах Wink. Та днес имам превод за последните върнати неща с ПДФ от 28.01.
Благодаря на всички за отзивчивостта и успешни покупки Peace

Да проверя значи и аз банковата си сметка. Имам и аз ПДФ от 28.01, но до ранния следобед нямаше превод.

Напоследък нищо не ме грабва в тоя миниприкс и по-добре, че иначе....

Edit
Нямам още превод, да взема да им избуча във фейса?  Tired

# 34
Аз също съм с ПДФ от 28.01 за върнати неща, но превод все още нямам. Ще изчакам до утре.

# 35
Ирка, мисля, че няма да ти ги откажат Grinning
Моите бяха последен чифт, след 1месец се появиха и кафявите-пак последен чифт :p
Точно това ме учуди-последни, доставени, че и без дефекти!
Пожелавам същото и на теб  Peace

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 20:43 от mimoza7710

# 36
Успешни покупки на всички   bouquet
Нищо не чакам
Но ще ви следя , ще подсмърчам и ще завиждам  Laughing

# 37
Утре доставка чакам оранжевото яке SQ.

# 38
И аз, да не ви изпусна ...

# 39
  • Пловдив

farf, благодаря за темата   bouquet

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 23:50 от Rusalka:)

# 40
  • Стара Загора
Намаленията днес:
20% на обувки и блузи 12-13 часа
30% на рокли и мъжки ризи 15-16часа
30% на боти и панталони 20-21часа
успешни покупки на всички Hug

# 41
  • София
Току-що получих http://www.miniprix.bg/produkt/1075099. Страхотна. Трикото е дебело, но си има еластичност, за пролет, хладно лято, за офис - идеална. Отговаря си на номера. Аз поръчах 40 р-р, 12 UK - лепна ми. Изключително съм доволна.

# 42
 Cry И аз я чаках днес. Куриерът е звънял, докато съм била в метрото и не съм чула телефона. Дано утре направят повторен опит за доставка.

# 43
Току-що получих http://www.miniprix.bg/produkt/1075099. Страхотна. Трикото е дебело, но си има еластичност, за пролет, хладно лято, за офис - идеална. Отговаря си на номера. Аз поръчах 40 р-р, 12 UK - лепна ми. Изключително съм доволна.
Тази рокля и аз я поръчах, да не остана назад Simple SmileКак е като дължина?

# 44
  • София
Аз съм висока над 1,70. Идва ми леко под капачката на коляното. Просто е идеална за офис.

Общи условия

Активация на акаунт