Лидл ::39::

• 77 052
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
И аз доволна от пазара днес - уникални цветове на детските дънки и много хубаво, много ми харесаха всички, но понеже каката си има едни жълти дънки, е не толкова хубаво жълти, но все пак, взехме светло сините. Блузите също са добри, и то за 11лв. 2 си е супер. Взех още лилав чорапогащник, поне на картинката беше невероятна комбинацията му с къси дънкини панталонки и кецове.
Взех си от валентинските орхидеи , намалени на левче, ама не за друго, заради кашкапа Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 18:34 от Румяна Лефтерова

# 496
Момичета, отзиви за дънките за възрастни-стреч май се водеха?

Последно си взех едни зелени, не стреч, много съм доволна от тях-стегнати, идеални...
а едни от кенвелото които купих, станаха на торба след месец носене, изколениха се, отпуснаха се-голям боклук, пък двойна цена, и то с намалението..

Аз си взех светли, докато се прибирах, ме човъркаше, защо не свих и едни тъмносини. Вкъщи ги пробвах, залепнаха ми и изюрках ММ (тъкмо беше вкарал колата в гаража) да се върнем до магазина и добре направих, че от моя номер имаше едни-единствени останали от тъмните. Grinning  Друго редовното - колбас, от джолана, намален някакъв, ще го видим, заквасена сметана имаше намалена на 2.70 в големите кофички, не можах да я подмина, замразени зеленчуци и сладоледи на клечка пак с някакво намаление 8 бр в кутия, не съм купувала досега, но нали е сладолед, ще ми хареса. Heart Eyes
А задните джобове на  дънките изчистени ли са? Или имат нещо?

# 497
.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 18:54 от KaRoLa

# 498

А задните джобове на  дънките изчистени ли са? Или имат нещо?

Имат някакви кривулици:

Скрит текст:

За тая цена мисля, че са съвсем прилични. Peace

# 499
  • UK
Аз вчера за първи път взех от пелените Toujours за баткото, прочетох добри отзиви, по-тънки са от всичко, което сме ползвали досега, но на мен ли така ми се струва или въпреки това запарват жестоко? Няколко пъти днес смъквам пелената и дупето лепне от пот, дали защото е много топло днес, облякла съм го по-дебело навън или? Не се е случвало досега с другите марки. Купих малък пакет, не знам дали ще повторя. Някой има ли наблюдения?
Днес пращах таткото специално да вземе комплект клинчета за бебка, 95% памук, 5% еластан, розово и сиво, за 9 лв. Харесаха ми.

# 500
И на мен пелените Toujours не ми допаднаха. Не само, че спарват, но и изпускат. Мокрите им кърпички обаче ми харесаха.  Peace

# 501
Лабрекс, дънките скини ли са

# 502
Аз ги гледах и не ми се видяха скини.
Миналата година си купих дънки през пролетта, носих ги и малко през есента и се протриха. Такова нещо не ми се е случвало до сега. Няма да повторя повече с дънки от там.

# 503
Миналата година си купих дънки през пролетта, носих ги и малко през есента и се протриха. Такова нещо не ми се е случвало до сега. Няма да повторя повече с дънки от там.

Не са според мен, пак са хубаво прилепнали, на д-то, по бедрата, но не целия крачол,  долу при глезена стоят леееко, ама много леко разширени. За качество не знам, аз носих два чифта лидълски, ама съвсем еднакви, дори и на цвят, пак така ми харесаха много, по-скоро не за красота, а заради удобството. Не съм сигурна колко дълго, но имам чувството, че доста време ги носих. Тези са от по-друга материя, по-тънки, гледам, че са произведени в Бангладеш, та не знам колко ще изкарат. Ама колкото, толкова.  Peace

# 504

vela, а аз и на 50 кг имах кофти структура на краката.. ям ги направо, за 2 сезона макс  #Crazy

# 505
  • Варна
Снощи точно намаляха месата и си взехме 2 тарелки джолан, намален на -30%, едната тарелка излизаше към 0,80 лв.  Shocked
ММ го маринова, довечера ще го печем на фурна, май трябваше 3 да вземем, щото имам кокалаци.  Crazy
Някой готви ли вече джолан, как е?
Тези цветове орхидейки, намалени на 0,99 лв колко време издържат? Мислех ги за подарък, но ми трябва чак за след седмица.  newsm78

# 506
Ето за това пазарувам в Лидл. Взех си блузи и вчерашните дънки, но не ми харесаха как стоят и днес без никакъв проблем ми възстановиха парите. Много съм доволна от асортимента, персонала (с малки изключения) и обслужването.

# 507
  • Пловдив
Снощи точно намаляха месата и си взехме 2 тарелки джолан, намален на -30%, едната тарелка излизаше към 0,80 лв.  Shocked
ММ го маринова, довечера ще го печем на фурна, май трябваше 3 да вземем, щото имам кокалаци.  Crazy
Сега ги готвя с кисело зеле в гювеч, нямат много мазнина или някаква миризма, харесват ми.Взех няколко тарелки и останалото е във фризера.

# 508
  • Варна
Нямаше как да се запася, защото срокът беше до 20.02. Fleur , ще чакам да споделиш как стана месцето.  Simple Smile

Нещо за орхидейките?   Crazy

# 509
Сега ги готвя с кисело зеле в гювеч, нямат много мазнина или някаква миризма, харесват ми.Взех няколко тарелки и останалото е във фризера.

Сложихме го в гювеча с много зеленчуци и подправки, стана чудесен гИвеч. Heart Eyes Месото е вкусно, хареса ми. Peace

Общи условия

Активация на акаунт