Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Тя Николета нали си имаше там една ПР-ка, която й пишеше "речите". Тя пише в такъв стил, сигурна съм, че пак е нейно Wink

ПП: Barbabeau, благодаря ти, че ме светна за снимката. Натали е класа от където й да я погледнем, ама и нашето девойче на снимката вади изражение Laughing

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Застреляйте ме с пушката за едър дивеч, ако това е мисъл на самата Николета, не на някой ПР...  Peace

И аз това си мислех, няма начин Николета да го е съчинила  Rolling Eyes
Вие пък Laughing. Толкова е плоско, че е напълно възможно и сама да си го е измислила Mr. Green

Относно "фотографката"- и за посредствеността има място на този свят, лошото е, че не си седи на него, ами плъзва пипала и към стойностното Tired

# 587
Николета може и сама да е измислила прочувственото послание, но сама да го напише, при това само с 2-3 пропуснати запетайки и 1-2 не на място - съмнявам се  Mr. Green

# 588
да, тя едва ли е наясно със съществуването на толкова препинателни знаци  Crazy
Ето я и снимката към красноречивото послание, че май не я видях.

# 589
  • Никога на земята...
На тази снимка Мария много ми харесва,определено ще и отива с по-къса коса. Peace

Меган Фокс е родила момченце-http://celebrity-gossip.net/megan-fox/megan-fox-and-brian-austin … me-baby-2-1051979

# 590
  • Sofia
Милата Николета, кой знае от кога чака да стане 12ч, че да си пусне любовното послание, надявам се, че Валери е реагирал с подобаващ отговор, че иначе сън няма да спи Laughing

Kim Basinger

# 591

Само корените й да не изглеждаха така неизкъпани..

# 592
  • в Кошера

Е, нали цели максимална естественост - по пижама, в спалнята, БЕЗ грим  Crazy Да завидиш на такава естествена хубост и поза.  Whistling

# 593

Сега става от сън все пак Whistling. До довечера ще бъде феЙшън икона. Crazy
П.С. С тези полуотворени усти не мога да ги гледам вече. Дано отмине и тази мода. Tired

# 594
  • София
и на мария любовното послание. http://www.kliuki.bg/wp-content/uploads//2014/02/Maria1.jpg                     

# 595
То пък посланието на Николета щото блести с нещо....  ooooh!

# 596
  • някъде там
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=487406788032576&set= … ype=1&theater
Оказва се , че някои хора спят с грим.... Laughing Laughing
Иначе по пижама!

# 597
Личното ми мнение (и знам, че не е само мое) е, че Велислава Ножарова е доста бездарен фотограф. Не я бива и това е, дори когато копира. Не знам как е попаднала в средите и кой я е нарочил за  арт фотограф. И то при наличието на истински такива, чието творчество е на светлинни години от това, което тя показва. Има попадения, но те са по-скоро изключения.
Затова пък прави красиви и интересни бижута.

# 598
С грим спи, еми че как, тя да не е от простосмъртните....
Какви са тези послания, какво е това чудо? Да ги видят всички, егати и мераците да се показват.

П.С. Какви са тези коси тяхните, всяка седмица с нов цвят на косата? Аз трети месец не мога да се реша да си махна черния цвят! Embarassed

# 599
  • Sofia
Личното ми мнение (и знам, че не е само мое) е, че Велислава Ножарова е доста бездарен фотограф. Не я бива и това е, дори когато копира. Не знам как е попаднала в средите и кой я е нарочил за  арт фотограф. И то при наличието на истински такива, чието творчество е на светлинни години от това, което тя показва. Има попадения, но те са по-скоро изключения.
Затова пък прави красиви и интересни бижута.
Не обвинявайте Велислава,стайлинга е на гения Теди Велинова Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт