Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
ако поръчаш ,може да платиш до няколко (3-4..)дни,пази ти се  Peace

# 631
  • Варна
Аз чакам това Лего  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009VCKC2Y/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 . Взех го за  £28.77, а в Хиполенд го видях за скромната цена от 215лв  Shocked

# 632
Снощи сложих в кошницата си един артикул.Това какво означава че е запазен ли.Отново е раница.На едната пише Nur noch 4 auf Lager оцветено в червено но като вляза през кошницата в самия продукт пише още 4 в наличност.На другата Auf Lager. оцветено в зелено.Каква е разликата между двете и коя да поръчам.Съвсем се обърках.Също така на едната обява пише цената + 4.99 а на другата цената + kostenlose Lieferung.

# 633
Стана въпрос,че са едни и същи ,продавача е различен. В кошницата нищо не се пази,трябва да си финализирала поръчката. Избери си превозвач,артикул и мини по всичките стъпки. Peace

# 634
Май схванах вече  Simple Smile Имам регистрация в пратки.де и като попълвам адреса им в Германия трябва ли им пиша и ID номера освен имената на получателя.

# 635
  • София-Лагера
Поръчай по-евтината с БД.

# 636
  • Бургас
Здравейте!
Аз пуснах една раница, изглежда много добре и още повече Деси сподели положително мнение.
 Hug

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 10:29 от *Lilac*

# 637
Благодаря на всички за помоща.Безценни сте   bouquet Остава  да дойде раницата, да ми хареса на живо и всичко ще е ок.

# 638
  • БУРГАС
Може ли да споделите, тези които плащате с американ експрес на колко при прихващат паунда и еврото. В последното извлечение виждам че ми хващат паунда на 2,44 което е ужасно, а еврото на 1,99. При вас как е?

# 639
Здравейте,

имам едно много тъпо питане, предварително се извинявам Simple Smile
Началото на януари пазарувах от амазон.де. Всичко точно - теглиха ми паричките, дойдоха нещата - доволна съм. Обаче сега влизам и виждам, че са ми дръпнали едни нови 56лв. Нищо ново не съм поръчвала. Въпроса ми е какво е това, откъде се взе - такси какви може да са. Не намирам нищо за което да съм се абонирала или може би съм цъкнала без да разбера, докато пазарувах. Някакви идеи какво може да е това? къде да гледам ако съм се абонирала за нещо си от рода на безплатна доставка под 20 евро и тн....Благодаря предварително!

# 640
  • софия
Здравейте,

имам едно много тъпо питане, предварително се извинявам Simple Smile
Началото на януари пазарувах от амазон.де. Всичко точно - теглиха ми паричките, дойдоха нещата - доволна съм. Обаче сега влизам и виждам, че са ми дръпнали едни нови 56лв. Нищо ново не съм поръчвала. Въпроса ми е какво е това, откъде се взе - такси какви може да са. Не намирам нищо за което да съм се абонирала или може би съм цъкнала без да разбера, докато пазарувах. Някакви идеи какво може да е това? къде да гледам ако съм се абонирала за нещо си от рода на безплатна доставка под 20 евро и тн....Благодаря предварително!
Абонирала си се за Амазон Прайм. В първия пост е описано Peace

# 641
На предпоследна стъпка( понякога)  излиза покана за някакъв абонамент,вероятно е това.Аз го пропускам и не му обръщам внимание,нека който се е сблъскал да каже. Или се свържи с чата им ( има и на английски) и ги питай  Peace

# 642
Мда, за съжаление най-вероятно това съм направила Sad Много тъпо! сега ще се боря с моят опърпан немски да се откажа. Много ви благодаря за бързият отговор. Ама който не чете, така ще е Sad ooooh! ooooh! ooooh!

# 643
Може и на английски  Peace

Днес получих тази блузка Regatta Цвят PEAT .  Имах резерви ,когато я поръчвах,понеже поларът е изкуствена материя и да би да е неприятна на допир.Нищо такова- мекичка,приятна на пипане и много лека. Имам подобна материя и съхнат бързо.
Обаче 3 ХЛ си отговаря на английското 3 ХЛ и е голяма на мъжа ми Sad
Поръчах  сега 2 ХЛ,обаче още ме е яд,можеше да си я носи още сега в застудяването Sad

# 644
  • Русе
Може и на английски  Peace

Днес получих тази блузка Regatta Цвят PEAT .  Имах резерви ,когато я поръчвах,понеже поларът е изкуствена материя и да би да е неприятна на допир.Нищо такова- мекичка,приятна на пипане и много лека. Имам подобна материя и съхнат бързо.
Обаче 3 ХЛ си отговаря на английското 3 ХЛ и е голяма на мъжа ми Sad
Поръчах  сега 2 ХЛ,обаче още ме е яд,можеше да си я носи още сега в застудяването Sad

Може ли реални размери?

Общи условия

Активация на акаунт