Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 61 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Понеже ви занимавах с моя датчик на брита да ви кажа за развитието - писах в българския сайт и ме поканиха да отида да си взема от най-близкия офис безплатно - вече е изпълнено.

Би ли споделила кой е този български сайт?  Simple Smile
ми не знам ма е тия филтърчета на брита в немския амазон ги дават с 10 евро отстъпка за 6 броя...

http://www.amazon.de/gp/product/B000QEW5KS?ie=UTF8&camp=1638 … &linkCode=xm2
Да ама излизат по над 8 лв бройката и по-скъпа доставка до БГ. От ЮК са по 6 лв бройката и 2лв/кг доставка с превозвач...

# 286
Препоръчайте хубава хлебопекарна

# 287
На памперсите са им вдигнали още повече цените  ooooh!

Някъде да сте мяркали прахосмукачка до към 40 паУна?  Mr. Green

# 288
  • София
Получих мейл от амазон.де
В кратце:
Цитат
dies ist eine persönliche Einladung: Kaufen Sie bis zum 22.02. einen oder mehrere Amazon.de Geschenkgutscheine im Gesamtwert von 50 EUR und wir schenken Ihnen einen 10 EUR Aktionsgutschein.
подробно:

Трябва да купя 1-2 Киндъла (49Е), но за втора поръчка не знам дали/кога ще правя...
Доколкото разбрах, подаряваш ваучер на стойност 50Е на някой друг акаунт и те ти начисляват ваучер за 10Е?

пълен текст:

Скрит текст:
Kaufen Sie Amazon.de Gutscheine im Wert von 50 EUR & wir schenken Ihnen 10 EUR
Amazon.de Aktion auf exklusive E-Mail Einladung
Auf exklusive E-Mail Einladung: Geschenkgutscheinaktion

Schenken und beschenkt werden:

Kaufen Sie zum Valentinstag, Geburtstag, als Dankeschön oder einfach so einen unserer Topseller unter den Amazon Geschenken. Verschenken Sie einen oder mehrere Amazon.de Geschenkgutscheine im Wert von zusammen mindestens 50 EUR. Sie erhalten als Dankeschön einen Aktionsgutschein im Wert von 10 EUR. Die Aktion läuft nur bis zum 22.02.2014. Ihren Aktionsgutschein erhalten Sie nach erfolgreicher Bestellung Ihrer Artikel bis zum 25.02.2014 per E-Mail und Sie können ihn bis zum 11.03.2014 für alle qualifizierenden Produkte einlösen. Weitere Informationen entnehmen Sie bitte den Aktionsbedingungen weiter unten auf dieser Seite.

Wichtig: Diese Aktion gilt NUR für Kunden, die eine Einladung per E-Mail erhalten haben und den Kauf über das dieser E-Mail Adresse zugeordnete Konto tätigen. Sollten Sie diesmal keine Einladung erhalten haben, empfehlen wir Ihnen unsere Geschenkgutscheine natürlich trotzdem als praktisches Geschenk für Freunde und Familie. Wer bekommt nicht gerne die Auswahl aus Millionen Produkten?

# 289
  • Luxemburg
drago_2008 искам да ми сменят детския комплект на WMF на който металното шише вътре е с ръжда. Не мога да изляза на глава с детето че не може да го ползва (нямаше как да го скрия тъй като сама си отвори кутията и го видя), иска да си носи вода в него в у-ще. Писах им веднъж, но ми казаха че могат само да ми възтановят парите и аз да им върна комплкта, но ми писаха да им кажа ако това е моето решение. Реших да изчакам и се пробвам пак друг път и този път ми отоговориха че на драго сърце биха го направили, но в момента не е наличен. Ще ми възтановят парите а аз да им го върна. Писах им че не искам възтановяване и мога да изчакам няколко седмици, не е проблем. Отговора е - парите са преведени, изпратете ни комплекта и си купите нов от сайта. А върна ли сета ще стане война в къщи. Имаме този http://www.amazon.de/Auerhahn-Prinzessin-Anneli-Kinderbesteck-4- … prinzessin+anneli и вече няколко месеца се ползва и е като нов, но не се харесва от каката, иска принцесите на Дисни и го следих този сет с шишето няколко месеца. Като видях че е само 19.50€ го пуснах веднага. Ама ако знаех че ще падне такава разправия нямаше изобщо да се занимавам. Можех да занеса самото шише в магазин на WMF и фактурата от амазон и да питам дали там не могат да ми го заменят. Освен да чакам нова оферта и да взема още един сет. А на тея незнам какво да им пиша. Комплекта няма да върна е повече от ясно, но как да им пратя парите обратно?

# 290
  • София
Нищо конкретно не ми трябва, но се записвам, за да съм в час.
Имате ли наблюдения кога са най-ниски цените на ученическите раници? Моделът, който харесах е намален, но не е точно желаната разцветка. Да чакам ли, да поръчвам ли с компромис?  newsm78

# 291
  • Пловдив
Търся лятна количка за около 40 паунда. Ако някой попадне на нещо интересно ще се  радвам да сподели.
Не е от Амазон,но ще ти е безплатна доставката до англ.адрес ,а и е на половин цена http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and-Pushchairs/Trave … -_-Toys_Toys+R+Us
Балли, много добра оферта наистина. Благодаря ти. Обаче доста тежка ми се вижда за лятна количка.
8 кг не е много,но пък и тя не е типичната лятна количка.По-стабилна е,има 4 позиции на облегалката и дъждобран.С едно допълнително чувалче,всъщност си става всесезонна.

# 292
  • ВАРНА
И аз съм в чуденка за лятна количка - беба ще прави 1г май месец и ми трябва да има легнало положение,да препоръчате някоя изпитана - тази от предния коментар не е с много добър рейтинг  Thinking Ако може и да не е скъпа  Rolling Eyes

# 293
  • Ruse, Bulgaria
имам кодове за Амазон buyvip валидни до 14.02.2014, които няма да ползвам:

испанският buyvip - C28G-U9X4VK-4LWE2A
италианският buyvip - JET4-QYHQ37-TEEB48
немският buyvip - ZESB-6R3TJ8-N9RP23 

Дано на някого да му свършат работа  bouquet

# 294
Как да започна чат с амазонци? Или да им пиша на имейл? Реших да изчакам още един ден, но поръчката ми все още не е шипната. ooooh!

# 295
По-добре ползвай чата.В my account най-долу има help и някъде имаше contact us.Избери чата и им опиши проблема си.

# 296

hakama, е последната брошура на Техномаркет Европа, мисля, имаше киндъли на промоция. Можеш да сравниш цената и модела.

# 297
  • Сливен
Нищо конкретно не ми трябва, но се записвам, за да съм в час.
Имате ли наблюдения кога са най-ниски цените на ученическите раници? Моделът, който харесах е намален, но не е точно желаната разцветка. Да чакам ли, да поръчвам ли с компромис?  newsm78
Аз взех за моя кандидат първокласник още през ноември миналата година, близо 2 месеца само раници наблюдавах, преди двайсетина от своево рода любопитство пак за 10 дни ги наблюдавах. Като заключение мога да кажа, че кой знае какви промени в цената нямаше, колкото вървяха миналата година през ноември и сега търговете свършваха на почти същите цени. Аз си бях определила мах. цена и се предържах към нея в търговете, при все че спечелената раница беше със значително по ниска цена от моята максимална/чист късмет/. Единственото, което със сигурност мога да твърдя, че качествени се предлагат от немците/отговарят на всички стандарти за ученическа раница/.
Ако цената те устройва е възможен компромис с цвета, но все пак има време до активния сезон, така или иначе моите наблюдения са нови. Дано се включат момичета с наблюдения от предните години. Успех  Peace
Как да започна чат с амазонци? Или да им пиша на имейл? Реших да изчакам още един ден, но поръчката ми все още не е шипната. ooooh!
Enigma, като влезеш в Амазона, най-горе си избери Help, отдясно има менюта и там избери Contact Us, и после чат

# 298
По-добре ползвай чата.В my account най-долу има help и някъде имаше contact us.Избери чата и им опиши проблема си.

Открих го и се свързах с тях. Благодаря! Hug

# 299
  • София
Ще съм благодарна някой да ми припомни как се получаваше код 20% за нов клиент за дрехи и обувки.

Общи условия

Активация на акаунт