ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 170
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Аз понеже съм си легнала вече, та чакам Сандалка  Mr. Green

# 391
Ха, дойде и моето обичайно време на включване  Laughing

Бебешките дрехи, които са малки ги събирам за моя приятелка, която ще имам момченце през юни  Heart Eyes  , а бременните дрехи си ги нося, поради факта, че съм слон  Embarassed и имам да свалям едни 12-14кг

Хлебопекарна нямам, но имам супер робот Kenwood, който си почива  Mr. Green през повечето време, но напоследък му се отваря работа да кълца туй онуй, виж лятото прави страхотни шейкове Peace Не съм му тествала функция да меси, но по принцип страстите ми са носочени към филета и карета.
Майка ми като беше на гости правихме домашни мъфини и съответно изяждах по 4 наведнъж... та си казах КРАЙ, скоро няма да пека  Whistling

Венците НИ наболяват, ама се борим - аз и К. Успя да ме охапе и да ми направи синьо  Crazy

На моменти се вкарвам в едни филми, че от както К. се прави на каскадьор все ми се струва, че го боли лявата ръка и затова не е активен с нея, но пък като го мачкам и опипвам е спокоен  Thinking ... Оф, не е първото паднало дете, но май и съвестта ме мъчи, че не казах на ММ Embarassed Господи, дано да му няма нищо  Praynig Praynig Praynig

Дообогатих албума на К. във ФБ Blush, баща му пък се надъха да го прави рекламно лице на една компания - то се вижда в снимките  Joy правим продуктово позициониране  Joy Joy Joy

# 392
И аз съм си легнала.Пък мойто дете спи до 9. WhistlingОсвен това като се събуди и си лежи в креватчети и си разговатя с пръстите.ютТака че може да откаараме и до 10 с мм..
А Сандалка кога идва?Какво й е разписанието?

# 393
  • София
Хаха, ей ме на! Тъкмо догледах "Гепи" - обичЪм гу тоя Тарантински бее! Ама ти май си и заспала вече, Агнес?  Laughing
Какво ти е? Пази се, ей!

Гледам, че темата на вечерта е била килограмите... Е, аз съм баш на тая вълнА!
Миналата седмица мерих нещо в един магазин и кой дявол ме дръпна да си поогледам задника в светлата съблекалня!  smile3511
И аз тъй като вас все си виках - е, имам отгоре някой-друго килце, все ще го махна.
Амаааа - то такъв целулитец съм си завъдила, чак ме стана срам от себе си!
Ми то тяло, дето е непоглеждано, вярвайте ми - съвсем непоглеждано 40 години, само използвано, и то на пълна пАра.
Юруш - веднага се записах, сега ходя на кик-бокс, а от следващата седмица ще подскачам И на тае бо  Mr. Green Чак днес гаджето на щерката ми вика "О, разбрах, че с бойни спортове сте се заели - респект, респект" - и ме гледа верно едно такова уважително  Mr. Green
И с LPG смятам да комбинирам, а ако трябва, и при сумист ще ходя да ме мачка, само да се махат тия грозотиии  Sad Ужас, ужас, ужас ви казвам!

А пък вие що стоите вкъщи?  newsm78 Тук през последната седмица временцето си е чудесно направо, а особено след вторника - направо пролетта лети насам. В останала България снегове ли има по улиците?

# 394
Ами тук улиците не са почистени.Има още смяг макат,че днес неше топло и доста ср стопи.юПреди малко валя дъжд и ако през нощта стане студено,утре ще е стъклоА пък не излизам защото ме мързи,нямам желани,нямам и с кого.
Мисля да се разведа и да емигрирам.Отново.Скучно ми е и не съ доволна.

# 395
  • София
 hahaha hahaha hahaha Joy
А такаааа! Дет' се вика - ще се самообеся в гръбначния кош  Laughing

Чакай да ти пусна нещичко, този типажец дал' няма да те върне към живот :

# 396
Ех, аз пак последна за нощта се включвам   Blush
Герито, Мисти благодаря ви за отговорите Hug
Герито а ти първо с месото ли започна и после жълтъка?
Сандалка, благородно ти завиждам за свободното време и спортовете  Blush аз от три седмици не съм излизала...И непременно ще пробвам рецептата с елдата

Мъчно ми стана докато четях за майките на Мъхчето и Аква. При мен пък ситуацията е друга- мама иска да ни помога, но нашите не се разбират с ММ и ситуацията е направо ужасна..Стигна се до там,че забрани да я виждат...А и сега сме далече...Ох, толкова ми е тежко от това, а никой не иска да направи компромис с другия заради мен и малката...И сега мама е пенсионерка от 2 месеца и си седи сама през деня в къщи докато татко е на работа и само се чуваме за кратко по скайпа...
Подаръче и аз напоследък се чувствам като теб... Rolling Eyes

# 397
Хайде един поздрав от мен за раннобудните(и не само)- от любимите ми мъпети
http://youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ

# 398
  • София
Аааа, момичета, не така!  Naughty
Няма да им позволявате на тези състояния да ви обземат!
Че то наистина си става скука в даден момент - веселяшкият свободен живот се заменя с еднаквостта на рутината, с повтарящите се действия на ежедневието, ограничените контакти, а и първоначалният ентусиазъм от бебето поспада... вече радостта от него не е така пламенна. Но така ще е. Поне година или две (там, колкото сте си определили за отглеждане вкъщи) животът ще продължава да е еднакъв, скучноват и носталгичен по миналото. Затова затягайте коланите!

Допълнително, сигурно и форумът по някакъв начин ви се отразява. Погледнеш - коя отишла на почивка, коя - на опера, на спорт или на купон, и си казваш: бахти, а аз, ами аз що не мога да мръдна?! Нямам време, нямам детегледачка, баби, сама съм.
Не бива да си позволявате такива мисли. Начини винаги има, просто трябва да тръгнете към тях и да ги отпочвате. Ей, Пина, също няма помощници, но намери решение - зарази се от ондулацията на Лъкиния благоверен, и отиде там, където поиска. Жалина питате ли я - тя пък е баш сама, дори със собствения си мъж се бори. Но не е седнала да се смарангясва - намира си някакви макар и дребни, ама цели - и си върви към тях.
А какво да кажем, за момичетата, които студентстват, докато дундуркат - Катето, Таничка, Хера... май имаше още някой?  Thinking Това пък колко е трудноооо - да четеш научни текстове в промеждутъците на "ъъъ-ъ-ъ" и "уаааа". Аз баш тогава се усещах като най-най-най-големият идиот на света и сии мислех, че съм нещо повредена и неспособна. Пък то просто е огромно усилие на волята и на концентрацията. А и не ти дава да се отпуснеш в накъмто грешни мисли.

Четете книжки - това е едно страхотно бягство и отдушник - някакви занимателни, в любимия ви стил книжки. Или дори плетете, бродирайте, нанизвайте - каквото ви е присърце. Ей я и Глупи - тя си бяга при картичките и лепи, ли твори, вместо да допуска мислите да вилнеят.
Някаква цел, някаква мъничка цел ви трябва, и всичко ще изфиряса на вятъра  Hug
Излизайте, скитосвайте, чистият въздух също "продухва" идеално. А сега ще свършат и кофтите дни, всъщност те носят огромна част от лошото настроение.
Стискайте зъби и затягайте колани, иначе има два изхода: или да се депресирате, или да се обезличите. И в двата случая няма да сте полезни на децата си. Пък и на мъжете също. Нали знаете, че жената е двигателят, диригентът в семейството? Без да искате, можете да смарангясате и тях. Измисляйте начин да се изкарвате семейно нанякъде, пък макар и с детето. Просто разходка половин час след работа в парка, дори и по тъмно - пак си е мероприятие, на което да се разнообразите като двойка.
Защото битовизмите скапват, изморяват, обезличават... разкарвайте ги понякога, бягайте понякога от тях и ще видите как всичко ще се промени. А след 2 годинки най-късно - животът ви ще просветне отново  Peace

# 399
Добър вечер. ..или Добро утро, и аз незнам вече какво е.
Ема е болна два дни и е ад. Зарази се от батко си и кашля, температурата, абе всички екстри.  Снощи беше някакъв ад, плаче, кашля и повръща секрети. Цяла нощ на ръцете ми, права...поне малко да дремне. Сутринта марш в Токуда, преглед и бързи изследвания и сега сме с антибиотик.  Първата доза взе наобяд, втората сега в един. .поспря с давенето обаче пак е с висока температура. Яде на често и по малко...ама хапва де, само мляко, друго не иска. Бях позабравила какъв кошмар е болно бебе.  Дано премине бързо.

За дрехите, и аз ги предавам на приятелки. Тука сме няколко мами в квартала дето само си въртим някакви бебешки неща и за по-големите деца също. Определено си е помощ.  

Исках още нещо да напиша ама тотално съм неадекватна от трета вечер неспане.

# 400
Добро утро, момичета  Hug
Благодаря на всички ви за пожеланията за бързо оздравяване на Дари, както и за съветите за различни лекарства   bouquet Преминава вече шарката, на няколко пъти вдига висока температура , но вече отшумява. Лошото е,че нощес плака от болки в ушето  . Дано е било единичен случай , но незнам .. ще видим .

Ще опитам да се върна няколко страници назад и да се включа .. евентуално  Embarassed

Хубав и слънчев ден на всички мами и бебоци   bouquet

# 401
Добро утро!
Е легнах си навреме, всички студенти се бяха активизирали, като че не са се виждали от месеци, а то от петък. Мойта студентка не се е прибирала от един месец, като че Сф е много далеко, ама тамън няма и на нея да прислужвам, че напоследък идва като на гости, само спи и яде, сигурно и тя е същата там. И като ме събудиха в 4ч, когато си лягаха само кошмари после, така и не можах да заспя дълбоко. В. за пръв път да не става ни за вода, ни за нищо до към 6 без 20, а то тъпите ми комшии  #Cussing out Мрън
Портокалчо дано минава бързо, че наистина е много лошо болно бебе.
И тъкмо да огранича яденето, те ММ се появи тази сутрин след нощна с баничка, е как да му откажа  Embarassed
Дрешките имам умалели много, но засега ги пазя, че най-близката ми приятелка ми подшушна, че е малко бременна с второ.

# 402
 kaffeetrmker_2 Как сме, как сме?

Лили, много неприятна работа е шарката. Но пък е хубаво да се изкара. Навремето дъщеря ми само водата я облекчаваше, по цял ден киснеше във ваната.

Мисти, яж си баничката и да не ти дреме. Вчера една позната ми каза следното: "Абе ти нали си здрава? Нали имаш две здрави хубави деца? Абе на кой му пука че имаш няколко кг отгоре?????" генерално погледнато е така. макар че винаги ще ме гложде, че може и по-добре да изглеждам....

Портокалчо, бързо оздравявайте  Hug Това си е голяма мъка Sad Да идва лято че аман с тия болести зимни....

Тази нощ се спа добре, нямаше проблеми. Е, още яде в 2 ч ама каков да го правя, щом иска....

Днес смятаме да поизлезем. Ще посетим Ани88, ако има друг в тоя район да вика (МОЛ Сердика) Така и така съм тръгнала на посешения  Mr. Green

Мързи ме да пиша, та ви оставям. Бъдете послушни.  Sunglasses

# 403
Гледах из фейсбук мрежичка за плодове...няма ли по-евтини от тези на нуби?

Simple Smile

# 404
И аз се интересувам за мрежичките така че ще следя Simple SmileА да ви попитам педито какво ви препоръча за да мажете венците на бебоците:-)

Общи условия

Активация на акаунт