Домакини 30/още малко има и тази зима да отмине

• 36 272
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Писах, писах и накрай ми каза, че ми е изтекла сесията и всичко изчезна...

Сега само телеграфно, Здравейте, момичета-кокичета? Как сте? Аз кашлям сериозно, гърбът ме боли, а не съм болна. Що е то?
Изпратих си мъжа за работа, оттам директно отиват на летичето вечерта. Сега се чудя дали да отида до летището да вечеряме заедно, има две, три хубави ресторантчета? Ама ако ми е лошо, ще си остана вкъщи...

Валенце - Честит ти празник! Бъди жива и здрава!

Хладилникът е празен, ама аз съм инат и няма да ям, на пък!  Crossing Arms Едни домати, яйца и сирене (аржентинско) има. Днес ще изкарам някак си, ама трябва да мисля за утре. Нещо това готвене всеки ден ми омръзва, а като готвя повече ми омръзва да ям едно и също, а сега де?!  hahaha

Отивам да зяпам Олимпиадата, местните като са се развихрили, по цели 4 канала я предват цял ден. Сега има кърлинг, а аз много го харесвам. После пак ще дойда.

# 166
  • Fort Worth, TX
Здравейте момичета.Не съм писала няколко дни , но големи притеснения и нерви ме сполетяха тези дни.По закона на гадоста всичко гадно се случва в събота.Боже какво притеснение изтеглих аз си знам.от. сто телефона в апарата се оказа, че в този момент имах желание да се обадя само на нашето Марче.Не мога да се обадя на майка ми има хипертония и диабет, баща ми има рак на пикочния мехур и миналата седмица му правиха цистоскопия, за да се види расте ли нещо.Тази процедура я прави на всеки три месеца.
Марчело, жива да си.Момичета няма такъв човек като нея.Чухме се,  усети че става йещо и като пироговска линейка пристигна.Слава богу притесненията ми бяха неоснователни.Обаче жеста на Марето.Надявам се да мога да ти го върна, но по хубав повод.После пихме кой кафе , кой по бира, че и две.Два часа не спряхме да дърдоримВремето си има ей така.Трябваше да се прибирам иначе можеше да лафим още два часам
Таз жена макар и на двеста е фурия.Сякаш има перка на гърба и хвърчи.Позитивна и винаги казва всичко на място.
Съжалявам, че не сме се запознали по рано.Плюс всичко живеем и на близо.Марче, целувки.
Прегръдки за всички.
Мако, дано всичко е ок.
СМЪРфче, как си мила?
Контес, целувки.
Люске, как са децата.
Валенце, да си жива и здрава. Hug
Коконче,  Hug

# 167
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
К`во си правите??
Валенце, да ти е живо и здраво името!! За теб е с най-добри пожелания

Съжалявам, късно се включих но имах много важна среща днес, много! Но по - важното е, че мина добре, много добре,  доволна съм. Резултатите са прекрасни на един човек и аз хвърча от радост. Беше важно да отида да го видя....човекОт от женски пол  Heart Eyes
Времето ни е прекрасно, то се видя че зима тази година няма да видим и си направих разходка , чудесна. Пийнах и кафе в моята си сладкарница, погледах народа дето шава из улиците и се прибрах.
За училището си говорите, ами...трудно е с това обучение. Дали ние не даваме всичко от себе си или самите учители са гневни на обстановката, на уважение към тях, на ....много е комплексно, не зная какво да кажа.
Мастер, душа,  кажИ нещо весело.  Heart Eyes, ако не,  пускай ни картинки, пак е приятно. И не, не сме те забравили, не можем такова чудо като теб да се забрави... Grinning
Писенце, ами забравих за сок да ви пусна, то пък един сок...портокал, а пък после едно измиване пада на тази сокомашина... Нищо,  някой път ще ви черпя на живо.  Simple Smile
На всички ви една огромна   love001 Отивам да приготвям вечеря. Пак ще дойда.

# 168
marchеva14 изчетох те , толкова хубаво пишеш че чак ми се прииска някога и аз да посетя тези места.
Kremi Kremi  Hug , надявам се сега да са по- добре нещата при теб , да нямаш такива тревоги.
Знаете ли как запомни примерно ,че депутатите са 240  - ами викам запомни - 240 кухи тикви и това е .Хем се смя ама сега и на сън да го бутнеш - помни.
Joy Joy
Скрит текст:
Аз да си призная съм учителка по професия , но практикуването ми е много за кратко по заместване.Ами много съм критична към учителката на сина ми,ама наистина, иска ми се след всяка самостоятелна работа , която ми носи за подпис да напиша по няколко реда, но се въздържам .Не за друго ами заради дето защото и без друго го е нарочила и бележника е пълен с забележки, преглъщам ги, все пак си знам детето и знам че не е цвете за мирисане и винаги има вина колкото и малка да е тя.Ама ми прекипява като видя поправени и заличени с коректор думи или знак за равенство между см и дм  #Cussing out #Cussing outБезгрешни хора няма , но все пак, нали уж тя трябва да ги учи.А госпожата следобед , е друга работа , много неща ги научват от нея преди да са учили сутрин, постоянно им измисля някакви занимавки за свободното от учене време. Има и друга причина да си трая , ама друг път ще ви споделя.
ма ко стискам палци всичко да е наред.Аз трябва още едни изследвания да и направя, имам час за сряда, а  снощи пак безпричинно прокървих, в сряда пак ще се отида колкото да се срещна с лекаря защото няма да може да пуснем изследвания  Tired направлението ми ще изтече , и пак ще съм в омагьосания кръг  #Cussing out
pisenxeto  Praynig дано не се разболееш, тези вируси са много коварни.И другата ми колежка е с 38 градуса температура , и ги държи по няколко дни.
Валенце честит празник и тук !Много здраве и щастие , ти пожелавам.
Много народ на балкона , ама май само четат.

# 169
  • UK
Добър вечер на всички!
Валенце честит празник
  bouquet Hug

# 170
  • София
Коконче Hug

Марче, радвам се, че те познавам.

Не ми се пише, майка ми не е добре, та ми се реве... Днес ще пропусна, само ще ви наглеждам...

# 171
  • София
Благодаря ви, мили приятелки, за хубавите пожелания! Препрочитах си ги цял ден! Hug
Креми, дано всичко се е наредило. Браво на Марчето, не съм се и съмнявала, че ще откликне. Hug
Луси, мъчно ми стана, представям си колко ти е тежко така отдалече! Hug Дано се пооправи майка ти по-скоро!

# 172
Здравейте отново   bouquet
Ма ко как е цветния балкон? Ако ти е източен балкона си вземи семенца лобелия и сега си направи разсад – много е красива и можеш да я аранжираш в сандъче с петунии.
Мастерче то толкова екзотично присъствие не се забравя Joy
Смърфи на мен като ми покаже изтекла сесия просто връщам страница назад и копирам, влизам отново и поставям. Някой китаец няма ли там да ти направи масаж?
Писенце не се давай на гадните болести Peace
Вио как са децата? Научихте ли хорото?
Креми, Марче  newsm51
Плами bye
Хортензия Praynig
Лус  Hug Praynig
Кокона Hug Hug Hug

# 173

....Марчело, жива да си.Момичета няма такъв човек като нея.Чухме се,  усети че става йещо и като пироговска линейка пристигна....

Съжалявам, късно се включих но имах много важна среща днес, много! Но по - важното е, че мина добре, много добре,  доволна съм. Резултатите са прекрасни на един човек и аз хвърча от радост. Беше важно да отида да го видя....човекОт от женски пол  Heart Eyes

........Върнахте ми вярата в жУвота начи.........Тва кат го прочетох!......
Браво Марчони,че си реагирала така на Кремката....... (тука няма така емотикона дето да е точна)....

Браво! ......Рядко се срещат такива хора! Рядко!.......Мнооооого рядко! .....Марчони - Поздравления!!!!! ....

Креми ....... Горе главата момиче! Всичк се оправя,само нервните клетки - не! ........Прегръщам те! Дано всичко нервозно е зад гърба ти! (няма да ти сложа картинка пък!.........Просто те гушвам,заради нервите дет си изхабила.........) ........

# 174
  • UK
Люси гуш!!! Hug

# 175
  • София
Hug

Сви ми се една топка страх в слънчевият сплит и гори... Дано да се съвзема... Не й боли вече ставата, ама не може да ходи, не може да става, не може да извади тенджера от хладилника. Брат ми сега заминава за 1 ден с нощувка... Не знам как ще оправи... Завърза всякакви въжета за ставане. Наготви, разля в малките бурканчета... Аман. Отслабна, а яде добре... Какво стана с тази жена за 1,5 години... Поминалото лято беше като краставичка, какво море изкарахме...

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 21:59 от luss

# 176
Люси, гуш и от мен, дано се оправят нещата с майчето ти  Hug
Калинка, добре са децата, благодаря. Хорото продължаваме да го учим, интересното е, че Ванко всеки път играе с пантофите на баща си. Голяма е картинка, ще ви го снимам някой път  Simple Smile
Марчелотката е страОтна, знам си аз. Браво, Марче  Hug
КремчеHug

# 177
  • при късмета
Ей мЪ на.
Креми, дано са се наредили нещата. Радвам се, че притесненията са били напразни, ама си остават притеснения
Марче, браво на теб
Луси,  Hug дано се стабилизира майка ти   Praynig да сте спокойни и двете
Смърфи, не е лошо да отидеш на лекар
Вале, хубаво да си изкараш вечерта
Калинка, южни са ми балконите. Петунии и други сезонни цветя не гледам, защото не миришат. Хванала съм се едниствено с люляка и карамфилите заради това как миришат. Карамфила първите 2 години цъфтеше до юли-август, а миналата какво му стана не знам. Цъфтя до ноември, а една пъпка стои от тогава и не е измръзнала, ще се отвори вече.
Джейми и при теб дано всичко е наред  Praynig да каже като излязат резултатите
Мастър, да не изчезваш така
Вио, да ни ги снимаш, отдавна не сме ги виждали сладурите
Коконче  Hug
Плами и ти по веднъж на тема се разписваш
Останалите, де сте бре

Опитах се да гледам историческия Изабел кастилска. Ама как да стане работата, като точно по това време шефа се къпе и като излезе сме отатък да четем и да поиграем преди лягане. Никакъв сериал не мога да загледам.
Ще гледам днес да легна по-рано, че с това ставан в 7, ми се разбива тактиката

# 178
  • Fort Worth, TX
Люске, какво да ти кажа сестро.Гадна работа.Гаден живот.На моменти пукница след пукница.Сърцето ти се къса особено, след като си толкова далеч.Няма ли начин да отидеш поне малко при нея поне сега когато излезнат децата ваканция?Тварите се дружно на самолета и заминавате.
Момичета много сте ми мили всичките, ама много:-)

# 179
  • София
Креми, то кога ще е тази ваканция? Чак 28 март... Ако дотогава няма да се подобри - не ме интересува иска или не - ще я взема тук, ще я заведа при професорите, колко има ММ и приятелите му - ще проверим за какво става дума...

Тя заради брат ми не иска, при него като цикъл... всеки месец бъбречните кризи, много рядко пропуска някой месец... Цирозата не се шегува, затова не иска... Разказваше ми страшни работи... как вие като звяр, как пада като ходи...

Не ми се говори за това... Искам да се съвземе, може би като прилошее на брат ми, ще се събуди някаква сила в нея... Нали майките сме такива... Не знам...

Общи условия

Активация на акаунт