Пазаруване от miniprix.bg - 26

• 37 988
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
jully m, в bg версията на сайта ли ги уцели? Никога не съм ги виждала, явно са свършили още докато ги пуснат-уникални са!  
Що не се обаждаш бе човек, можеше да хванем още някоя бройка  Sad

Не, в румънския сайт ги  набарах . Но бяха по една бройка и трите Blush Първата ми я изпратиха веднага, за другите две и аз не съм сигурна дали ще дойдат - поръчките ми още не са приети  Wink
Продължавам да ги дебна за приятелки, но няма ....

# 361
  • София
Аз ги видях тези рокли, ама докато ги метна в коша и изчезнаха. Появиха се в новата колекция и ги разграбиха като топъл хляб.
Имаше и едно розово панталонче на Comma, и докато му се начудя и то свърши. Нищо, спестихме някой лев  Laughing
http://www.miniprix.bg/product/1075080 това ли е въпросното?че и аз го загледах, мисля че го има все още в друг цвят обаче.

# 362
  • София
миленски точно това е панталончето.
http://www.comma-store.at/Chinohose/80.899.76.1652.4357.34,de_AT … _hosen&ref=lp
Гледам, че има подобни в жълто и синьо, но са все големи номера.

# 363
Хм, това 89см. Дължината ли е? Поръчах лилавата, но ще ми е къса....Ако някой се включи да я отказвам...

# 364
  • ...на безопасно
Не, 95,5 см е дължината / на лилавата/.
Обаче в състава си нямат еластан, като онези от предната партида / бялата с черните рози/.

# 365
Не мога да разбера от какво се възмущава дамата в коментара? "datorita innadirii materialului in partea de jos, imi sugereaza ceva ieftin, facut cu economie, zgarcenie... pacat! imprimeul e dragutz" Цъфс, само на третия модел е дадена по-голяма дължина.

# 366
 А, да лилавата е по-дълга...ама пък с кофти отзив...уххх...чудя се дали да не откажа...Получих синьо-лилавото палто, но не ми хареса и ще пътува обратно.

# 367
Не мога да разбера от какво се възмущава дамата в коментара? "datorita innadirii materialului in partea de jos, imi sugereaza ceva ieftin, facut cu economie, zgarcenie... pacat! imprimeul e dragutz" Цъфс, само на третия модел е дадена по-голяма дължина.

за долната част, че е пришита и изглежда евтино

# 368
  • ...на безопасно
И гугъла не се справя с този изблик  Joy
Май материята била евтина и гадна  Tired

# 369

materialului in partea de jos е материала в долната част  Grinning

jos значи долу

запалихте ме и мен с тез рокли, тази пришитата ми харесва  Crazy
остана и рокляджийка да стана...и обувчийка
 Tired

# 370

materialului in partea de jos е материала в долната част  Grinning

jos значи долу

запалихте ме и мен с тез рокли, тази пришитата ми харесва  Crazy
остана и рокляджийка да стана...и обувчийка
 Tired

дали не става дума за подплатата  newsm78.Щото като гледам и двете части са от една и съща материя?

# 371
  • София
Moга ли да анулирам заявка за връщане? Генерирала съм я, но пратката не съм пратила още към Русе.
Искам да я анулирам и да пусна нова, с още един артикул вътре. И за втората ще мога ли да ползвам безплатното връщане?

# 372
  • София
Moга ли да анулирам заявка за връщане? Генерирала съм я, но пратката не съм пратила още към Русе.
Искам да я анулирам и да пусна нова, с още един артикул вътре. И за втората ще мога ли да ползвам безплатното връщане?
Пускаш си още една заявка за допълнителният артикул, пак с безплатно връщане, пъхаш всичко в един плик и отгоре надписваш или залепваш и двете заявки, няма проблем, правила съм го. Даже може да са ти с различен начин за връщане на парите.
Да допълня и за другото питане-може да се анулира заявка за връщане  , обаче само с обаждане до оператор.
Мен ме интересуваше ако има ваучер в поръчка която е приета от оператор и решиш да я анулираш, след колко дни е отново наличен, даже ги питах веднъж и ми отговориха до два дни, но никой не е споделил до сега от личен опит.

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 00:06 от миленски

# 373
Аз мисля, че това им е врътката...да не можеш ако си сбъркала или в бързината си забравила нещо да включиш. Можеш да им пишеш обаче, нищо не губиш.
Благодаря за отзивите за роклите, 2 поръчки пуснах, пък да видим щЕ ли има нещо читави или само пари съм затворила...
А супер, че се е включила Миленски...аз не съм го правила и не знаех, че може...

# 374
  • София
Някой да е получил тази рокля, дали е с достатъчно еластан и дължината
дадена в сайта вярна ли е?   bouquet

http://www.miniprix.bg/produkt/1073894

Общи условия

Активация на акаунт