Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Като става въпрос за песен.... Енгин пее добре- pp  http://youtu.be/lvfoDww_DJM

# 181
  • Пловдив
"Мръсни пари и любов"

Едно от предварителните заглавия на сериала не беше ли Kara Para Yalan Aşk? Тогава може би "Мръсни пари- лъжлива любов" ...

Беше. Вече това е окончателното име - "Kara para ask" - "Мръсни пари и любов".  newsm51
.........................
doktormiteva, пее много добре Енгин. Не е изключено да имаме подобни изненади и във филма и в сериала. Дай боже.
newsm51

# 182

Трудно се разделям с Керим

# 183
  • Пловдив

"На 10 февруари - понеделник, ще публикуват клипа."
Скрит текст:
klip 10 subat pazartesi yayinda.

# 184
Привет!

Кеееф. Още интервюта за КРА + очаквания клип с песента на ВКЕМ. Благодаря за новините и коментарите, момичета.  Hug

# 185

Отново да си припомним гласа на Енгин.

# 186
Здравейте, девойки!

Отсъствах известно време и сега докато Ви изчета  - голям зор. Но, приятен Peace Peace

Изтървала съм два купона, но сега се наслаждавам на емоционалния вихър, който се върти в темата.

Първо за списанието /аз още го получавам - чакам -дано Praynig/, но Вие сте  преснимали, превели всичко и еуфорията е на макс. Разкошен комисар Йомер. Въпреки, че за сега  познавам само  героят Керим на Енгин - аз не спирам да се удивлявам на всички снимки, клипчета и колажи, които пускате и с другите му герои. Изумява ме различният  вид на Енгин Акюрек във всяка роля. Това много малко артисти го могат. Peace

Следващият сериал , който ще се опитам да изгледам, ще е "Ако бях облак". Много възторжено пишете за образа на Булут. Малко серии са и ще се постарая, докато започне новия сериал да съм го изгледала.

Покрай Вас се запалих за МСП - всичко, което сте споделили го харесах и аз.

С повечето приятно-емоционални постове съм съгласна и ги харесвам, но аз с моите  си нагласи най-вече се доближавам до разсъжденията на loveofmine  smile3525 Споделям всичко което пишете.

Не съм от много приказливите, но ще се опитам да се впиша адекватно в темата.

Най-накрая искам  да благодаря с най-милите думи на  mariana51 smile3525 за неуморния труд, който полага за темата и на loveofmine smile3525 за преводите, които прави за нас. Благодаря Ви, че отделяте от личното си  свободно време за нас.

Благодаря и на всички останали за приятното настроение, което създавате с разсъжденията си, снимките, колажите и клиповете, които качвате.

Днес видях и първият клип на една от Вас - milkaradeva smile3525- прекрасен е ! / Аз съм много далеч от това, но се радвам на желанието и възможностите Ви./

Скрит текст:
Много се разприказвах  Embarassed Embarassed

От ФБ

# 187
И тъй като сте писали, коя снимка Ви е харесала най-много - аз посочвам всички, но към тази имам един малко по-различен поглед Embarassed:

Харесва ми колко нежно журналистката оправя вратовръзката на Енгин Heart Eyes. Но емоциите /те не са една и две/, които се четат на лицето му  на фона на цялото кадро ме карат непрекъснато да се усмихвам - особено с тази повдигната вежда Heart Eyes

# 188
doktormiteva

Освен, че пее добре Енгин и танцува добре. Все пак е спечелил първо място в Шоуто "Звездите на Турция" .

Тука участниците играят танго нашите хора / Енгин и Берен /  също се включват ~ към 3 минута, но играят с други партньори - не са двойка в танца.

Мариянка страхотна промоция си направиха на филма - "ВКЕМ"  ще стартира супер успешно ... така си мисля и предчувствам, че ще съм абсолютно права. Значи новата седмица - сме с клип върху песента. Внимание - да не сме и в нова тема.

PaulaSS толкова време те е нямало - съвсем си  е редно да си дори още по-приказлива. Нали другите трябва да слушаме - т.е. четем.

# 189
  • Пловдив

PaulaSS, благодаря за милите думи. От мен - Йомер.

# 190
Марта_49, newsm51 mariana51 newsm51

Скрит текст:
Пак казвам - не съм от много приказливите, но си мисля, че това кътче определено много ми харесва Peace newsm10 и ще се радвам с всички Вас - тук да споделим вълненията си от новите филм и сериал с Енгин Акюрек Peace

# 191

Не видях дали е поствана увеличена... но Енгин никога не е в повече. Simple Smile

# 192

newsm51
За вас, момичета...Приятна вечер!

# 193

"Еlveda  sevgili "

# 194

Красота... Благодаря, Марта...

Общи условия

Активация на акаунт