Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
zvanche ,slaveia благодаря ви Hug Да попитам по същия начин ли става поръчката както при немския амазон.От английския не съм поръчвала.Може ли да полъчам само това.Доставка до БГ може ли директно или през доставчик.Аз май не съм догледала.Линка който съм дала е модел Дориин но май не е на Триумф и затова цената е такава  Sad

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 22:35 от milimi

# 676
  • Бг
zvanche ,slaveia благодаря ви Hug Да попитам по същия начин ли става поръчката както при немския амазон.От английския не съм поръчвала.Може ли да полъчам само това.Доставка до БГ може ли директно или през доставчик.Аз май не съм догледала.Линка който съм дала е модел Дориин но май не е на Триумф и затова цената е такава  Sad

Да, аналогично е на немския Амазон. Можеш само това да поръчаш, няма проблем. Също така можеш и директно до Бг да си пуснеш поръчката, стига да доставят до тук, но ще имаш и доставка. Повечето неща са с безплатна доставка до английски адрес над 10 паунда. Когато е с БД и нещото е леко, по-изгодно е да ползваш доставчик.

# 677
zvanche ,slaveia Аз май не съм догледала.Линка който съм дала е модел Дориин но май не е на Триумф и затова цената е такава  Sad
Това е на Триумф http://www.amazon.co.uk/Triumph-Doreen-Non-Wired-Bra/dp/B0054J46 … ;keywords=triumph

# 678
  • София

Как седи отпред? Аз след кърменето имам проблем с по-изрязаните сутиени, бюста ми изпада отпред  Crazy А преди носех точно такива. Сега трябва чашките да се по-прибрани или парчето между тях да е по-голямо.

# 679
  • Бургас

Как седи отпред? Аз след кърменето имам проблем с по-изрязаните сутиени, бюста ми изпада отпред  Crazy А преди носех точно такива. Сега трябва чашките да се по-прибрани или парчето между тях да е по-голямо.

Обичам сутиените да ми са стегнати, да ми държат бюста. И аз преди носех чашка С след кърмене и напълняване сега съм Е Embarassed, мнооого тежи. За сутиена когато презрамките са хванати с кукичката ми е супер стегнат, отпред е по дълбок, на първо време не се изсипва балкона ми Mr. Green. Но ако не са хванати презрамките за мен е хлабав, презрамките са свалени до край няма как да се пренатегнат. Може ви и подгръдната е уголемена или материала не е много стегнат, ако бях взела 32Е може би щеше да е по добре, но и така съм доволна Peace

# 680
От личен опит и с голям проблем относно намирането на сутиен, мога да кажа, че за модела Дорийн на Триумф  за голям бюст не бих да сменила за друг.Изпробвала съм какво ли не и бях много против този модел когато ми го предлагаха, защото не ми харесва.От момента от който започнах да го нося ми е страшно удобен и не го сменям за нищо. Peace
Зехира гредах го този модел, но на моя номер цената е 27.99 паунда.Обезмисля се поръчката.Мога да си го купя за по-малко пари в БГ и дори да го премеря   Simple Smile Аз се подлъгах по модела Дорийн и много ниската му цена преди да видя, че не е на Триумф.Явно марката си държи цена кадето и да се продава. НА ниска цена едва ли ще намеря.

# 681
Здравейте, чета ви, пазарувам, но сега имам дилема. Искам да си купя яке и ако може някой да сподели за тази марка какви са му отзивите http://www.amazon.co.uk/Bench-Stomping-Womens-Princess-X-Large/d … id=A3P5ROKL5A1OLE
Мога ли да се доверя на размерите? Благодаря предварително   bouquet

# 682
Здравейте,днес си проверявам онлайн банк.сметка и видях,че амазон са ми изтеглили 116 лв.без да съм правила поръчка.Доста се стреснах!Прочетох,че може да са ми направили този месечен абонамент....но не съм аз.Писах им....Какво др.мога да направя,за да го деактивирам? newsm78Моля ви за помощ Praynig!
P.S.получих отговор на запитването си...парите ще ми бъдат изплатени по сметката Simple Smile.Ако нямах елек.банкитане незнам как щях да установя навреме липсата им.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 11:53 от sisi_35

# 683
Meggy то горе си пише Today`s deals и там гледаш.
Аз пък фиксирах това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008PD733Q/ref=gb1h_img_c-2_6 … pf_rd_p=467036267 от сделките са 25,35 паунда, но вече е изчерпано.

Оп вече е налично в кошницата ми, но се чудя да поръчвам ли

Миналата година по същото време поръчах същият комплект и вече е за хвърляне. Съдовете много трудно се почистват от външната страна защото покритието отдолу е релефно. Имам тефал индженио от 9 години и изглежда много по-добре от новите съдове.   

# 684
  • Според сезона
Здравейте,днес си проверявам онлайн банк.сметка и видях,че амазон са ми изтеглили 116 лв.без да съм правила поръчка.Доста се стреснах!Прочетох,че може да са ми направили този месечен абонамент....но не съм аз.Писах им....Какво др.мога да направя,за да го деактивирам? newsm78Моля ви за помощ Praynig!
P.S.получих отговор на запитването си...парите ще ми бъдат изплатени по сметката Simple Smile.Ако нямах елек.банкитане незнам как щях да установя навреме липсата им.
На първа страница е описано какво се прави

# 685
  • София
Може ли да ми обясни някой следното.
Искам да поръчам тези филтри http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QG7AJM/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Пише ,че доставката е Free, а като продължа ми слага 6 паунда за доставка?!Защо така?
Доставката ми е до адрес на Габко в УК.

# 686
Искам да поръчам тези филтри http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QG7AJM/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Пише ,че доставката е Free, а като продължа ми слага 6 паунда за доставка?!Защо така?
Пробвах сега, дава ми 0.00 доставка (избираш FREE Super Saver Delivery)

# 687
Martisunny, благодаря за линка, отново са ги намалили филтрите на приемлива цена, казвах си, че на 2.50 ще купувам, иначе ще чакам  Blush ...
Нещо не правиш както трябва, за да ти иска доставка, виж да не би да не избираш при начина на плащане да ти предлага Първи клас доставка или нещо подобно беше...избери онова, на което пише FREE 3-5 бизнес дейс...нещо такова е, мисля се пада второто от изброените видове доставки.  Peace

# 688
  • София

Пробвах сега, дава ми 0.00 доставка (избираш FREE Super Saver Delivery)

Мерси,че провери толкова бързо Зехира . Прихванало ми е адреса в Бг и затова ми дава 6паунда.Поръчах.
И аз ги дебна да станат 2,5 за да поръчам и ЕТО поръчах:) anny_

# 689
Някой има ли тази Brita?
https://www.amazon.co.uk/dp/B0014BKDVU?&camp=1406&creati … 61QKVN1PVYCB&
 Цената мисля вече е доста прилична но са няклко вида каните и се чудя коя да избера.

Общи условия

Активация на акаунт