Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 65

• 59 812
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Да си покажа и тук китайката Grinning
Цъфти почти всеки ден. Последния път се отвориха 4 цвята едновременно.

# 421
  • ГОре на черешата...
Уау, Изма, невероятна красавица  bouquet!!!

# 422
  • Gone with the wind
хИлоу банда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Минавам само да кажа, че не съм ви забравила - особено сега пък все по-често се присещам за вас, но за "жалост" съм изтеглила късата пръчица като са разпределяли бебетата, та ми се падна неспящо и ревящо и вечно лепнато за мама (да не решите, че се оплаквам, само споделям)  Heart Eyes

# 423
  • ГОре на черешата...
Кучо, 2 броя таквизи са ми минали през ръцете, еле малкото ooooh!..да нацелуваш малкото съкровище от мен Heart Eyes!

# 424
  • на североизток от Рая

хИлоу, хИлоу,..., ама ако знаеш колко ми липсваш. И Месечинката и тя....Еееее, какво беше едно време, помниш ли, ку4о?! Heart Eyes Нацелувай Дара прекрасната, никаква къса клечка не си изтеглила. Късметлийската клечица беше твоя.  Hug

Мариетко, получих, ще си погледам.  Hug Мерси!

Изма, искам роза точно с този цвят. Приказно дръвче е. А и как щедро цъфти, не си играе с цвят-два, направо по 4-5 ги пуска.

# 425
Благодаря ви! Hug
Розата ме беше притеснила в началото, когато опадаха около 20 пъпки, но явно се аклиматизира и сега ме радва. Grinning
Нели, само да бях по-близо, цялата ти я давам! Аз хич не съм свидлива. Laughing

Преди три дена се сдобих с чудна хоя(отдавна искам това цвете), безплатно Mr. Green
Много съм щастлива!
Тук всяка седмица, от петък до четвъртък, има намаления на определени стоки в почти всички магазини.
И ако след изтичането на промоцията намериш етикет с намалената цена на продукта, го получаваш безплатно.
Не всички магазини спазват този принцип, но повечето от големите вериги - да.
Та, аз бях решила да си купя хоята, но реших да ѝ проверя цената за всеки случай и се оказа по-висока от показаната на етикета. Grinning
Ухилена до уши се отправих към касите Mr. Green

Ето я, надявам се да ме зарадва с цвят. Grinning

Скрит текст:

# 426
  • на североизток от Рая

Нели, само да бях по-близо, цялата ти я давам! Аз хич не съм свидлива. Laughing

Hug Лягам си усмихната и щастлива след тези думи.

Много хубава хоя си имаш вече, голяма и добре гледана. Дано и цвят да покажеш съвсем скоро.  Simple Smile

# 427
Izma страхотни цветя пак показваш и китайката и хоята. Heart Eyes Hug
 Аз също чакам моята да цъфне,ама да видим кога.Станала е над 3 метра дълга и само пуска листа и растеее-като лиана е хоята.Днес поработих по градината,скубах хризантеми,ама то такива корени и чудо. ooooh! Скубахме и тесахме трева,ама всичко е тръгнало.И има едни огромни семена латинки останали. Heart Eyes Сега да се постопли още малко и почвам да садя семенцата подарък,че са вълшебни-от любими хора пратени с много любов. Heart Eyes
Ето малко снимки от днес.

Скрит текст:

Нели,хоята дето я пратих върви ли? newsm78

# 428
О, pisenxeto , много ти е хубава градинката! Hug
Направо пролетта вече е дошла при вас.
Гледам и други момичета са извадили цветята. Laughing

При нас днес е снежна бура. #Cussing out Зимата се завърна с пълна сила.
Писна ми!

# 429
  • Бургас
Ами да се наредя и аз.Стига само съм чела.
Кучо,да ти е жива и здрава малката бузанка,скоро ще градинарствате двете  Heart Eyes
Изма,честита ти хоя,страхотна е,хибискуса също.
Моята градинка не е почистена още и не е така подредена като на Писето,ама чакам да позасъхне от дъждовете и се мятам.
Имам цял кашон с луковици и коренища.Днес си купих две рози и теменужки.вече нямам търпение.
Ето и снимки.
Скрит текст:
розичките

тези от кашона

А това е от тази сутрин,кътчето с пролетни луковици,все още няма много цветове но идват.

За сега толкова.Лека вечер! Hug

# 430
Добро утро, цветенца! Да знаете, че благородно ви завиждам на тия с дворчетата. Мечтая си за едно такова местенце, ама да си е само наше. Иначе къщи и дворове има, ама искам да си го стопанисвам, без да ми се меси някой. И това ще стане, знам. На свеки в двора има доста цветенца, а моята майчица не ги обичаше много.
Спатифилумът ми ще цъфти. Горкичкият има три листенца, ама пусна цвят. Довечера ще ви го покажа.

Izma, хоята ти е прекрасна!

Лек и усмихнат ден на всички!

# 431
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Страхотни цветенца показвате.
pisenxeto , то при вас много бързо изсъхнало.Аз съм съвсем близо до вас, но е много мокро.Искам да засадя едни ягодки, ама е кал до гуша.
denima, розата Ferdinand Pishard е много красива, очите ми останаха в нея. Приятно садене на всички луковички

От мен едни цъфнало, ухаещо на пролет.
Хубав ден на всички!

# 432
  • София
Tsvetkova, за теменужки я търся. Simple Smile

Izma, прилича ми на Хоя Белла. Аз имам резник от този вид хоя и чакам да се окорени, а кога ще цъфне не е знае. Simple Smile

# 433
  • Бургас
Предната хоя на Изма е Белла.Тази е с по плътни и широки листа.Каквато и да е,дано я радва с много цвят.
daskal77 ,замириса ми  Grinning а розите са от Практикер.Намалени бяха на два лева и имаше доста и като бройка и като асортимент.Тази която харесваш е катерлива,дали ще се хванат и дали ще излязат като на картинката,времето ще покаже.Ако имах свободно място,бих взела още,то и тези са ми много,сега ще ги мисля къде да садя.

# 434
  • София
О, да! denima, права си!  Grinning Наистина има разлика в листата.

Общи условия

Активация на акаунт