Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
Харесвам гласа и пессните на Рут, но самата тя като човек е рядко противна. Peace Не гледам реалитита и чух за нея и я запомних с аборта. И това от клюките по сайтовете....
 Според мен всичко го прави нарочно провокативно- връзки, аборт, скандали за да е извесна и да се говори за нея- нали лоша реклама няма...

# 18
# 19
  • Русе/София
за кого ли е пръста?

# 20
По темата за Рут: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203423176687131&se … ype=1&theater
Тъпо... Както писа една приятелка, целият проблем не е в това, че е казала някакви неща за българите като цяло, а че можеше да пусне един статус - "СУПЕР РАЗВЪЛНУВАНА съм, ще пея в BBC Live, стискайте ми палци!!" - тогава и тези, дето не са я чували, щяха да я подкрепят. А нейното прилича на пост на изстрадал комплексар, който вика - "ВИДЯЯХТЕ ЛИИ, НААА ВИ, ТЪПИ СЕЛЯНИ, аз ще пея в Бибиси, а вие ше си седите НА дружба докато пукнете, щото заслужавате само това".

# 21

Може да е случайно, ама нали са звезди, все търсим провокация. Simple Smile) Ми, не мога да предположа.

Да ви кажа честно, понякога се радвам, че не следя всичко, особено българските звезди.

Тази Рут е шут.  И то не добър.

# 22
Adellle, бъркаш се. Отговорът на Рут, който си постнала в предната тема, не е не е написан от нея. Сигурна съм, че няма никакво значение, но все пак...

# 23
Типично в нейн стил. Веднъж някакво момиче се бе осмелило да каже, че е било на нейн коцерт, но е имало проблем с озвучаването, коментарът беше в същия стил.
То да ти стане неудобно да я четеш тази звезда. Ако всеки реагираше така на нападки, Краси Аврамов да е станал сериен убиец досега.

# 24
Прави ми впечатление, че всички тези чернокожи рапъри се обзаведоха с ексцентрични по-светли жени. Ким К.,Амбър Роуз, сега Каси.

# 25
# 26
Ама хубава си беше в прегръдките на Лео. Значи за него може, а за дЕдО Хю не?! Mr. Green Whistling

# 27
# 28
Аз да питам русата Златака нали беше бременна в Биг бро? Какво се случва?

# 29

Общи условия

Активация на акаунт