Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Хаяско е засрамен ,но понеже аз нося перли  Winkне бих се сетила къде да търся.Но ти за всеки случай да вземеш да идеш до Истанбул,може и друга помощ да му трябва  комисар бей ,квалифицирана .Но благодаря за питието!
Елинор Hugот един фрагман и 5 снимки от списание ни споходи музата ,а после като започне серията какво ще делаем ?

# 211
Хаяско е засрамен ,но понеже аз нося перли  Winkне бих се сетила къде да търся.Но ти за всеки случай да вземеш да идеш до Истанбул,може и друга помощ да му трябва  комисар бей ,квалифицирана .Но благодаря за питието!
Елинор Hugот един фрагман и 5 снимки от списание ни споходи музата ,а после като започне серията какво ще делаем ?

Марта, добре си се сетила за това скривалище. Гледала съм по филмите, ама не ми
дойде на ума. Grinning Grinning

Haqsko, като започне сериала ще съм така #Crazy #Crazy
и може и да забравя за колажите Joy Joy Joy Joy
А другият вариант е да се стои по нощите, вече имам тренировка да не спя. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 212

Момичета лека нощ и да сънувате нещо красиво или някой / изборът е голям / може и диаманти...

# 213

Ех, че хубав разговор се заформи покрай диамантите.  Но причината не е в
диамантите, а в чудесната компания от пишещи в темата момичета.  Макар и по късно
към нас се присъединиха Паула и Елинор - Привет!  newsm51

Колкото и да е приятно на мен ми е време да ви пожелая лека и спокойна нощ.
 До утре виртуални приятели.

# 214
  • Бургас

Отивам да си чета приказки за лека нощ ! Приятна почивка

# 215
  • Пловдив

Марта, направо ме утрепа с предположението за скритите диаманти..... под вода, дали в чаша или в... умеем да плуваме.... знае ли се.

# 216

Марианка, харесва ми хрумката ти за колажа. Simple Smile

# 217
Благодаря много на девойките, които ме отразиха  bouquet

Първо посипвам си главата с пепел Blush

milkaradeva,  -права си  - не съм отразила клиповете на Марта_49 и на  mariana51

Извинявам се стократно, но аз отбелязах -Вашият като първи / пред вид на това, че аз със сигурност няма да достигна и Вашето ниво Peace/ Но аз продължавам да се запознавам косвено с всички Вас Peace Peace Peace/ Иначе думите ми са пестеливи, но не и от към благодарности за нещо , което ми е предоставено - т.н. БЕДАВА

та - mariana51,  Марта_49  smile3525 smile3525за всичко, което сте сътворили/ гледам, гледам и решавам пак да гледам - получава се един кръговрат.

И ако не бях влезнала на това място - със сигурност щях да отида на специалист - няма да казвам на какъв Embarassed! Но се чувствам толкова добре Във Вашата компания Peace Peace Peace

# 218

Лека нощ на лягащите, приятни сънища! Heart Eyes Heart Eyes

# 219
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов" скоро по канал МВС."

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 00:51 от mariana51

# 220

Лека нощ, момичета! До утре може да се появи някоя снимка от снимачната
площадка, да се надяваме..... newsm53 newsm53

Скрит текст:

# 221
Не спират да подават отзиви, статии...

http://favoriforumum.net/threads/kara-para-a%C5%9Fk-ba%C5%9Flama … 1ld%C4%B1.212139/  -- тук май става въпрос за това в кои държави ще или вече е продаден КРА за излъчване...  newsm78

Скрит текст:

Simple Smile))

# 222
  • Пловдив

"Имам само един въпрос към теб. Защо?"
..............
http://favoriforumum.net/threads/kara-para-a%C5%9Fk-ba%C5%9Flama … 1ld%C4%B1.212139/

Марица, май туита който сложих има нещо общо с линка постнат от теб. Енгин и Туба са много популярни в арабския свят, и на най-големият канал МВС, сериала КРА е бил продаден. Турция и арабският свят ще могат едновременно да гледат КРА. Многобройните фенове на Туба и Енгин в близкия изток очакват с нетърпение сериала.

# 223
Е, значи можем само да им позавидим...

С един летен Енгин/Текин благодаря за резюмето, Марианка... и спокойна нощ!  Hug

# 224

Влизам да кажа лека нощ на будните.След един изпълнен с емоции ден,ни се полага и почивка.
Отнасям този поглед в съзнанието си и отивам да се приспивам.

Общи условия

Активация на акаунт