Информация за Беклемето

• 3 249
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Бих искал да отида на ски почивка, но търся нещо наблизо, тъй като съм от североизточна България, не разполагам с кола и не искам да измина два дни в пътуване.

Интересува ме възможно ли е да се стигне до Беклемето без кола? Ако отговорът е "да" - по какъв начин? Не откривам никаква информация за автобуси от близките градове - Троян, Ловеч и т.н. Ако използвам такси от Троян, например, колко смятате, че ще ме таксува шофьорът?

Предварителни благодарности на всеки, който се отзове!

# 1
  • София
От Троян: 7.00; 10.00; 15.50
преминаващ автобус Плевен - Пловдив

от тук http://troyantour.com/transport.html

# 2
Благодаря - остана само да разбера и как да се върна в Троян, тъй като виждам разписание само от Троян до Беклемето Simple Smile

# 3
  • София
На сайта, който съм дала има телефони на автогарата. Най-добре да се обадиш за да провериш дали и това разписание е актуално.

На мен нещо ми се върти в главата че преди години затваряха прохода през зимата. Не знам дали все още е така.

# 4
  • София
Мисля, че вече няма такава линия...
Най-добре са се свържете с автогарата по телефона. Със сигурност знам само, че автобусът от Плевен за Пловдив, минаващ през Беклемето, го спират още в късна есен  Simple Smile малко преди да затворят и самия проход Троян-Кърнаре. То и самата писта минава през самото шосе, но това е друго...
Иначе преди години автобусът от Троян пристигаше на Беклемето, спираше, обръщаше и тръгваше обратно към Троян.
Обикновено хотелите там предлагат посрещане на автогарата в Троян.

Общи условия

Активация на акаунт