Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 46 005
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
ЗДравейте! Да попитам някой купувал ли е телефон ?  Thinking
Много се чудя .. в бг го има 680лв. в алито е 200лв. пише, че оригинален  Shocked
Става въпрос за HTC  което сега е на -50%

# 331
ЗДравейте! Да попитам някой купувал ли е телефон ?  Thinking
Много се чудя .. в бг го има 680лв. в алито е 200лв. пише, че оригинален  Shocked
Става въпрос за HTC  което сега е на -50%
кой модел дай линк

# 332
# 333
  • TX
в гага сделките има бройки и не ми е известно някой нашенец да се е класирал ...не таи големи надежди, че ще те огрее

# 334
Не съм наясно със сайта, прочетох инфото на 1-ва страница и до там...
Видя ми се интересен като цяло явно трябва да разуча повече  ooooh!

# 335
Здравейте, момичета! Моля за малко помощ! В края на октомври купих едни боти, но до днес още не са пристигнали. Два пъти продавача ми удължава срока, но то вече 4 месеца минаха, работата е ясна, сигурно пратката е изгубена. Закъсняла ли съм с отварянето на диспут, прочетох на първа страница, че срока е 60дни?

# 336
Здравейте, момичета! Моля за малко помощ! В края на октомври купих едни боти, но до днес още не са пристигнали. Два пъти продавача ми удължава срока, но то вече 4 месеца минаха, работата е ясна, сигурно пратката е изгубена. Закъсняла ли съм с отварянето на диспут, прочетох на първа страница, че срока е 60дни?

Докато не изтече и последния ден от времето за доставка имате право на диспут. Но вашето търпение е безгранично Simple Smile

# 337
Докато не изтече и последния ден от времето за доставка имате право на диспут. Но вашето търпение е безгранично Simple Smile

Много благодаря! Значи утре ще отворя диспут, дано да няма проблем! А иначе аз наистина съм всеизвестна с безкрайното си търпение, ето че и тук ме усетихте!  Grinning

# 338
Не съм наясно със сайта, прочетох инфото на 1-ва страница и до там...
Видя ми се интересен като цяло явно трябва да разуча повече  ooooh!
аз ще те посъветвам да си вземеш китайче,аз имам jiayu g2 и съм страшно доволен,другия месец ще стане година откакто го ползвам всичко си му работи перфектно,а сега вече има уникални модели с по 4 ядра 1,5 процесори за по 250-300лв,само че го купих моя не от алито а от друг китайски сайт,ако се интересуваш ще ти пиша на лс ,че тук е друга тема

# 339
  • Бургас
запис   bouquet

# 340
Вероятно и състоянието играе роля за ниската цена -
Item Condition:    Refurbished

# 341
  • София
От гага-сделките поръчах импулсивно това: http://gaga.aliexpress.com/251034034-1586628077-detail.html?spm= … 941.1996153257.39 ще видим какво ще дойде. Тези дни ми пристигнаха:
жилетка Зара: http://www.aliexpress.com/snapshot/314656924.html много готино розовко - точно като на снимката, много хубава материя, качествена изработка. Единствено като дължина не знам защо очаквах, че ще е до средата на дупето, а тя е къса - т.е. като на манекенката, аз съм се заблудила нещо. Можеше да поръчам С, че нещо в раменете сякаш е широчка, но пък щеше и да е по-къса вероятно...
и този полу-сутиен: http://www.aliexpress.com/snapshot/314656923.html - мисля и преди е бил коментиран, изглежда обещаващо, но преди да го тествам няма как да дам адекватни отзиви. От вътре е лепкав, не се знае колко носения ще издържи (но и за 5-6 пъти да е, ще си избие парите). Като размер отговаря, почти няма подплънка, т.е. не уголемява оптически бюста. И за чашки от С нагоре не знам дали ще е ефективен.

# 342
При вас как е времето за обработка - при мен е доста над това, което са писали продавачите. Имам едни по 88дни... направо ще полудея, ако трябва да ги чакам толкова.

# 343
Здравейте искам да ви попитам трябва ли да права нещо в това положение         

# 344
Доколкото успях да видя в момента се обработва плащането. След като плащането мине/парите отиват при Алиекспрес не при продавача/ ще започне времето за изпращане на стоката/обработка/, което ми се струва малко множко/30дни/, но щом си се съгласил. След като продавача промени статуса и ти даде тракинг ще започне да ти отчита време за доставка.
Ами оттук нататък имаш само чакане.  Peace

П.П. Не натискай никакви бутони докато не получиш пратката и е това, което си поръчал.

Общи условия

Активация на акаунт