Лидл ::39::

• 77 046
  • 740
  •   2
Отговори
# 525
Предстои XXL седмица

# 526
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
За пелените на Тожур - аз купувам само големите пакети и съм много доволна. Някой беше споделил, че има разлика в малките и големите пакети.
Кои са големите? Аз купих пакет от 30 бр мисля че са, размер 5. И вече съм сигурна, че запарват, каквото и да му облека, после е мокър и лепне целия под пелената. Жалко, защото много хареса шаренийката и почти не пишка в нея, за да не я цапа.  Laughing
Големите са пакетите с по 50 броя за 16 лева  Hug

# 527
Имам едно екипче от бебешките на Lupilu червен плюш. По етикет може да се пере на 60 градуса.
Да рискувам ли да го пусна със светлите дрешки на 40 гр.?

Имам от блузките, които бяха 5лв за 2 броя. Синия цвят не ми пусна, но пък много се разшири  Naughty Гледат се хубави памучни, пък...

# 528
Има ли нова брошура? newsm78

# 529
  • UK
Сега погледнах, тези, които аз съм купила за 31 бр за 12 лв. ДМ-ските ги купувам 100 бр за 30 лв. Горе-долу толкова излизат пак като цена, но много повече ми харесват.

# 530
Miss M винаги първия път пера дрехите на ръка. Така се ориентирам дали пускат, за да нямам фалове.

# 531
Пак ли ХХL?  Sad
Блузките, които бяха наскоро 2 за 8.99 (розова и синя), и клинчетата ги прах на 60 и не се разтегнаха, чудесни са.

# 532
Според мен просто държат влажно от пишканото, не мисля, че е пот това. И аз го забелязвам напоследък честно казано, освен това нощем взеха да пропускат, и 4 и 5. Чудя се с какви да ги сменя, откак минахме на тройка съм купувала само Тожур.

Аз купувам  на Памперс (зелени пакети) по 30лв. за 72 или 82бр. (не помня) и съм доволна. Доволна съм и от Babylove на dm.  Peace

# 533
# 534
Взех си сутиен, ама този модел не е подходящ за чашка Д и ще го връщам
И съм нещастна  Cry

# 535
  • София
Имам едно екипче от бебешките на Lupilu червен плюш. По етикет може да се пере на 60 градуса.
Да рискувам ли да го пусна със светлите дрешки на 40 гр.?

Имам от блузките, които бяха 5лв за 2 броя. Синия цвят не ми пусна, но пък много се разшири  Naughty Гледат се хубави памучни, пък...

Бих го пуснала с по-тъмнички неща, не много де, на 30 градуса, с цветоулавяща кърпичка.

# 536
  • софия
Взех си сутиен, ама този модел не е подходящ за чашка Д и ще го връщам
И съм нещастна  Cry
И аз стигнах до извода, че са умалени, нищо че пише, че са големи Peace То хубаво подгръдната, че е умалена, но с нея и другото.

# 537
Да, а и модела е доста изрязан и отпред и отстрани, не е подходящ за...пищни...форми

# 538
Вчера забърсах дънки за мен и зверо.. Ама детето го надцених и днес баща му ще ги сменя с по-малкия 122.
Дънките 46 р-р ми заспаха, но аз на Есмара съм си толкова 44-46.
От предните промоции взех на малкия две блузи - сива и синя в комплект, страхотно му стоят и много си ги харесва..

Нямам нищо против XXL месца свинско и пилешко.. Blush

# 539
Някой случайно да е засичал скоро от арабския кус-кус и каква му е ориентировъчно цената? Преди доста време се дискутираше, но не обърнах внимание.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт