В момента чета ... 25

• 44 885
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Днес имам половин свободен ден, само за мен Simple Smile - домашните ги няма, нямам какво друго да правя, освен да пия чай и да си чета  Sunglasses. Благодарение на svet  се наслаждавам на тази страхотна книга

В нея има всичко, което обичам - семейна история, интересни образи и взаимоотношения и всичко това - в Ирландия Simple Smile! Една от мечтаните ми от дълго, дълго време дестинации е Ирландия. Така че удоволствието ми ще е пълно поне още час-два, докато се върне народа вкъщи Simple Smile. После сме си планували кино - "Пазителни на наследството". Видях, че има и такава книга, но нещо не ме привлича да я чета. За разлика от филма Simple Smile.

# 721
  • Пловдив
Днес прочетох "Акабадора", но след "Крадецът на книги" нещо не можах да я оценя, оценка 3/5. Дори се колебаех за третата звездичка.
Приготвих си "И опрости нам греховете", имам я от размяна, не знам какво да очаквам.
Киф, аз също съм с главоболие  Tired Бързо да минава  Hug
22/11/63 много ми хареса  Peace Имам и "Джойленд" и "Дума Ки", но ги дадох на един приятел за прочит и не съм ги чела, а така ми се четеше нещо на Кинг

# 722
Днес имам половин свободен ден, само за мен Simple Smile - домашните ги няма, нямам какво друго да правя, освен да пия чай и да си чета  Sunglasses. Благодарение на svet  се наслаждавам на тази страхотна книга

В нея има всичко, което обичам - семейна история, интересни образи и взаимоотношения и всичко това - в Ирландия Simple Smile! Една от мечтаните ми от дълго, дълго време дестинации е Ирландия. Така че удоволствието ми ще е пълно поне още час-два, докато се върне народа вкъщи Simple Smile. После сме си планували кино - "Пазителни на наследството". Видях, че има и такава книга, но нещо не ме привлича да я чета. За разлика от филма Simple Smile.
И мен много ме привлича Ирландия.  Heart Eyes
Избрах тази книга за подарък на моето другарче от Коледната ни размяна на подаръци.
Интересни ще ми бъдат отзивите ти!

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 14:23 от nezito

# 723
  • София
Чела съм "И опрости нам греховете". Хареса ми, но имаше и недоизкусурени моменти. Прочети я и сподели как ти се е видяла, Буб  Peace.

Скрит текст:
Какво е това главоболие, дето ни е налазило! От два-три дни главата ми е като камбана  ooooh!.

# 724
Цитат
Ананас, ще чакам отзиви за "Цивилизация на зрелището" на Льоса. Аз съм му голям почитател, но тази не съм я чела още, а ми се струва много интересна.

Книгата не е роман, а изследване на съвременната култура или по-точно отмирането на елитарните  й форми , на словото  и заменянето им с аудио-визуални и зрелищни източници на развлечение.   .  Да си отдъхнем , че чалгизацията не е само наше постижение , а се вихри във всевъзможни форми по световните сцени . Според мен това явление се твори  умишлено ,  да  се  манипулират по-лесно масите, да се поддават на внушения и консуматорство . Сбъднат е "Прекрасният нов свят" на Хъксли. Явлението е  много интересно , но не ми допадна съвсем книгата на Льоса , даже не я дочетох- някаква симбиоза на научен стил и популярен език ,прекалено политизиране и  идеологизиране на проблема, без да се стигне до същина и конкретика.

# 725
  • София
Някой търсеше "Бялата масайка". Видях я сега в продавалника за 1 лв. Ето линк:
http://prodavalnik.com/knigi-po-1-lv-i34815273

# 726
  • София
Прочетох "Трънски разкази" и съм искрено възхитена! Петър Делчев е невероятен автор!  Peace Препоръчвам силно книгата! 5/5 в ГР! Grinning

Започвам "Физика на тъгата" на Георги Господинов.  Grinning

# 727
Прочетох "Трънски разкази" и съм искрено възхитена! Петър Делчев е невероятен автор!  Peace Препоръчвам силно книгата! 5/5 в ГР! Grinning

Започвам "Физика на тъгата" на Георги Господинов.  Grinning
Петя, а ти Възвишение чела ли си?
Коя от двете да взема за татко? newsm78
И има ли да се продават с автограф newsm78

# 728
  • София
Гигова, още не съм чела Възвишение, предстои ми. В момента съм толкова впечатлена от Трънски разкази, че съм готова да те посъветвам да му ги вземеш! Книгата я толкова добра, че в нормална страна да бяха я включилив вече във всички учебници по литература... Тук не знам колко години ще минат, докато им узрее тази идея.. Но все пак, нека те посъветва човек, който е чел и двете книги! Hug

# 729
Аз пък започнах "Воайорът"на Алберто Моравия . Peace

# 730
Много ти благодаря Петенце със сърчицата Grinning Heart Eyes Hug
Май ще е тя, ако в последният момент не ме ухапе кучето и не му взема и двете, което най-вероятно ще стане Laughing
Ти допрочете ли Джентълмените, хареса ли ти краят, а Crazy Wink Sunglasses

# 731
Наред с "Бялата масайка" ей така от любопитство заради постовете на Гигова от снощи чета и книгатакоятоненазоваваме.

# 732
Наред с "Бялата масайка" ей така от любопитство заради постовете на Гигова от снощи чета и книгатакоятоненазоваваме.

Шшшттт    Close

# 733
Гигова, някак изведнъж се зарадвах изключително много, че мъжа ми не обича да чете, имам усещането, че това нещо щеше да му е сред любимите....

# 734
Гигова, някак изведнъж се зарадвах изключително много, че мъжа ми не обича да чете, имам усещането, че това нещо щеше да му е сред любимите....
Олеле, да не са роднини нашите мъже Shocked Laughing

Общи условия

Активация на акаунт