ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Хлебопекарна имам и аз, пека хляб в нея и купувам от както родих. Преди да родя само си я ползвах, около година. Безглутенов не съм правила, но картофен, оризов /имат и бяло брашно/ съм правила. Захванах се да правя домашна закваска за хляб /вместо мая/ с пълнозерънесто брашно. Днес замесих и хляб да видим дали ще се получи. Като начало мисля да го изпека във фурната.
Ние бяхме два часа на разходка в Западния парк.

# 361
Изпратих ММ на работа, приспах детето, и сега ще разпусна с чаша лимонада  Whistling
Агнес то хубаво ще пуснат, ама ние нямаме лидл. Виж си кръвното да не е високо или ниско? Ей обърни си внимание.
Бени ха сега, то пък трябвало да гледам и колко бъркалки има  newsm78
ММ се точи другия месец да има бонус, че приключва финансовата година, при тях на Коледа нищо не дават само март месец евентуално, надяваме се да са на печалба. И вече естествено сме ги разпределили, но той държи за хлебопекарна, че на едно място ни гощаваха с такъв хляб и моя беше очарован. Видях, че хората не само хляб правят ами даже на наша Пина една рецепта за козунак се разнася из нета  Laughing
Карли дано го израсте, че това е гадно  Praynig
Сега пък финлукс  newsm78 влизам в магазина им, да видя каква е пък тази
Вера а защо ще го печеш във фурната? Това не е ли да сложа съставките и да излезе готов? И още нещо лесно ли се мие?

# 362
Мисти, и ММ чака бонус другия месец, те също нямат коледни и тн... Финлукс е по-неизвестна марка, но става, до сега не се е развалила и си прави много хубав хляб  Peace

# 363
Като си пече във хлябопекарната заема само една форма.  Хлябопекарната може да се ползва и само за месене.  Лесно се ми е, а с 2 бъркалки е по хубаво. Аз определено искам да си имам хлябопекарна.

# 364
Акуаблагодаря,че попита.Докато давах Фунгостина,нямаше.Веднага щом го спрях пак се появиха.Та 2 дена и измивах устичката с памуче,напоено с вода и 2-3 капки спирт.Хич не й харесваше.Виж с узото беше друго.Засмука си памучето и като го дръпнах,падна голямото облизване.Но от спирта ревеше.Днес гледам имаше съвсееем малко по горната устна.Нещо не останах особено очарована от това лекарство  Thinking

# 365
  • София
Мисти, замесих го на ръка този път и съм решила да го изпека във фурната. На мен ми харесва повече хляба, когато е изпечен във фурната. А в хлебопекарната е по-лесно - само сипваш  продуктите и вадиш готов топъл хляб. Може и с отложен старт, да ти е готов за сутринта.

# 366
Акуаблагодаря,че попита.Докато давах Фунгостина,нямаше.Веднага щом го спрях пак се появиха.Та 2 дена и измивах устичката с памуче,напоено с вода и 2-3 капки спирт.Хич не й харесваше.Виж с узото беше друго.Засмука си памучето и като го дръпнах,падна голямото облизване.Но от спирта ревеше.Днес гледам имаше съвсееем малко по горната устна.Нещо не останах особено очарована от това лекарство  Thinking

Фунгостатина трябва да го можеш още по не 2-3 дни след като са се махнали гъбички те.  Иначе няма ефект.  Същата работа  върши и нистатина 2таблетки стрити в шише глицерин.

# 367
Агнес, личи си, че пишеш от телефона  Mr. Green . По принцип казват поне седмица да се мажат тези лекарства, ефект може да има и след 2 дни, но да се продължи. Това с таблетките Нистатин сигурно е ефикасно също...

# 368
Аз така си оправих сериозни афти в гърлото.  Фунгостатин и нистатин е едно и също.

# 369
Ами то се използва 10 дена.Неизползваното количество се изхвърля на десетия ден.Аз го давах на Ади 11 дена ,да си призная  Blush

# 370
Да ви развеселя с една снимка  Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 18:09 от Aquawomann

# 371
Аква....много сладки очички  Heart Eyes

# 372
Тия баби, да не се обърне човек  Laughing

# 373
Blizna4e, Бобето не отстъпва по сладост  Heart Eyes

А за бабите какво да кажа... За сега рядко се налага да го оставям при нея, най-много за 2-3ч. За щастие се страхува да го храни с лъжица, което до някъде ограничава нещата, които може да му даде да яде  Mr. Green

# 374
 Що взехте на детето мекицата? Толкова е хубав  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт