Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Без тоновете! грим казах. Имах предвид първата и третата снимка.
Лео е супер сладък. Чакам Оскарите с нетърпение - стискам му палци, въпреки че не харесах "Вълкът от Уолстрийт" Laughing Дано само да сложат някой свестен преводач да превежда (миналата година не ги гледах, но по-миналата едвам издържах преводачката  Laughing )

# 31
# 32
Аз да питам русата Златака нали беше бременна в Биг бро? Какво се случва?

беше мисия

# 33
Да се запиша и аз   bouquet (с надеждите, че в тази тема няма да се обсъжда 10 страници тази Рут ... )

П.С. Маргото е много красива девойка  Flutter

# 34
Мара си ми прилича на Елвира Георгиева и туй то Laughing

# 35
  • София
Лео е супер сладък. Чакам Оскарите с нетърпение - стискам му палци, въпреки че не харесах "Вълкът от Уолстрийт" Laughing Дано само да сложат някой свестен преводач да превежда (миналата година не ги гледах, но по-миналата едвам издържах преводачката  Laughing )

Еми за мен пак е с тонове грим. Има си всичко по лицето сложено + изкуствени мигли.
Явно имаме различни представи за количество грим.

# 36
Да се запиша и аз тук.
Наскоро четох, че Софка се залюбила и този път много сериозно в кик боксьор, дано да й е на късмет милата, все не й вървеше, пък и тя все едни връзки завръзваше...
Има ли го вече сниман новия избранник, срещали ли сте някъде?

# 37
Нямате наваксване. Записвам се ,а по-късно ще се включа със снимки.
П.П. тук Мадона е толкова изпъната,че направо не прилича на себе си. ooooh!

# 38
# 39
# 40
Хайде и аз тук   bouquet

Пол Уокър е завещал цялото си състояние на дъщеря си :

# 41
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нямате наваксване. Записвам се ,а по-късно ще се включа със снимки.
П.П. тук Мадона е толкова изпъната,че направо не прилича на себе си. ooooh!

Ужас...  ooooh!

# 42
Лео е супер сладък. Чакам Оскарите с нетърпение - стискам му палци, въпреки че не харесах "Вълкът от Уолстрийт" Laughing Дано само да сложат някой свестен преводач да превежда (миналата година не ги гледах, но по-миналата едвам издържах преводачката  Laughing )

Еми за мен пак е с тонове грим. Има си всичко по лицето сложено + изкуствени мигли.
Явно имаме различни представи за количество грим.

Има, защото снимките са от заснемането на нейн клип. А на втората по-скоро има тон фотошоп... Simple Smile Иначеее.... Heart Eyes Heart Eyes

# 43
Ирина Шейк е готова за Олимпиадата  Simple Smile
Скрит текст:

# 44
Прави ми впечатление, че всички тези чернокожи рапъри се обзаведоха с ексцентрични по-светли жени. Ким К.,Амбър Роуз, сега Каси.

Cassie е с П.Диди доста отдавна, сигурно има 4-5 години вече. Радвам се за тях.  Flutter

Брад и Анджи са страхотни на последните снимки, ама тя не можа ли малко да му поизглади ризката  Mr. Green Laughing

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 14:39 от Мравчето

Общи условия

Активация на акаунт