ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Агнес, ама тва столче до колко кг е? Че май в тази група влизат малките кг..

Пише, че е от първа група. Тоест трябва да е от 0 до 18 или от 9 до 18. Но е до 18 със сигурност.

Аз да си призная честно изобщо не разбирам от столчета.

# 211
За прощъпулник, май никого не познавам в този квартал и нали се събират комшийски деца, а аз как да ида да ги викна, като ме е срам, че не ги познавам, пък да ги каня на прощъпулка  Embarassed иначе не е вярно, защото голямата хвана елката и до ден днешен мрази математиката

# 212
  • София
Без връзка с всякакви теми, ама днес Александър ми скъса нервите, превъртях и се успокоявам с тази позабравена   песен.

Не ме бийте, не подстрекавам никого към такива неща, ама много ми оправи настроението  Mr. Green

# 213

Привет, дами Simple Smile

А на мен днес ми купиха столче за кола Simple Smile От Перник моля ви се. Ма няма проблем, важното е че не съм вече в оная тясна кошница от леля Джина. Ходихме при баба и дядо, да ме понамачкат и намляскат. Даже и някой лев изкярих  Sunglasses Та понеже през целия път се набирах като гъсеничка в кошницата за кола, мама и тате  решиха:купуват ми спешно стол. Сега или никога. Мама казва, че бил на Бертони и не бил кой знае какво. Имало някакви скъпи и модерни, ама не им се давали чак толкова пари. И този щял да свърши работа. Ми свърши бе, знаете ли как хубаво се спи в него?  Wink Освен това има и нещо като масичка за подпиране отпред, ма направо като директор съм. И синичък, да ми тичка на очите Simple Smile
А на село ,да ви кажа, един въздух една хубавиня.....разходиха ме в количката, даже и на люлка ме люляха. То селото на тати има-няма 200 човека, обаче детска площадка с люлки има. Което за мен е добре.
Днес нещо ме гледат на кръв. не били спали викат. Ма как значи не оценяват певческите ми умения тия родители.....Е, вярно, през нощта  да викам така не беше оферта, ама тогава ми дойде музата. Освен това преди малко се нааках, повърнах се целия и се омазах. И таман ме изкъпаха се изпиках. На мен ми едно весело...а мама ме гледа със странен лош поглед. И сега пак крещя а странно защо погледа и е все така лошичък. Май не се кефи много. За това беж към леглото Wink

Айде останете си със здраве.

Ваш Боци  Heart Eyes

# 214
Мисти,що пък трябва да ги каниш на прощапулника?То това не е детско парти.Ако й правиш парти за рождения ден,да,хубаво ще е да има дечица.Но на прощапулника не е задължително.Поне аз така го виждам.
Прощапулник като правим ще си бъдем ние,по семейно,бабите(ако дойдат),брат ми и братовчедката ми.
А на рожденния й ден ще извикам няколко дечица да се забавляват,да вдигнат луд купон,да се напият с жълта лимонада и да играят на масата. hahaha Tada

# 215
Малииии заговорихте се за тези столове и ми става зле.. и ние трябва да купуваме. В тая кошница и наЩа полудява  newsm61 ММ е харесал едни скъпи, ама да плаща. Да не дава господ да се убеждаваш колко е сигурен и обезопасен  Praynig

A за прощъпулника и аз не знаех, че трябвало да се канят деца  newsm78

# 216
  • София
Бояне, прекрасен си в новото столче, със здраве да го ползваш! Heart Eyes
Майка ти не я мисли, тя колко болки и неудобства изтърпя докато й беше в коремчето, че твоите нощни арии и напишкването ти не могат да я съборят. Тя е жеуезна! Hug

# 217
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добър вечер! Hug
Благодарение на Мисти днес съм много по добре  Hug Hug.Даже заведох детето на консултация,че за последно беше ноември  ooooh!.Та сега е 7540 кг. и 66 см.Даде ми бележки за кръв и урина.Говорих с нея за това че Кирил не иска кърма и ми каза,че му било омръзнало  hahaha.Да каза че имало деца които сами се отбивали и да пробвам с АМ,но едва ли него ще иска! newsm78.Та ако продължава така просто ще минава на друга храна,като за начало каза да давам попара.Ваксината отказа да я бие да сме изчакали още време да мине от грипната епидемия и тогава.
Прощапулник и аз мисля да направим,но какво ще слагам идея си нямам.........тогава ще го мисля.Иначе и аз знам че се събират само близки newsm78.Обаче Мисти ние с Кирето ще дойдем да знаеш!Ама Близначе много сладък Боци бе!

# 218
  • София
Лъки, хематолог от ИСУЛ каза, че нямаме притеснения засега и нищо няма да пие, ОБАЧЕ каза, че не изключва, че може да има анемия наследство от баща й (а той има анемия от мин.година през ноември месец)  Tired А тя е супер енергично дете е! Все едно има трън в дупето и не седи на едно место  ooooh! И хемоглобина й е бил нисичък, та сега й давам всичко зеленчуци и меса, които съдържат желязо...  Praynig Моля се единствено, че всичко това е временно.  Praynig
А за количката е разкошна  Hug Много ми хареса!
Надявам се малката да е добре  Hug Hug Hug Цун по нослето да й мине бързоо!!  Hug
Пине, аз задължително ще й правя прощъпулник  Laughing Знаете, наскоро една моя близка приятелка ми сподели как мина при нейна позната. Тя вместо предмети, е написала на листчета в една купа и детето така си е теглило листче  Mr. Green така няма начин да си хареса я шареното, я голямо нещо  Mr. Green Аз не знам ... Сигурно по два варианта ще правя  Mr. Green
Жалина, с играчки не става, защото са й писнали  ooooh! Виж, ако й дам телефона, ще е доволна..
Агнеси, ако е на далавера, да поръчаме заедно?  Thinking Че и аз трябва да си взема...
Ех, този Боциии беее  newsm68 newsm68

# 219
От всички снимки на бебетата във фейса и тук, едно става ясно - Юлчетата са най-красивите бебета! А майките им ще се окажат най-бъбривите от Родени 2013г.  Mr. Green

Агнес, столчето е изгодно 9-18кг, Бритакс са хубава марка, но не знам колко положения има за лягане, ето намерих клипче в тубата: http://www.youtube.com/watch?v=RrP99oNnSUI , на такава цена не е било до сега http://uk.camelcamelcamel.com/Britax-Prince-Forward-Facing-Thund … roduct/B00AE2P824 . Ако някой ще поръчва да е с превозвач, защото иначе начисляват ДДС на тези стоки и отделно доставка...

# 220
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Много ме е срам, ама ще се запиша на 15та страница.  ooooh!  Все нещо се появява и не мога да се вместя в тоя форум...дори не мога да ви следя вече. Но за сметка на това, без да искам видях една хубава новина и сега ще се свържа с носителката й за пОздрав  Heart Eyes

# 221
Много ме е срам, ама ще се запиша на 15та страница.  ooooh!  Все нещо се появява и не мога да се вместя в тоя форум...дори не мога да ви следя вече. Но за сметка на това, без да искам видях една хубава новина и сега ще се свържа с носителката й за пОздрав  Heart Eyes
Голяма си ми душичка  Hug

# 222
  • София
Айде, и у нас дойде грипО на гости  Confused Засега каката, надявам се да не ни подкара всичките подред. Кой беше писал, че при неговото дете грипът се е изявил с възпаление на очите? Моля, която го беше написала, да каже как са се развили нещата при тях, и най-вече - капахте ли някакви капки в очите, или това възпаление си минава паралелно с грипа. Защото при дъщерята капането на капки в очите е мисия НЕВЪЗМОЖНА, ама невъзможна ви казвам Sad Лекарства пие всякакви, щом я накараш, но от капките много я е страх, реве, та се къса, от страх стиска клепачи неволно, а насила не можеш да и открехнеш клепача. Ако пък някакси успееш да я натиснеш и  да и отвориш окото, каквото капнеш веднага изтича навън ,защото окото и е пълно със сълзи. Пробвала съм да я успокоя как ли не с обяснения - че не боли, че е важно и няма как- не става Rolling Eyes

И за капак на всичко съм сама вкъщи, мъж ми замина на пиянска сбирка в Тетевен ooooh! А утре трябваше да ходим на село, да видим нашите,че не сме ги виждали от сума време... Баси, както казват някои съфорумки Wink

Терп, какви са те я музикални поздрави Joy Аз сега по-скоро бих ползвала някой от сорта на "Бий мъжа си по главата, бий, бий, бий!" #Cussing out

Мисти, какви съседчета, за пръв път чувам newsm78 Аз доколкто знам, на прощъпулник каниш когото си искаш, може и никой да не поканиш, може и само роднини...

# 223
 Гери сега и аз се замислих за стола. Реално имам стол и не ми е нужен
 newsm78 честит нов стол на Боцко

# 224
  • София
Карли, на Лазар му се появи конюнктивит, капах му два дни капки Тобрекс, оправи се и аз спрях. Грешка направих, защото пак му се появи, след което капах още 5 дни,за всеки случай.
На Лазар също трудно му ги капвах, защото много силно стиска очички, за това му ги капвах в ъгъла на окото към нослето, държа му главичката за да не се завърти рязко и да падне капката, след като си отвори окото капката си влиза вътре.
Ти ако искаш и обясни на малката какво ще направиш, за да не се плаши.Или ако искаш я залъжи с нещо, идеята ми е да не се разплаче.
Дано го обясних добре, че пиша с една ръка, с другата мъча Лазар да яде мляко.

Общи условия

Активация на акаунт