Парафинови ролки за коса?!

• 4 417
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, реших да пусна тема за тези ролки, защото много искам да си купя, но миказаха, че много трудно се намират.
Ако някой има такива или знае откъде мога да купя ще съм благодарна да сподели.
Ползвала съм едни отдавна, от баба ми много стари, правят страхотни къдрици и за малко време, не горят косата и държи прическата доста време.

# 1
  • Варна
Аз имам ето такъв модел, но са купувани преди повече от 10 години.
http://vianperfect.bg/198/rolki/
Можеш да се свържеш с Виан да попита, къде да ги намериш.
На някои от ползването им изтече парафина обаче. Според мен доста изгарят косата, особено краищата. Ръцете ми също бяха все изгорени.

# 2
Така ли? Много ли изгарят?Ти май ще ме откажеш.  Grinning

# 3
  • София
Не знам от къде си. Но в София ги продават по разни павилиончета за козметика. Виждала съм ги и в магазини за 1 лев. Ползвала съм преди години  - изгарят и изсушават косата ако се ползват всеки ден. Ако е по-рядко - бива.

# 4
В София живея.Казаха ми,че трудно се намират.Ще ги ползвам рядко. Целта ми е да получа хубави къдрици без топлинна обработка.

# 5
  • София
За София - последно преди 2 дни ги гледах на спирката/по посока центъра/  на авт. 88, 94, 102 на бул. Никола Габровски и Г. М. Димитров, под хотел Вега. Там има фриз. салонче, магазин за цветя и до него павилион за козметика.

# 6
Благодаря ти,ще проверя там.Ти като се правиш с тях колко време ти държат и какъв е ефекта?

# 7
  • София
Аз нещо ги зарязах. Преди много години съм ги ползвала рядко. Но тогава нямаше препарати за термо защита на косата и доста я горяха. За трайността на буклите - според косата е. Моята тогава беше твърда. Но издържаха 1 -2 дни.
Пробвай, не са скъпи. Като не ти хареса ще търсиш друг начин.

# 8
Какви ли начини за къдрене не съм ползвала резултата е един и същ-веднъж става перфектно, другият път не  Grinning единствено с фолио много ми харесва как се получава, но пък едно че е много занимавка и друго много се оплита косата после  Simple Smile

# 9
  • София
А студено къдрене? Сега има разни нови, щадящи препарати без много химии. Слагат ролки и после пръскат с нещо като дезодорант. Колежки са се направили като на вълни, много е приятно.
Дъщеря ми е утвърдена фризьорка, в хубав салон, с клиенти. Но само студ. къдрене отказва да прави.
Не знам защо, но преговарям като се затопли да ме прати при колежка.

# 10
И с право отказва, защото страшно уврежда косата. Не бих си направила. Предпочитам си с ролките.
Отказват много фризьорки/които си разбират от работата и казват истината на клиентите си, че косата им ще се изтощи, а не гледат само да им вземат парите/.
Ще търся други начини, но студено къдрене-абсурд!
Обичам си косата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт