ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Еееееех момичета да ви се похваля и аз излязох днес,голяма разходка му ударихме цял следобед.Незнам при вас как е,но тук тротоарите не са разчистени,по улиците текат едни реки...и гадна работа,но на мола няма сняг,няма лед.

Тия баби...,докато се обърна майка и даваше бисквити Мираж с шоколад- е тя била голяма вече.Добре,че съм самичка,малко зор,но поне не се ядосвам с тях.Свекито не смее нищо да и даде без да ме пита,но тя пък друг чешит-държи детето в скута си,тя не стои,мрънка,иска да пълзи,а тя:ти да не си гладна ба?Баби!

Дактарина също става за афти,в момента го давам на сина си.

Агнес,видях те след раждане-ръстът ти прикрива кг,много добре изглеждаш,а аз Cryчетох скоро за някакво зелено кафе newsm78

# 376
Май аз съм единствената калпазанка дето машината и за хляб стои и прашасва. Имам я от три години и май съм пекла в нея 3- 4 пъти. За мен беше определено лоша инвестиция. Трябва да се поправя, но кога ли.

За диети- всеки ден отлагам здравословното хапване за от следващия понеделник. Не съм се и теглила от началото на бременността (тук не теглят по време на бременността). А август месец сме на сватба, дано се стегна до тогава. Ако тези хапчета/ чайчета помагат да пишете.

Дактаринът и при нас помогна за млечница.

# 377
Дактаринът са го спрели.Няма го в аптеките.

# 378
Дактаринът са го спрели.Няма го в аптеките.

И все пак от личен опит нистатина е по Добър.  Ако имаш нужда може да потърся тук Дактарин и да ти пратя.

# 379
С тази мекица е сууупер сладък и как гледа  Laughing

Жалко, че си нямам хлебопекарна  Sad не съм се сетила да спомена на ММ  Laughing ида 8 март  newsm78

А за килцата преди да забременя бях 54-56 кг. сега съм 60 и все си викам утре ще правя упражнения  newsm39 ама ей НА не правя, а седя и си цъкам.

На бабите не знам как ама съм им взела страха, нищо не правят без да питат нито акъли ми дават (май съм извадила късмет Mr. Green)

# 380
Агнеска,аз вече питах в аптеката."Изчезнал" hahaha ми каза аптекарката.Питай и ти и ако го откриеш звънкай.Аз за сега мисля,че овладях положението,но нека го имам за всеки случай,щом пък е толкова добър.

Аз питки правя често.И без хлебопекарна.Пека във фурната
Скрит текст:

# 381
Да се включа и аз на бързичко,
имах баба в отпуск-цяла една седмица. Мислех да свъша 1000 неща, но не се получи точно както го бях замислила. Нищо де, починах си малко, посвърших си нещичко и от утре сме си пак самички. Да ви кажа, май ми липсваше даже да сме си двамата само с М. Нарушават ни режимите  hahaha
Иначе избиха и горните две зъбчета, вече е с 4 бр. зайче.
За хлебопекарната и ние имахме, но спрях да я ползвам поради рязко качване на килограмите  Joy от страна на мъжа ми и детето. Сега сме я дали на едни съседи, но най-вероятно ще си я вземем, за да правя после за малчо. Често меся питчици с брашно от лимец или типово, като слагам и един микс от семена (тиквени, слънчогледови семки и други) - стават страхотнииии, а като се мазнат с домашно масло и шарена сол newsm10 и после не се махат килограмите  Embarassed
Аква, страхотна снимка - направо да му се дояде на човек.
Близначе, аз имам някакви останали дрешки от дебелия период, но са ми на вилата в Перник, ако не ти е спешно или ако имаш възможности и по-късно пак да й пратиш колет - просто не знам кога ще стигнем да отидем до къщата.

Момичета, да ви питам: вече доста от нещата се чудя къде да ги побирам, вие какво правите с всички излишни неща, давате на познати, пускате в продавалника или.....покрай мен няма следващи бременни, а и мисля че на мен ми стигат трима мъже hahaha не ми се рискува пак, че после няма да мога да намеря толкова големи съдове за изхранване на всичките мъжаги.

# 382
ooooo, Bebooooo, аз прибирам в къщата на свеки, че там има много място, пък и все си мисля да имам още едно дете, ама то якамилата, я камиларя  Praynig

Подаръче, браво и аз меся на ръка и пека на фурна, ама да му се невиди все меся теста с по 1 килограм брашно и ми се откачат ръцете. Тесто за пица с кило брашно, тесно за баница-кило брашно, за питка пак кило, ЕЕЕЕЕЕЕ, после като взема Дара на ръце-8 кила и  #Crazy

# 383
Аз лично умалени те дрехи давам на приятелки за техните бебоци.  След Ого има 2 младежа и една девойка, та разпределям каквото имам. Нищо не се хвърля.

Ако намеря Дактарин направо ще ти купя.

# 384
И ние днес си направихме хубава разходка. И тук улиците не са разчистени, но поне морската градина няма и помен от снега, така че целия град се беше свлякал там Simple Smile

И ние имаме хлебопекарна Мулинекс, много съм доволна от нея, от доста време почти не купувам хляб. Сега на скоро ползвам и опцията само за тесто и после правя вкусни пици, кифлички и т.н, но наистина покрай нея доста тестени неща правя и съответно ям  Embarassed, но поне знам какво слагам и че е прясно изпечено всичко Wink Не съм пробвала още да правя безглутенов хляб, може и да опитам и да правя на бебо безглутенова попара с този хляб  newsm78

# 385
Бебооо,аз отглеждам беба с предимно дадени дрехи от моя приятелка,които прилежно прибирам,когато омалеят за да й ги върна.Тя има едно детенце.Точно една година по-голямо от моето.И така добре ни пасват дрешките сезон-възраст  Heart Eyes .Всичко,което аз съм купила и подарените й неща(дрехи и др.) ще запазя за второто(ако е рекъл Господ).Иначе ти спокойно може да ги пуснеш в Продавалник или в ..има една група във фб..."Това вече не ползвам за бебето си".Може също да ги дариш,ако желаеш.Ако нямаш позната,може и на непозната.Има много нуждаещи се. Peace

# 386
Бебо, благодаря Simple Smile Когато имаш път натам, не е спешно.

Аз вече всичко пазя за бебето на сестрата на ММ. Още не се знае какво ще е , но пазя.

И аз нямам хлебопекарна. Пека си обикновени питки, ръчни.

На мен дрешки няма кой да ми дава и всичко купуваме.

# 387
Какво сте на кацали на балкона,ми не отивате да си лягате?!?Утре пак ще се оплаквате,че децата не са ви оставили да спите.Аама-ха!

# 388
 Ам ти що си тука още?

# 389
 smile3524 ааа не знам.. аз сериозно се махам Simple Smile Лека! И дано да се спи!

Общи условия

Активация на акаунт