Не мога да намаля апетита си...

• 8 493
  • 65
  •   1
Отговори
Не мога , не знам как или нямам воля може би...?
Не може да е от воля, защото опитвам.
Излишни точно ама точно 5 кг. Не 6....
Със спиране на хляба пробвах, само с салатки и крехко месце пробвах. Газирано не пия, алкохол почти никога , сладко ям само преди цикъл...
Ген ми е. И двамата ми родители са едри, но аз си се харесвам страшно много....Никога не съм имала амбицията да съм слаба. Искам да махна дръжките и малко от бедрата. И точно това са 5 кг. Сваляла съм ги многократно от....напрежение, негативни емоции и стрес. Качвам ги мноооого бавно. Но ги качвам. Ето сега ми пречат. И не мога.
Категорична съм че няма да спортувам. МРАЗЯ да спортувам. Чувствам се ...насилена. Имам страхтно сърцебиене по принцип и в нас взех един велоергометър който не мога да карам повече от 10 минути. И не искам. Наистина.
От три дни пия хром. Казаха ми че освен за сладко подтискал и апетита. Е нищо подобно. Така се наядох е сега...
Ходя обаче пеша. Винаги. А лятото в дългите летни вечери ходя почти по 3 часа с детето и приятелка.
Няма ли някакви..билкови /че от другите ме е страх/ изпитани хапчета, чай или нещо такова....които поне да подпомогнат този процес...
Имам гастрит и остана ли гладна започва много да боли. Отделно съм с ниско кръвно. И освен това съм с по-слаб имунитет. Особено зимния сезон реша ли да гладувам ме тръшва нещо максимум на 4-тия ден...Винаги е така. От години....
Е какво да правя..

# 1
Не мога , не знам как или нямам воля може би...?
Не може да е от воля, защото опитвам.
Излишни точно ама точно 5 кг. Не 6....
Със спиране на хляба пробвах, само с салатки и крехко месце пробвах. Газирано не пия, алкохол почти никога , сладко ям само преди цикъл...
Ген ми е. И двамата ми родители са едри, но аз си се харесвам страшно много....Никога не съм имала амбицията да съм слаба. Искам да махна дръжките и малко от бедрата. И точно това са 5 кг. Сваляла съм ги многократно от....напрежение, негативни емоции и стрес. Качвам ги мноооого бавно. Но ги качвам. Ето сега ми пречат. И не мога.
Категорична съм че няма да спортувам. МРАЗЯ да спортувам. Чувствам се ...насилена. Имам страхтно сърцебиене по принцип и в нас взех един велоергометър който не мога да карам повече от 10 минути. И не искам. Наистина.
От три дни пия хром. Казаха ми че освен за сладко подтискал и апетита. Е нищо подобно. Така се наядох е сега...
Ходя обаче пеша. Винаги. А лятото в дългите летни вечери ходя почти по 3 часа с детето и приятелка.
Няма ли някакви..билкови /че от другите ме е страх/ изпитани хапчета, чай или нещо такова....които поне да подпомогнат този процес...
Имам гастрит и остана ли гладна започва много да боли. Отделно съм с ниско кръвно. И освен това съм с по-слаб имунитет. Особено зимния сезон реша ли да гладувам ме тръшва нещо максимум на 4-тия ден...Винаги е така. От години....
Е какво да правя..
има Зелено кафе,ако си чувала в някой форуми казват че за месец сваляш към  15 20 кг струва около 64,00 кафето а капсули 37,00 но незнам колко е полезно за организма като цяло

# 2
Има "хапчета за отслабване ", но са извън закона  Joy
Стой си дебела , като не ти се спортува. То и 10 да смъкнеш, как ще кажеш на организма си от къде да сваля .  #Crazy
Знаеш какво трябва, но като те мързи да гледаш  , какъв отговор чакаш .

# 3
Виж...не ме мързи да гледам. Мисля че НЕжеланието ми за спорт е съвсем осъзнато взето решение. Абсолютно ме отвръщава. И няма нищо общо с това дали ме мързи или не. Не съм сигурна изобщо има ли по-досадно занимание за мен от това.
Няма как да си "седя дебела", щото не съм изобщо дебела. И не знам кое те очудва в това че казвам къде точно да сваля. Както споменах въпросните килограми съм ги сваляла многократно и аз много добре знам като свалям от къде свалям и като качвам къде ми се трупа. Не виждам нищо странно в това да си познаваш тялото...

# 4
За да не бъдеш гладна, начинът е не просто да ограничиш тестеното и сладкото, а да увеличиш и мазнините. Не крехко/постно месо, а месо с нормалните му мазнини плюс мазнини на зеленчуците към него, а не голи салати. И пълномаслени млечни, и яйца яж. Засищат мазнините и белтъчините, но не бяло пилешко месо без никаква мазнина, а бутчета и пържоли.

Но съм съгласна, че няма как да определиш предварително къде и колко точно да свалиш. Организмът си ги знае най-добре тези неща и сам ще се погрижи, ако му осигуриш правилно хранене.

# 5
Диета и спорт.Не може да се оплакваш,че искаш да отслабнеш,а да пишеш,че ей сега си се наяла.Това в липса на всякаква воля  Peace Пробвай с 90 дневната диета,много е ефикасна  Peace

# 6
Как няма да огладняваш, при условие, че не се храниш? Спряла си хляба, друго? Напиши си едно примерно меню. Ако цял ден храната ти е филета и краставици - спри! Не си набавяш необходимите на тялото витамини, не му доставяш енергия, съответно изпитваш глад, който е призив на тялото ти да му дадеш храна, белким си му осигурила необходимите вещества.
НЕ започвай 90 ДД! След тях, какво? Зелева супа, плодуване, лунуване...? Смяна на цялостните хранителни навици трябва.

# 7
Как няма да огладняваш, при условие, че не се храниш? Спряла си хляба, друго? Напиши си едно примерно меню. Ако цял ден храната ти е филета и краставици - спри! Не си набавяш необходимите на тялото витамини, не му доставяш енергия, съответно изпитваш глад, който е призив на тялото ти да му дадеш храна, белким си му осигурила необходимите вещества.
НЕ започвай 90 ДД! След тях, какво? Зелева супа, плодуване, лунуване...? Смяна на цялостните хранителни навици трябва.

90 ДД е режим,а не диета ,т.е. както ти си казала"смяна на хранителен навик"Simple Smile Там не стоиш гладен,а ядеш разделно и слабееш,но това е друга тема Peace Ако момичета иска да отслабва и е нужен режим на хранене,който НЕ трябва да прави сама  Peace Ако иска да си намали апетита трябва воля.

# 8
Липсата на спорт, дори минимален, е проблем, защото мускулите са важни, дори ако са покрити с тлъстина.  Ако нямаш мускули е зле Sad  Погледни, какво е skinny-fat  и muffin top.  Може да свалиш килограми, но ще изглеждаш добре само в дрехи.
http://leangainsguide.com/wp-content/uploads/2012/11/weightsvsnoweights.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/09/17/article-1214151-06793A … C-504_468x347.jpg

С малко спорт, ще отслабнеш на тяло/ обем, без да гладуваш. Все пак са само 5 кг, а не 50, както при доста хора. 
За сравнение:
http://www.labrada.com/blog/wp-content/uploads/2012/09/fatvsmuscle1.jpg

# 9
Пробвай с някой хранителен режим. Зарежи ги тези хапчета за отслабване. За зеленото кафе мога да ти кажа, че само ще си дадеш парите напразно. Аз го пих и вместо да отслабна напълнях.
Но без диета или спорт няма как да стане. Трябва все нещо да се направи.

# 10
90 ДД е режим,а не диета ,т.е. както ти си казала"смяна на хранителен навик"Simple Smile Там не стоиш гладен,а ядеш разделно и слабееш,но това е друга тема Peace Ако момичета иска да отслабва и е нужен режим на хранене,който НЕ трябва да прави сама  Peace Ако иска да си намали апетита трябва воля.

Плодов ден и след него воден е страшен режим. Не се заяждам, просто не всичко, което става модерно в интернет, е режим  Peace

Подкрепям мненията за спорта. Може и да го мразиш, обаче след определена възраст, колкото и да си била слаба преди, става доста по-трудно да си достигнеш и задържиш идеалните килограми само с ограничаване на храната.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 14:57 от wild poppy

# 11
Има и още един проблем...
нямам особено....финансова възможност, да купувам и предвиждам всеки ден менюто си както изискват повечето диети....В хладилника ми често има само......неща НЕ подходящи за диета...
другото е че, ако взема да спазвам примерно 90 дневна диета или която и да е по-щадяща но продължителна диета ще сваля повече от 5 кг. Ако я спазвам стриктно. А аз не се чувствам и не изглеждам добре по-слаба. Просто това е теглото което ме кара да се чувствам здрава и красива. И да речем свалям килограмите и спирам диетата. После не знам как да предотвратя йо-йо ефекта...
Чудя се ако спра изцяло тестеното от менюто си....и примерно вечерното хранене е до 18.00ч. И с повече разходки...дали ще успея....

# 12
НЯМА ДА СТАНЕ БЕЗ СПОРТ!!! КАЗВАМ ТИ ОТ ОПИТ. Години се опитвах да сваля точно толкова килограми и паласки само с диета. Не става. Спорт. Като те мързи, ще си изглеждаш така, затова свиквай. Аз ходя на групови тренировки, ти си писала, обаче че си затруднена финансово. Тогава може да видиш домашните тренировки на румяна илиева, без пари са и са много ефективни. Една рускиня имаше някаква диета, до обяд яде всичко, от следобяда почваше да намаля и последното ядене и беше в 18:00 часа. 90 дневаната я хвалят много, ама аз и нямам доверие.

# 13
Хляба насища , не се дебелее от хляб , брой калориите.Може да си слаба и да висиш като торба , много секси  Flutter.  Хем те боли хем те сърби . Хем знаеш какво трябва да направиш , хем искаш да не го правиш но да имаш резултати. Зелени инджипляктори няма.

# 14
Известно време ходих на йога. Преди години ходих 3 пъти седмично на аеробика. И от нея не е имало ефект. "опитах" скоро да ходя на пилатес......Върнах се и на другия ден бях с жестока мускулна треска, болки в кръста /вече месец мина и още не е отшумяло/, и температура. Дали беше студено в залата...дали аз не бях облечена....ама.....после две седмици не бях....

Общи условия

Активация на акаунт