Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

http://www.viki.com/tv/21746c

Тук пише, че епизодите ще са 20.  Екшън, драма, романтика..... Това е до края на сезона. Но ще видим.

# 121
Тооо ако не удължават историята, ще е по-концентрирана откъм емоции. Но пък така разширения актьорски състав май навежда на мисълта, че се планират 2 сезона... Ще видим, наистина. Нека си дочакаме поне пилотния епизод. Simple Smile

# 122
Скрит текст:

Здравейте Енгинки. Днес да продължим с приятните вълнения и денят да е успешен за всички.

https://www.youtube.com/watch?v=RxyUUul_1-I

С този клип, направен с любов, Йомер ви пожелава успешен ден. Приятно гледане.
  txtloves newsm51
 Smile Това е за хард феновете на Енгин.
Браво, джанъм!
newsm51
Този клип е само за мен... Познайте колко пъти съм го гледала...
Благодаря, Мариянче...

# 123

Най-слънчевата усмивка.

# 124
Гледам,гледам трейлъра и не мога да се нагледам на комисар Йомер.Омагьосана съм само от една минута време в което ни се представя.Аз съм без думи.Толкова неща искам да кажа,а не намирам думите.Този човек всеки път ме оставя със зяпнала уста.Но така е-като е толкова добър в това,което прави.Желая на него,Туба и целия екип много късмет и успех на продукцията.  

# 125
  • Пловдив
Скрит текст:
newsm51
Е, много емоции, момичета. Момчето снима…отново.
Дано серията се задържи толкова, колкото е предвидено, за да му се насладим…
Желая успех на целия екип – пълна съвместимост, както казва Енгин, допълване и химия…За жалост кадрите в анонса са снимани в различно време и после монтирани…И това личи. Все едно да ближеш сладолед през стъкло… Ще ми се Енгин и Туба все пак да се засекат на снимачната площадка и да докажат, че 1+1 е равно на... 3. Да се задъхват от натрупани емоции, от изгаряща любов и страст, от пориви и желания. Искам да видя как Елиф и Йомер - обременени от миналото си, отчаяни, жестоки, добри, арогантни, естествени, тайнствени, мислещи, чувстващи, обичащи, убиващи, мразещи ще намерят пътя един към друг. Без да бъдат ненужно подсладени. И не лишени от заряд, абсурдни, блудкави, копирани сякаш от друга случайна сапунка – с две думи, серията да не бъде рядка, безвкусна и досадно втръсваща боза. Не искам да ми се налага да пропускам сцени…
Но добрият филм е като добрия секс (нещо твърде субективно) - ако никога не си опитвал друго и доставящо повече удоволствия на сетивата, си мислиш, че това, което гледаш, е върхът на сладоледа, черешката на тортата и то напълно те задоволява.  
Ние обаче знаем на какво е способен Енгин Акюрек. Дано го видим в новата серия…

Любов, дано.... 1 + 1 = 3.... Енгин вече е в кожата на полицай Йомер...

# 126

Истинския и неповторим.

# 127
Споделено в РФ:

Скрит текст:
Лидия:
омер . омер меня уже покорил глаза озера полные тоски и боли даже мышцы на лице каменеют от горя , и ушел от могилы неся на плечах боль , обиду , за несколько секунд показал всю свою горечь Грустный браво энгиша ты необыкновенный , ты великий Спасибо несколько секунд и передал всю душевную боль омера . иу меня заболело сердце как когда то болело сердце и душа вместе с Мустафой Грустный жду не дождусь фильма  все что делает энгин прекрасно для меня он несравнненый  ты радуешь и укашаешь мою жизнь

"Йомер. Йомер вече ме покори.  Очи-езера, пълни с тъга и болка. Дори мускулите на лицето са окаменели от мъка; и тръгна от гроба, понесъл върху раменете си болка, обида; за няколко секунди ни показа своето страдание. Тъжен. Браво, Энгиша! Ти си необикновен, ти си велик. Благодаря. За няколко секунди предаде цялата душевна болка на Йомер. Сърцето ме заболя така, както ме болеше заради Мустафа. Толкова тъжен. Нямам търпение за сериала. Всичко, което прави Енгин е прекрасно.  За мен той е несравним. Ти радваш и украсяваш моя живот" Лидия

# 128

Hug Здравейте, МОМИЧЕТА!  Hug

Heart Eyes Прекрасен да е денят ви, наситен с много емоции с любимият ни актьор! Heart Eyes
Отново ще изразя с чужди думи, това което виждам и чувствам...

Скрит текст:

СЪЛЗА

Нарисувай ми, художнико, сълза.
Четките вземи, не ми отказвай!
Лека - като капката роса.
Тежка - като капката омраза.
Волна - като безпричинен гняв.
Кротка - като ласката безшумна.
Гузна - като премълчаван грях.
Горда - като обич неразумна.
Ясна - като тихи небеса.
Мрачна - като вихър разбушуван.
Нарисувай ми, художнико, сълза!
Истинска сълза ми нарисувай!
Захвърли палитрата встрани.
От душата ми вземи боите!
Надълбоко с четките бръкни,
не оставяй скрито и покрито.
И изтръгне ли сълзата - зов
даже от душите вледенени
стон от болка или от любов,
знай, че ти си нарисувал мене.

Надежда Зхариева

# 129

newsm51
Не само ние, всички коментират анонса. Ето едно мнение:

Engin Akyurek Universal Fans Club
Comment of the Day – As Min

Просто снимка, поглед, но изразителен: дълбока тъга, гняв, задушаван от жажда за отмъщение и опустошително отчаяние. Най-сетне ще гледаме актьор, който  умее да изразява емоциите си. Омръзнаха ни модели, превърнали се в актьори, които не допринасят с нищо, освен с хубави лица и тяло. Енгин Акюрек е много талантлив актьор. И се надявам сценарият и продуцентите да му позволят да покаже този талант в пълния му мащаб, а ние да се насладим на един пир за сетивата…

Скрит текст:
It is just a picture and a glance but it is very meaningful; a deep sadness, an anger full of vengeance, and a devastating despair. At last, we will be able to watch an actor who can reflect his emotions. We are tired of models-turned-into-actors who can’t contribute anything but their good look and body. Engin Akyurek is a very talented actor. And I hope the scenario and the management allows him to display his talent to the fullest and let us watch a visual feast.

# 130
Момичета желая ви приятен следобед в компанията на комисар Йомер.    

# 131
Таня, Любов,   bouquet  bouquet

Прекрасни неща сте постнали. Благодаря!

Така е - Енгин е истински артист, художник. И всеки портрет, който ни рисува е уникален и жив пред нас... А за хубавите лица, аз още с влизането си в темата го казах... на зрителя му е омръзнало от красиви лица без съдържание. Затова той веднага улавя и оценява блясъка на таланта в превъплъщенията на Енгин.

"Той е един от най-необикновените и специални актьори, които сме виждали през последните няколко години. Ще го виждаме в много различни роли и в бъдеще ще бъдем свидетели на неговия огромен успех."

Не мога да го кажа по-добре.

Толкова различен!...

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 11:46 от marytza

# 132

Скрит текст:
Подаръка ми за Свети ВАЛЕНТИН, може би ще бъде премиерата... Grinning Heart Eyes

КАМИ  Hug, благодаря, нямам никакви съмнения за приятната компания.

# 133
http://www.karaparaaskizle.net/2014/01/ne-zaman-baslayacak.html

От този сайт можете да следвате последователността дава бърза и точна новини

# 134
http://www.karaparaaskizle.net/2014/01/ne-zaman-baslayacak.html

От този сайт можете да следвате последователността дава бърза и точна новини

newsm51
Благодаря, karaparali!
Отметнах го.

Общи условия

Активация на акаунт