Аз се позагубих малко, но не ми остава вече много време. Започнах нова работа, малкия си иска внимание, домашни задължения,....... и то време за мен май не остава. Но ще наваксам някой ден
Гледам за хомеопатия си говорите. Аз я харесвам, но всичко си има граница. Хубаво е за начални симптоми и леки разболявания, но за по-сериозните неща гледам да вземам навреме мерки. Имуностимулатори не давам на малкия, защото мисля, че е рано. Планирам да започне преди яслата и то може би с коластра. Има време до тогава и ще го мисля. Според мен си е до дете, до организъм, до каленост,храна, ген-комплексно е.
Някой беше писал, че ще ходи на СПА уикенд- е тук определено започвам да завиждам
Пожелавам ви да си изкарате страхотно, да се заредите с много енергия и да се наспите . 
И накрая почерпете се за мое здраве, че вчера станах с една година по-хубава

Аз с децата съм от 2 седмици, мъж ми от 2 месеца. Надявам се за винаги да си останем тук
Лятото може децата да пратя малко на гости и това е... Аз ходя по интервюта в момента стискайте палци
много се радвам, пожелавам ти късмет и работа, която освен пари да ти носи и много удоволствие
, няма вятър и увряхме от жега, разбихме се от игра и разходки с Плами. Днес е доста кривичък, но се надявам като стане от сън да е по- добре. Мисля да го събудя по- рано следобеда, че да може да излезем, че то иначе като стане към 18 и докато хапне и т.н. няма за кога да излизаме
Според мен има нещо не до излекувано от предния месец когато боледуваше, защото мисля, че и при нас стана така. Нали споменах, че дъхът му мирише и явно малко по-малко нещата са си ставали. Знам ли вече. Вие също скоро боледувахте се сещам, а и вие с твоя мъж пак сте болни ... общо взето вирусите бързо се пренасят 

малкия е станал в 6,30