Нашата Септемврйска дружина, ново попълнение - бебе Дария си има!

• 59 469
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Ето я рецептата  Hug
Прясно мляко се завира за 1 компрес към 300 мл.-400 мл. изтисквате 1 лимон и го слагате в млякото да се пресече на извара. Прецеждате го и както е топло но не горещо слагате компреса на гърлото. Слага се изварата на кърпа ,след това найлон и след това кърпа която да вържете. Аз използвам тези от пелените, които бях купила. Да стои колкото се може по дълго 8ч.. Може да го правиш няколко пъти до оздравяване.

# 271
Мерси Стаси, записах го  Hug

# 272
Аз след като се оплаках от моето дете, се сетих и да го похваля  Crazy Започна да заспива по- рано вечер (21,30) и като му се доспи идва при мен и ми казва  "НАНИ" или "НАНЯ" и се гушва в мен да ходим да спим  Mr. Green Много му се приказва (все още на патагонски бръщолеви), но има желание и се мъчи някоя и друга дума да научи. Аз все си мислех, че скоро няма да ме огрее да разбера какво бръщолеви, но явно сега се започва. Пу- пу , след като се похвалих дано някой не ме урчаса  newsm53

# 273
Ми Лина де да знам защо... така си обяснявам нещата. Имам много добро и послушно дете и не ме е тренирало достатъчно. И сега като й е лошо и реве постоянно, ме натоварва адски много и само гледам как да изкръшкам на някъде. Като малко дете се радвам, е утре съм на работа и няма да съм покрай нея... А сега не съм се сдухала, вчера бях сдухана мнооого  Laughing

Значи ако искаш да ти пратя Пламката малко да потренираш нервите с него и ще видиш после Али дори и в кисели дни как ще ти се стори като ангелче  Mr. Green

# 274
  • shumen
Стаси аз предлагам да си сменим децата.Давам Дени,за Али и за ден ще ти се стори,че е ангелче.
Фейт,и аз вече съм на ръба на нервите си.Тази вечер рева сигурно час без да знае и той за какво.
Всичко което му се дадеше го хвърляше и не искаше нищо.
Утре при нас го дават 24 градуса и мисля да отидем до града да му взема някой неща,че доста са му умалели дрешките.Мама днеска му пратила маратонки и пантофи на мат стар,ама бодита каза,че нямало при тях още тънки.

# 275
Тета, тези лекари в Бургас са ужасни май. И сестра ми все се оплаква от педиатъра, да не сте при една и съща  ooooh! Бързичко да се оправяте и трите вкъщи  Praynig  Hug

Стаси, аз Маги не я будих като й го слагах компреса. Малко се поразмърда, защото недоволстваше, но продължи да спи. Как е Али сега?

Днес видях още един кучешки, че е пробил. Остана още един и съм намислила да пробвам да махам бибата  Thinking пък да видим дали ще стане.

# 276
ЧИки , по-добре е, върна се моето си детенце  Heart Eyes Но не иска да яде пак, хапва повече, но е нищо и слабее постоянно...
Имаме си нов номер.... удря като се ядоса и едва се възпирам да  не й зашия един шамар! Със злоба шамари лайното малкоа....

# 277
  • shumen
Стаси,то това с неяденето е май всеобща болест.
Дени също се е научил да удря и хапе,ама и аз понякога го удрям,за да види,че боли.Лошото е,че така посяга и на децата и аз се говоря,ама не ме чува.

# 278
 Добро утро, момичета, днес съм рожденичка и влизам да ви почерпя - навършвам 30 години!

# 279
  • shumen
Ева,честит рожден ден!Да си жива и здрава и Валерия да те слуша много.
Ние след малко излизаме по задачки и ако не на обяд,то довечера пак ще се включа,че незнам дали ще имам време.

# 280
Ева ЧРД!!!

Пожелавам ти още много по 30 да празнуваш!

Стаси, ако пак решиш, че Али е крива и аз предлагам моят Пламен, да видиш за какво Чудо иде реч  Joy Joy Joy Ще ми го върнеш на секундата  hahaha hahaha

# 281
Здравейте момичета  Heart Eyes

Честит рожден ден Ева !!! Бъди жива и здрава, много щастлива и безкрайно обичана !   bouquet

Ходихме на влакчето , беше супер ама за кратко  Simple Smile Смятам , че от сега нататък често ще сме там  Heart Eyes Ето и малко снимки , да се похвалим  Grinning фръц, фръц..... Mr. Green

http://siska24.snimka.bg/children/nashite-deca-6.786159.32619576
http://siska24.snimka.bg/children/nashite-deca-6.786159.32619586
http://siska24.snimka.bg/children/nashite-deca-6.786159.32619587
http://siska24.snimka.bg/children/nashite-deca-6.786159.32619588

Кажете ефикасен лек за задна хрема, Тони няма сополи, но вечер като легне да спи му хърка носа и кашля, защото се дави от задните сополи  Sad

# 282
Превет дружинаааа
Хайде Ева - честит юбилей!!!! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана. Как е да си на 30, а? Аз догодина ще ги чукна.
Стига сте се оплаквали от децата. То не може без мрънкане и тръшкане. Аз вече като че ли свиквам. Ама то и Ники е взел повече да слуша, не че е дете за пример, ама аз и не искам такова... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
След влакчето га качих в градския транспорт, та програмата беше пълна. Милият, едва дочака да го нахраня, много му дойдоха емоцийте.
Другия път, ще ги заведем като е по-топло времето и после ще седнем в Сентръл парк на по биричка, а децата ще си играят на пързалката.

# 283
Здравейте!
Ели, чести рожден ден и тук мила!Да си жива и здрава!
Ох,сега да си кажа мъката- приеха Иво на ясла,хем се радвам,хем ми е мъчно Sad
Пуснах заявлението малко на шега , а то веднага го класираха.Пък и ми предложиха нова работа....
А той е станал много палав и лош-иска всички играчки за него,удря децата ,инати се..дано на яслата влезе в релси.
На всички болни- бързо оздравяване!

# 284
Ехеее браво Велвиамо. В коя ясла го приеха?? И аз съм така като теб, хем искам да го пускам, хем ми е едно гузно, че ще го оставя. Щом ти предлагат и нова работа /ако ти харесва/ затваряй очите и спускай по-течението.

Общи условия

Активация на акаунт