Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Комет, не знам какво да мисля. Simple Smile)) Песента не е тъжна според мен. Тя само подсказва отново нестандартно виждане: Любовта като свобода, необвързване. Simple Smile)) Всички приемаме, че любовта е точно обратното... а тук излиза, че любовта е да бъдеш себе си и да оставиш душата си да лети волна. Simple Smile

# 616
Благодаря за текста на песента! Марианка   bouquet    Любов   bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Ще ми е интересно какво казва Фарах в интервюто, от гугъл много не
може да се разбере.

Понеже си нямам друга работа, преброих колко са кината, в които
ще се излъчи филма.  Grinning Grinning
Общо са 364 , а в Истанбул са 86.

# 617

Маричке, дано си права. Аз съм се настроила за нестандартен филм, но  с хубав край.
Ако не позная, много ще ми е криво. Дори предпочитам отворен финал, но не тъжен.

# 618

Маричке, дано си права. Аз съм се настроила за нестандартен филм, но  с хубав край.
Ако не позная, много ще ми е криво. Дори предпочитам отворен финал, но не тъжен.

Комет, аз не го мисля какъв край ще има филма. Важно е целият филм, самата история
да ме плени, а вярвам че ще е така.
Керем Дерен се е погрижил, дори и да е тъжен края, така да го представи,
че да е нещо впечатляващо. Ще има да го мислим и обсъждаме тогава.
Но едва ли ще има такъв край, че зрителите да излизат от киносалоните опечалени Grinning
все пак ще е денят на влюбените. Simple Smile

# 619
  • AMS

Скрит текст:
Фенството изключва уважението. Фенството е ултра пристрастия. Фенството означава да продължаваш да викаш, дори когато Идола не е в най-добра форма. Фенството е като запъване магаре на мост.  Фенството винаги включва да си против и негативен към другите. Фенството е изолиране и слагане на розови очила. Фенството в основата си е противопоставяне.
Сигурна съм, че никой от актьорите не желае маниаци за свои почитатели.

Дива, принципно съм съгласна с теб, Peace че самите актьори сигурно не харесват маниашкото противопоставяне и се чувстват неудобно един от друг, ако феновете им плюят по техни колеги. Но имам нещо против тази част от цитата.
   Не съм съгласна, че фенството изключва уважението. no Фенството е любов. Two Hearts Любов към някаква известна личност - спортист, актьор, музикант, телевизионен водещ и пр. Не е задължително любовта към един непременно да означава омраза или неуважение към друг. Все едно да кажеш, че за да обичаш родната си майка трябва да мразиш майките на другите. Нелепо, нали? newsm78
Скрит текст:
  Може и да има "ултра-пристрастия", както се изразяваш - в смисъл, че феновете обикновено не са много обективни спрямо любимците си. За тях те са "най" във всяко отношение, независимо, че обективно погледнато това не може да е вярно. Но това пак не изключва уважение към останалите. Тука вече се намесват личното възпитание и културата на отделния фен.
   И в никакъв случай не подкрепям мисълта ти, че "фенството ВИНАГИ включва да си против другите". Да, на стадиона е така, но това не е ВИНАГИ. Има и изключения.
Точно в тази връзка, не мисля, че непременно почитателите на един актьор са манЯци, както се изразяваш - т.е. психично болни, защото манията е психично заболяване. Сигурно сред почитателите на всеки актьор има и такива (включително и на Енгин), но е обидно да поставяш всички под един знаменател. Това че ТИ не си фен на никого, не означава, че единствено ТИ си нормална. Пристрастията - към актьори, музика, цветове, коли, спортове, езици или каквото и да било - не са непременно нарушение на добрия тон.

Скрит текст:
Извинявай, че те поправям, но думата "маниак" се изписва точно така, а не "маняк", макар че се чува така. Причината е, че дифтонгът "иа" се произнася "я". Нищо лично. Hug

Барисея, благодаря ти, за поправката на правописната ми грешка. Коригирах се. Човек се учи докато е жив. Старая се да съм добре с граматиката, но явно съм пропуснала проверката на правописа.
Далеч съм от мисълта, че само аз съм нормална!!! Напротив, напоследък мисля, че не съм съвсем, но пък се старая. Имала съм предвид преносното значение на думата, а не медицинската същност.
Та за любовта, фенство и маниака.

Любовта е чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия, в някои случаи произлизащо, или съпътствано и от сексуалното привличане. Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени и такива, които имат интимни отношения.

Маниак -  преносно значение - запалянко, fan.

И както Комет казва -  "... ако видя /живот и здраве/  Енгин  и Каванч да си стискат ръцете на премиерата на "Малък септемврийски проблем" ще се радвам от сърце.
...Всеки тича по своя писта, не тичат един срещу друг в една и съща."

Елинор,  Hug Валя, Hug Честит Имен Ден!!!

# 620

Ели,  аз бях писала, че съм оптимистка  именно поради факта, че ще се  излъчва
на 14 февруари., т.е. Св. Валентин.
           И аз искам да има много неща върху, които да размишляваме,  да има  повече
динамика и емоции, но каквото, такова. Текста на песента ме смути, но  Марица
има друго тълкование. Ще се уповавам на него.

# 621

Спокооо.

Кой ви го казва само ...

Тъъъкмо реша, че филма ще е с хубав край и в ума ми веднага излиза на дневен ред въпроса - Ами ако греша ?

Но - ако трябва да взема окончателно решение тук и сега - ще кажа следното :

Ейлюл е особнячката дошла на острова. Богата и капризна дама, имаща всичко ... и защо не за летния си флирт да има и странния художник. Просто "мигновено рандеву" ...

Текин - "самотник" според другите, но щастлив по своему в самотата си. Разбиращ се добре с природата и животните. Гледа на света през очите на дете - всичко е такова каквото го вижда - няма фалш, няма лъжа.

Но ... всичко се променя с идването на Ейлюл. Влюбва се в нея ... въпреки, че тя е различна.
Може би тя започва да си "играе" на любов и без да разбере се влюбва и тя. Играта и става реалност.

Този един месец свършва и тя трябва да избере - Текин и острова или живота в Истанбул и кариерата.

Просто си тръгва.

Само не мога да вместя инцидента с падането във водата . Всъщност продължавам да твърдя, че са два различни случая.

Каквито и съставки  да е забъркал в любовния коктейл Керем Дерен - това което зная със сигурност е, че е доста силен и 100% ще сме "пияни" накрая ... и ревящи ...

# 622

Марта, щом казваш " споко" , да знаеш, че  ще  съм спокойна,  макар и
ревяща накрая., като кученцето.  Joy Joy Joy Joy

# 623
  • Пловдив

Марта.... да, да - ама не. Изрично казаха - Текин е живял в големия град и е отишъл на острова. Там той все още не е приет - странник е за островитяните. Филмът е спомен за любовта. Не се знае кой си спомня - тези падания във водата са за заблуда... за объркване.... А ако те са изживяли тази любов в предишно време - танците с костюма.... и той се връща, отива да живее на този остров за да си спомни и съхрани тази любов и онова - всичко се повтаря..... Нищо не е това което си мислим.

# 624
  Абе, споко, бе хора! Hug Какво се закахърихте пак за финала на филма!  superuu Че вие не-тъжна турска песен чували ли сте? Те са си им такива! Филмът ще си е хубав, независимо от финала! newsm10 newsm10 newsm10

# 625
Гррррррр Ще ме побъркате, бре! Simple Smile)) Аз и без това се треса от вълнение какъв ще да е краят, а вие...

Искам си романтиката! Simple Smile)) И ще си я получа, според казаното от всички - Керем, Енгин, Фара и журналисти... и ще си рева със сигурност... Не ми разваляйте представата за добър, па макар и отворен край на филма! Simple Smile))

# 626

Това е от фейсбук  Simple Smile

Дива Hug newsm51  благодаря!
И аз ще се радвам Енгин и неговите колеги да се уважават и подкрепят.
Не вярвам на това, което пишат по вестниците, само за повече продажби.

Валя newsm51 честит имен ден! Да си здрава и щастлива!  bouquet

# 627

Марта.... да, да - ама не. Изрично казаха - Текин е живял в големия град и е отишъл на острова. Там той все още не е приет - странник е за островитяните. Филмът е спомен за любовта. Не се знае кой си спомня - тези падания във водата са за заблуда... за объркване.... А ако те са изживяли тази любов в предишно време - танците с костюма.... и той се връща, отива да живее на този остров за да си спомни и съхрани тази любов и онова - всичко се повтаря..... Нищо не е това което си мислим.

Това беше моето първо предположение. Че Текин ще е живял в Истанбул,
после нещо се е случило с него и затова се е усамотил на острова.
Бях писала, че са се познавали с Ейлюл от града - за това сега не съм много
сигурна дали ще са се познавали, ама откъде да знам....
Сега не мога да си намеря кога го писах това.  ooooh!

# 628
  • Пловдив

"Сбогом..."

# 629

"Sakin Ol"

Щом Марица си иска романтиката ... ще я има

Щом   Вarisea иска хубав филм , независимо от финала ... ще го има

Щом Елинор и Комет искат филма и самата история да ги  пленят ... ще има пленени

Щом искате щастлив финал ... ще го имате

Щом пък искате и да ревете ... ще ...

Въпреки, че е много трудно човек да угоди на всички ви ...

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 20:08 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт