Пише, че е от първа група. Тоест трябва да е от 0 до 18 или от 9 до 18. Но е до 18 със сигурност.
Аз да си призная честно изобщо не разбирам от столчета.

От Перник моля ви се. Ма няма проблем, важното е че не съм вече в оная тясна кошница от леля Джина. Ходихме при баба и дядо, да ме понамачкат и намляскат. Даже и някой лев изкярих
Та понеже през целия път се набирах като гъсеничка в кошницата за кола, мама и тате решиха:купуват ми спешно стол. Сега или никога. Мама казва, че бил на Бертони и не бил кой знае какво. Имало някакви скъпи и модерни, ама не им се давали чак толкова пари. И този щял да свърши работа. Ми свърши бе, знаете ли как хубаво се спи в него?
Освен това има и нещо като масичка за подпиране отпред, ма направо като директор съм. И синичък, да ми тичка на очите 

.Даже заведох детето на консултация,че за последно беше ноември
.Та сега е 7540 кг. и 66 см.Даде ми бележки за кръв и урина.Говорих с нея за това че Кирил не иска кърма и ми каза,че му било омръзнало
.Да каза че имало деца които сами се отбивали и да пробвам с АМ,но едва ли него ще иска!
.Та ако продължава така просто ще минава на друга храна,като за начало каза да давам попара.Ваксината отказа да я бие да сме изчакали още време да мине от грипната епидемия и тогава.
.Обаче Мисти ние с Кирето ще дойдем да знаеш!Ама Близначе много сладък Боци бе!
А тя е супер енергично дете е! Все едно има трън в дупето и не седи на едно место
И хемоглобина й е бил нисичък, та сега й давам всичко зеленчуци и меса, които съдържат желязо...
Моля се единствено, че всичко това е временно. 
Много ми хареса!
Цун по нослето да й мине бързоо!! 
Виж, ако й дам телефона, ще е доволна..
Че и аз трябва да си взема...

Все нещо се появява и не мога да се вместя в тоя форум...дори не мога да ви следя вече. Но за сметка на това, без да искам видях една хубава новина и сега ще се свържа с носителката й за пОздрав 
Лекарства пие всякакви, щом я накараш, но от капките много я е страх, реве, та се къса, от страх стиска клепачи неволно, а насила не можеш да и открехнеш клепача. Ако пък някакси успееш да я натиснеш и да и отвориш окото, каквото капнеш веднага изтича навън ,защото окото и е пълно със сълзи. Пробвала съм да я успокоя как ли не с обяснения - че не боли, че е важно и няма как- не става
А утре трябваше да ходим на село, да видим нашите,че не сме ги виждали от сума време... Баси, както казват някои съфорумки 
Аз сега по-скоро бих ползвала някой от сорта на "Бий мъжа си по главата, бий, бий, бий!" 
Аз доколкто знам, на прощъпулник каниш когото си искаш, може и никой да не поканиш, може и само роднини...