Лидл ::39::

• 77 078
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Има ли от спрея за обувки на W5, тъй като го няма в брошурата?
Имаше в понеделник, когато стартира седмицата.Видях го в магазина, или може и да греша. Имаше препарат за кожени изделия  newsm78

Много ме анкетират В Лидл, тази седмица.... Mr. Green

# 136
  • Бургас
В лидл има ли читава сладкарска сметана? Или да заложа на някой в друг магазин. Ама и не знам на коя. Послесния път купих една, която не помня каква марка беше, и не беше мНого сладка.
Сметаната Пилос е 30% масленост и е животинска и хубава.  Peace  За да е сладка при разбиването и се добавя захар.

# 137
  • Варна
Да кажа впечатленията си от препарата п/в мухъл-само за най-леките и повърхностни петънца е!Вчера минах/търках с влажна гъба,махна се само това,което би паднало и без да е накиснато с някакъв препарат.Там където точиците бяха по-тъмни,не се махнаха въобще.Явно има ефект като превенция или нещо такова,дано поне не се появи толкова скоро.Лошото е,че тази стая ми е лилава(споменавала съм и преди) и избелява от Savo-то.На когото цвтът на стените му позволява,определено по-добре да ползва Savo,пък било то и с ужасната миризма.
Сутиените на промоция дали,ще станат на подгръдна 75см. Thinking

# 138
  • София
Аз до колкото знам този препарат убива, но не чисти мухъла. Иначе белина върши перфектна работа, но смърди Simple Smile

# 139
  • София
ММ зареди три акумулатора с него. Нашият, който в момента използваме, един стар, който стоеше в мазето и със старото зарядно не можел да се зареди, защото имал "умряла клетка" и още един на баща ми. И трите акумулатора се заредиха до край, този с "умрялата клетка" се бил оправил. Три дни използва зарядното, до като се заредят акумулаторите, проблем нямаше никакъв. Много е доволен от покупката и даже подари старото зарядно на брат си.

Благодаря за отзива!  Hug

# 140
  • sofia
Да кажа , че в 18,00ч. си имаше от пижамите, бельото и комплектите от всички цветове и размери- за Стамболийски говоря. Няма нужда да се ходи призори thumbsup

# 141

Сутиените на промоция дали,ще станат на подгръдна 75см. Thinking

Имаме 2 с размер 80В. Взех 1 и за дъщеря ми, която до момента носи само такива с размер 75. Просто реших, че евентуално ще имам два, вместо един  Wink но... аз го закопчавам на последното копче (въпреки, че определено не съм чак толкова обиколна  Grinning), а момата го закопчи на средното. Според мен обиколката е малко преувеличена в случая с номерацията.

# 142
  • Варна
Даринанда мерси,значи мога да се пробвам Simple Smile

# 143
Даринанда мерси,значи мога да се пробвам Simple Smile

Можеш да го върнеш в случай, че съвсем ти е широк  Peace

# 144
  • Русе
Днес отворих да видя сутиен 80В, нося 75В. Чашката ми се стори като за главата ми  Crazy Laughing
Не знам защо, но не ме грабнаха нито пижамите, нито бельото. На телевизора ми изглеждаха по-добре.

В лидл има ли читава сладкарска сметана? Или да заложа на някой в друг магазин. Ама и не знам на коя. Послесния път купих една, която не помня каква марка беше, и не беше мНого сладка.
Сметаната Пилос е 30% масленост и е животинска и хубава.  Peace  За да е сладка при разбиването и се добавя захар.
Има и растителна сметана, която е сладка, в синя опаковка от 1 л. е и струва към 4 лв. и нещо.

Препарата убива гъбите на мухъла, докато Саво само ги скрива и после пак се появяват. Превантивно не може да се ползва, защото реално няма какво да убие.

# 145
  • Варна
При постоянна влага в стаята,нама такова нещо като убиване на гъбите.
Саво-то е добро,пръснах преди месец зад гардероба където се беше появил малко,все още е чисто.
Сега,ще видим след Лидълския колко време,ще се задържи без мухъл..

# 146
  • софия
НОВАТА БРОШУРА
колко неща харесах...  Crazy

# 147
  • София
Какво си хареса, Zvanche? На мен този път нищо не ми е нужно от брошурата. Sad

# 148
  • София
На мен пък нищичко не ми харесва Simple Smile

# 149
И за мен нищо няма в следващата брошура  Sad