Момче или момиче, какво ще е АВГУСТовското мъниче?

• 32 557
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Честито Хот Ели, явно на много от мамите (на мен включително  Mr. Green ) шестото чувство не работи.  Laughing

# 616
При мен се заформя вече малко коремче и вече го усещам, като се наведа примерно си ми подпира нещо, но и аз чакам с нетърпение да си ми проличи както трябва Laughing
Ели, честито!

# 617
  • София
Не ми говорете за корема... Моят е огромен. Предишната бременност с такъв корем бях в шестия месец.

# 618
И на мен корема ми стърчи  Mr. Green А къде съм още..ММ много ми се радва  Wink

# 619
  • Варна
И при мен коремчето вече си личи и то постоянно(няма го спихването сутрин), а явно не е само корема, защото след фризьора преди 2 дни, вчера и продавачката в кварталния магазин ме посрещна от вратата с думите: "а, ти в кой месец си?"    Laughing Laughing  Laughing ММ само ме дебне да ме гали и чака да усети нещо  Simple Smile

Milena__, правилно си видяла, че няма помпичка, но самата капачка се обръща като дозатор. Не е с някое голямо гърло да тече като вода  Laughing

# 620
Хехеее Ели всички те разконспирираха теб! Няма скрито- покрито  Mr. Green

Хот Ели честити ти розови гащи!   smile3531

Valeria N същата работа с коремчето, както го описваш! Според моя ММ си имам, може би и защото попринцип ми е много плосък корема и за него ми е пораснал, но на мен не ми се струва кой знае колко. Явно при всеки е различно. Иначе си ме опъва, сърби от време на време и някак си това ме успокоява. А как нямам търпение вече да стане по- голям...  preggo  Simple Smile

Аз дънките още от края на декември спрях да ги нося, защото от тогава неможех да ги закопчея или много стискаха, а вчера и с един клин излизах и ми беше некомфортно. А уж не е стегнат. От сега ли започваме да се разширяваме? Не се бях замислила...  newsm78

# 621
Хот Ели  честита госпожица  Simple Smile / Съни*  , ако може да ми сложиш и на мен щъркелчета  Party /
 Корем си имам, и килограми  естествено Embarassed и сутиени трябва да си купувам скоро, ама чакам да видя още колко ще растат / ММ естествено е много доволен  Crazy /

# 622
tanqvo розови ли да бъдат щъркелчетата?  Simple Smile

# 623
Здравейте  Laughing   umbrella
Вече ме записаха на ЖК , да не повярваш. Взеха ми 3 епруветки кръв и урина - за всички изследвания + МБ , без цитонамазка, че аз си имах направена такава. Изследванията ще мога да г видя след месец, практиката на АГ-то била такава - тя ще ги види и ако има нещо обезпокоително щели да ми звъннат  Whistling - и аз 1 месец на тръни докато отида на следващия преглед да ги видя . И на мен АГ ми каза само 2 видеозона при положение , че съм рискова бременност отвсякъде  Crossing Arms . Иначе поне ми казаха пола почти на 100 % -  stork-boy  stork-girl Госпожицата е сигурна, ама мъжете явно вече са по срамежливи  Laughing
 Успешен ден на всички коремчета   love001
Joy ММ си ги иска шарени

# 624
Хехе супер! Какво по- хубаво от това!   Heart Eyes
Добавени са!  Hug

# 625
Мерси Съни*   bouquet

# 626
  • Варна
Моето и то след WC се смалява, но като цяло ми се струва доста големичко, а и цялата се поразширих, и кг съм качила. И всички дънки ми стягат и купих нови по-големички.
А знаете ли къде мога да намеря от онези приспособления-ластик от едната стана с илик, а от другата с копче за дънки?

Аз си купих от него и чесно казано не съм очарована. Явно е за мноооогоо по напреднала бременност. Имам корем, не ми стават дънките о въпреки това ми е голямо това приспособление. Направила съм го на максимално най-малкия размер и пак ми е голямо. То докато ми стане навън ще е жега и едва ли ще ходя с дънки. Аз си го взех от магазин Рошко във Варна. Имат онлайн магазин www.bebemagazin.eu

# 627
  • Варна
Момичета, какво е мнението ви за ядките(естествено сурови) по време на бременност? Чета толкова противоречиви мнения-на едно място пише 'нека се избягват ядки по време на бременност', а на друго 'полезни са, хапвайте', ..Аз много обичам-особено бразилски орех, който е много вкусен и то суров и с удоволствие ще си го хапвам ако е позволено  Simple Smile

# 628
  • Варна
Според мен са полезни. В бразилския орех май има фолиева киселина и бях чела че не трябва да се прекалява. За фъстъците знам, че трябва да се избягват заради алергий. Но орехите примерно са мн полезни за мозъка на бебчето Simple Smile

# 629
Хот Ели, честита ти госпожица!   bouquet
Ели, за суровите ядки знам че е хубаво да се приемат!  Simple Smile
За коремчето, имам го постоянно, разширила съм се навсякъде. Днес си купих и кантар да се меря, ама май е от ”неверните”  Mr. Green. Качила съм, а още съм в началото, ама те да са проблема, ще се свалят после!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт