Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • където ми харесва
Адел, ти като малките деца  Joy Представям си те, даже как тропаш с краче. Споко бе, Кой знае и аз каква съм в нечии очи, а съм толкова прелестна и неотразима  newsm03
Не, глупости. Всъщност, слабо ме вълнуват Wink
Просто си говорим. Нали темата е за това. И аз показвам кое ми харесва в едната спомената, и кое не ми харесва в другата. Това, че не ми харесва някой, не значи че оспорвам вкуса на някой друг. Както и обратното Wink Peace

# 511
Ехеее, нямах представа, че Мерием Узерли е била бременна, а тя дори родила! Че и сама, без мъж! Дано малката Лара е впечатляваща колкото майка си!

# 512
За Мерием Узерли знам покрай майка ми, която следи сериал с нейно участие, изобщо много драматична година е имала, напуска сериал, който снима от години, защото не издържа на напрежението, дължи неустойки заради това, бяга извън Турция, забременява, а башата не иска бебенцето...
 Да са живи и здрави и двете!

# 513
Аз знам до момента, в който избяга в Берлин, но с годеника си. Пропуснала съм, че е бременна, още по- малко, че годеника е абдикирал. Даже се учудих като прочетох Лара Узерли, викам си - ами бащата?! И после прочетох, че той не го искал.

Най- ме е яд, че е разкошна актриса, а най- вероятно никой вече няма да я вземе, след като така избяга от сериала. И в Турция, и в Германия надали някой ще рискува с нея, след такава издънка.

# 514
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, хайде сега. Първо, тя не е толкова мургава, даже е с доста светла кожа.
Но, дори и да е мургава, това не значи, че е цигане Crossing Arms
Не искам да обидя никого, но пък за мен, точно Камерън Диас изглежда нечистоплътна и неподдържана. Вечно й лъщи кожата, и носи толкова много грим, защото има проблемна кожа.
Адел, да не би да искаш да кажеш, че жените с проблемна кожа са нечистоплътни Laughing?

# 515
  • София
Аз знам до момента, в който избяга в Берлин, но с годеника си. Пропуснала съм, че е бременна, още по- малко, че годеника е абдикирал. Даже се учудих като прочетох Лара Узерли, викам си - ами бащата?! И после прочетох, че той не го искал.

Най- ме е яд, че е разкошна актриса, а най- вероятно никой вече няма да я вземе, след като така избяга от сериала. И в Турция, и в Германия надали някой ще рискува с нея, след такава издънка.
Тя защо е избягала?

# 516
Май само тя си знае  Thinking Но стреса ѝ е дошъл в повече. Мисля, че 3 години се снима. Те всяка седмица снимат по една серия с продължителност 90- 100мин. Не са като американските сериали по 40мин. А и Мерием е родена и живяла в Германия. За този проект отива в Истанбул и се гмурва на дълбокото.

# 517
  • където ми харесва
Е, хайде сега. Първо, тя не е толкова мургава, даже е с доста светла кожа.
Но, дори и да е мургава, това не значи, че е цигане Crossing Arms
Не искам да обидя никого, но пък за мен, точно Камерън Диас изглежда нечистоплътна и неподдържана. Вечно й лъщи кожата, и носи толкова много грим, защото има проблемна кожа.
Адел, да не би да искаш да кажеш, че жените с проблемна кожа са нечистоплътни Laughing?
Не съм го казала Peace Не съм го и помислила. Коментирах конкретно Камерън...

Скрит текст:
въпреки, че жени, които се клепат толкова много и им лъщи кожата ми изглеждат наистина нечистоплътни. Ужасявам се и когато видя жена с вързана коса, която е видимо адски мазна...

# 518

Така и не можах да го гледам, защото майка ми е нечовек и го гледаше с руско аудио. Но е много красива!!!

# 519
Ужас, с руско аудио!  Simple Smile
В началото изобщо не ми се виждаше хубава, но после много ми хареса. И е огън, освен това  Simple Smile

# 520
  • Варна
Коя е Мерием? Актрисата от Великолепния век ли?

Спомням си, че преди години гледах репортаж и интервю с един от акьорите от Листопад, тогава го даваха по БТВ и след описанието и разказите на актьорът, останах с впечатлението, че при тях снимачния процес е направо като експлоатация, някакъв нечовешки труд.

По него време турските актьори стачкуваха за по-високо заплащане и по-нормални условия на труд.

Разбирам защо тази Мерием е избягала, която и да е тя.

# 521
Да, Хюрем беше тя. С оранжевата коса  Simple Smile

# 522
  • Варна
Благодаря !

Бременната Юлиана Дончева. Радвам се много за нея!

Скрит текст:

# 523
  • Sofia
тук и личи коремчето Heart Eyes

радвам се за нея,но сега пък да дава на всеки инфо за това ми идва в повече...утре ще говори за бремеността си в ,,Усещане за жена,,по тв7

# 524
  • София
Благодаря  bouquet
не съм особено съгласна Crossing Arms, ама като не изгледах филмите, когато трябваше да се гласува...  Naughty
моето филмово откритие го няма изобщо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт