Домакини 30/още малко има и тази зима да отмине

• 35 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Смърфи, ние лека полека , няма да се излагаме сега.
А и аз на цялото ми непиене имам огромен толеранс към алкохола и бутилка да изпия Бейлис ми няма нищо, а на другия ден ни глава ни дявол . Явно го разграждам бързо ,и това е човек, който до 26 не вкусваше алкохол,а оттогава пие много,много  рядко .

Лека нощ Лусси и Калинка .Беше ми много приятно с вас  Hug

Марче, не се прави на неразбрала.  Party Отпусни си душата и празнувай както ти се ще на тебе .
А за срещата ще измисля нещо. Още не знам какво ,но ще измисля. Hug

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 00:01 от Анонимен

# 601
  • София
Скрит текст:
За тези които са от София им препоръчвам това червено вино -  Совиньон+ Мерло. Прекрасно е. Има го на много места и е виното на Депардьо, той го е създал и е от неговите бъчви и негов си район и си е с негов портрет. Разкошно е.
..........тава беше само предложение.
Благодаря ви за хубавата и забавна вечер.  Hug
Отивам да гледам филм , че се съмна.
До утре! Цунки!   love001

# 602
  • при късмета
Следващите срещи да се провеждат по скайп с неприсъстващите. Сега ще започнат пловдивчанки и по морето, а ние как да отидем, м
Марче от това нкой не е умрял, не бой се
А, вече мина Трифон зарезан

# 603
Ей, ма ко това е идея. Скайп срещи    bouquet

Марче, приятно гледане .И на мен ми беше драго, че се засякохме и изкарах празника с вас .  bouquet

# 604
И сега какво? Тъкмо направих боба, тоест готов е да го мятам във фурната, ама чак след час, и вие се предадохте? Сега сама ли ще си пия? Crossing Arms

# 605
Тук съм почвам да ви чета ,че ви изпуснах юздите и сте изписали света.
Леле майко как да спя .Навън фучи яко виелица.Дъжд вали ужас.
Ще ни отвее.Мм вика ако се събудим без покрив не се чуди.
Така да разкажа какви ги върша днес.
Ходих с един проливен дъжд да пазаря разни истории за изненада.
Тези ,които имат фейс ще видят.За първа година сме заедно на празника.Исках да се отбележи някак.Мм ми подари цветя .Аз му взех бонбони сърца,хумористична картичка и пръснах цветчета от рози.Вечерта бяхме в италиански ресторант на Джейми Оливър.
Удоги ми на приумицата.От кога мрънкам ,че искам.Беше вкусно и уютно.Дори малчо остана супер щастлив.Имаше къде да рисува докато му сервират.И детското меню беше под формата на детска играчка ,която сменя картинки и надписи.Занимава се,че беше гладен и омръзна света по-пътя.Искахме да се разходим ,но заваля дъжд.Така се реши към колата и вкъщи.
Преливат от емоции.Най-много се радвам на малките неща!

# 606
За парфюми си говорите гледам.Имам винаги по-няколко според настроението.
Сега като казахте парфюми нищо чудно от Варна и някой такъв да е изчезнал.Усещам ,че ще ми призлее като се прибера май мес.
Марче първата лампа най-ми хареса.
 На щастливка малчоу ите пак са болни нещо.Оня ден се чухме.Може би за това я няма.
Контеса супер кекс!
Лека нощ!

# 607
  • UK
Добро утро  bouquet
съвсем ви изпуснах дирите  Rolling Eyes ще се реванширам и ще се пробвам, да съм по-редовна
Hug

# 608
  • София
Добро утро, палавници!

Коконка, включвай се мила. Hug

Който има нужда...

# 609
Добро утро!  Hug
Лус, благодаря за кафето и закуската.  Hug
Коконче,  Hug

Много се смях на вица на предната страница (за мечката).  hahaha

# 610
  • София
Калинка, голям майтап вица за мечките, определено и аз бих се справила Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Аз вече бях на пазар, естествено забравих доста неща... но купих на ММ вестник, а на Миленка - хаванчето и киви... - защото днес има някаква извънкласна дейност и естествено ми го сервира преди да легне... Казах й да става по-раничко, ама после ми дожаля и я изненадах... Получих сутрешното цунки по бузата...

# 611
  • София
Малко усмивки след палавата вечер Wink

По време на закуската съпругата казва:
- Сигурна съм, че не помниш какъв ден е днес.
- Глупости, много добре знам какъв ден е днес! - отговаря съпругът и тръгва за работа.
В 10:30 на вратата се звъни. Жената отваря и вижда на прага букет от прекрасни рози.
В 13:00 отново се звъни. Този път на прага намира кутия с любимите си шоколадови бонбони.
В 15:00 отново се звъни. Този път - страхотно кожено палто.
Вечерта съпругът се прибира и тя му казва:
- О! Скъпи! Първо цветя, после бонбони, после кожено палто! Това е най-страхотния ден на Военно-въздушните сили в моя живот!

Интервю за работа.
- Какво можете да правите?
- Мога да копая.
- А друго?
- Мога и да не копая.
- Това ясно. Още?
- Мога така да скрия лопатата, че никой да не я намери.

Евреин, пристигнал до вкъщи с такси, излиза мълчаливо от колата и започва да бърка по джобовете си, а под нос си мърмори:
- Мамка му, май съм си изтървал портфейла вътре...
Чувайки това, таксиметровият шофьор изчезва с мръсна газ. Евреинът гледа след таксито и казва:
- А, Рабинович не лъже, това наистина работи.

Весел уикенд Hug

Много кафе - много нещо съм "насервирала" рано сутрин Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 10:03 от luss

# 612
Добро утро и от мен   bouquet
Лус голяма фурия си  newsm51 мерси за кафенцето!!!
Кокона, Фортуна  Hug Hug Hug
Браво Тити за хубавия празник!!!
Аз ще направя едни макарони за закуска, пускам пералнята и се приготвяме за гости. Вечерята ще е каквото даде хладилника  Joy Мм ще има истински почивен ден - ще ни заведе до гостито и след обяд ще ни прибере Joy
Хубав и слънчев ден ви пожелавам/тук пак ще има буря, но казват, че е по-слаба от онзиденшната/  smile3525

# 613
Специални благодарности за Морена - филма се изтегли без да ми спрат нета гадовете Joy
Бих желала, ако не затруднявам да пускате такива линкове  Heart Eyes

# 614
  • София
Калинка, какви са тези бури... В цяла Англия ли е така?

Почвам да шетам - готвене, чистене... Може би ще излезем навън по обяд... Може да ни дойде гостенка - братчедка на Петьо - наборче Peace

Ще ви наглеждам...

Общи условия

Активация на акаунт