Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 45 836
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Момичета  ще обясня като абуриген моята за моя случай с платената поръчка която не съществува
дано причината е в мен  Embarassed

превода за поръчката
http://prikachi.com/images/281/7082281y.jpg
преди няколко дни получих този имейл
http://prikachi.com/images/280/7082280f.jpg
след като натисна номера на поръчката ми излиза това
http://prikachi.com/images/279/7082279t.jpg
после  това
http://prikachi.com/images/277/7082277h.jpg
и ето как изглежда профила ми
http://prikachi.com/images/274/7082274F.jpg

newsm78 Embarassed Peace

# 601
Някой ще ми каже ли как да оценя продавача, след като си получих пратката потвърдих с Confirm Order Received и благодарих. Той иска да го оценя от 1 до 5 ?  
ако ти е дошла бързо пратката примерно и те кефи стоката му пиши 5 ако ли не 3 или 4,аз получих онзи ден едно евтино телефонче пристигна супер бързо ,бях им писал преди това дали ще пишат ниска стойност  отговориха веднага  ок  писах му супер оценка даже му и написах отзив за самия телефон че изглежда още по яко на живо,относно една настройка след като вече беше при мен пак му писах той пак отговори бързо,впечатлих се доста, де да бяха всички такива

# 602
gicka Сигурна ли си, че парите са дръпнати, а не блокирани?
От това, което виждам нямаш поръчка, а имаш транзакция.
1/ Ако са само блокирани - то след 15-45 дни /спрямо условията на съответната банка/ ще се разблокират
2/Ако са дръпнати-може да оспориш транзакцията в банката/за съжаление тук не мога да помогна много, защото само съм чела за такива случаи/.

# 603
Писа ли на али-то и помниш ли продавача? Много странно ми се вижда всичко... newsm78

# 604
gicka Е нА току-що и на мен ми се случи същата случка поръчка- няма, блокирани пари-че и 2 пъти/толкова пъти се опитах да платя  Twisted Evil/, само че към друг сайт. Сега и аз ще се разправям с банката.  #Cussing out
Така, че по скоро парите ти са блокирани, но провери си в банката за всеки случай.  Peace

# 605
  • Бургас
Сега банки китайци продавачи ами това е хммм ще се занимавам с глупости

Peace

# 606
Моля за съдействие, как точно разбирате следното изречение и някакви съвети как да процедирам
    Thu Feb 13 23:33:59 PST 2014

hello,friend,sorry to tell you,we are short of the items,please tell us your idea,thanks and sorry for the inconvenience

Тракинг номер RB960333274CN

Благодаря

# 607
teodorayor От изречението си вадя извода, че няма наличност на продукта..но имаш тракинг Thinking
Кажи повече какъв е случая?

# 608
teodorayor От изречението си вадя извода, че няма наличност на продукта..но имаш тракинг Thinking

Поръчката е направена на 5,02. платена на 7,02 след което получих горният тракинг номер /странно как получих номер при липса на наличности/, а на 13,02 ме информира че няма наличности и да предложа варианти или поне така разбирам съобщението.
Какво предлагате да предложа като най-благоприятен изход от ситуацията?

# 609
Привети от мен, шопинг маниачки! Grinning

Нареждаме се и аз с 20-тина поръчки, направени наведнъж (не успях да се сдържа).
Частот тях вече дойдоха, но повечето все още ги чакам.
Засега получих чанта, ръкавички, комплект коректори и извивачка за мигли.
Чантата е разкошна, заслужава си всяка стотинка, особено като знам колко пари бих платила за подобна в България.
Ръкавичките изглеждат малки, но всъщност са леко разтегливи и стоят страхотно. Надявам се, че материята няма да се завалва и ще издържа на пране без да се поврежда. На вид са много нежни (аз избрах най-светлите) и кокетни.
Коректорите също ги бива, разнасят се добре по кожата и имат хубаво покритие. В кутията изглеждат по-тъмни отколкото са в действителност.
Общо взето, засега нямам разочарования, но пък и повечето ми поръчки още пътуват към мен, така че се надявам всичко да е наред.

Ако някое от показаните неща представлява интерес, ще дам подробности!

Успешно пазаруване на всички!
Може ли снимки и размери на чантата? Наистина ли е кожена?

# 610

Поръчката е направена на 5,02. платена на 7,02 след което получих горният тракинг номер /странно как получих номер при липса на наличности/, а на 13,02 ме информира че няма наличности и да предложа варианти или поне така разбирам съобщението.
Какво предлагате да предложа като най-благоприятен изход от ситуацията?
Да, това гласи съобщението. Явно няма наличен продукта и решил, че ще успее да ти го намери и изпрати, а трака съответно-фалшиф или поне не на твоята поръчка. Аз се сещам за 2 варианта:
1/ отказване на поръчката/в твоя случай май с диспут-не съм сигурна/ и съответно да ти възстанови сумата;
2/разбирате се да ти изпрати друг продукт на същата стойност/без реално да купуваш нещо ти изпраща друг продукт с друг тракинг по същата поръчка/
 Peace

# 611
  • Ямбол
МНОГО,много моля, всичките които ми пишат на лични,МОЛЯ ВИ ,прочетете поне 1-ви пост,задават ми се абсурдни въпроси,давайте ми и повече инфомация,преди да си зададете въпроса, нито мога да гадая всеки случай какво е било,нито помня десетките писали ми преди няколко дни и после с ново съобщение след 3-4 дни,наистина сте много,не помня случая на всеки,с удоволствие се стремя да ви помагам,но и вие ми съдействайте.
Имам чувство,че потребители откриват темата,виждат автора на 1-ви пост,регистрират се и хоп след 5 мин. ми пишат,ок..но четете повечко,темата,мерси!

Нека и въпросите за проследяване на номера да се отправят ТУК

за Ескалиране, последните 4 оставащи дни от диспута ще ви излезе бутона в дясно .
vlaivsto не искам да те разубеждавам,но това НЕ Е проследяващ номер, не знам какво си намерила!

-Diva4e- продавача е коректен, качеството е на късмет и риск
bulgari_bs роклята я имам,хубава е
didib при всяко modify се прикачва наново ,ти решаваш дали да ескалираш или не.
mirela___iordanova никоя от нас тук не се е оплакала за задържана реплика.
Stone flower хубави са,поръчвала съм ги,но за около 35$
mili4ko_to0яке с криле, да взимала съм,умалени са,вземи за 3-4 год
bonibo8аз ги взех от ebay
Caramell.couture 3 седмици е твърде съмнителен срок,иначе в рамките на 2-7 дни шипват.
gicka много странно и нечувано звучи всичко край теб.. нещо май не ти е ясно никак..
 в съобщението ти има номера на поръчката,и вероятно,че е била шипната не знам,изтрила си текста,как да разберем какво  пише?
Не става ли въпрос за тези обувки,какво всъщност е проблемното,че много ги усука.

didi75666 когато се оценява,освен потвърждаване на поръчка,отдолу има оценяване със звезди,виж в профила си в ляво пише manage feedback, от там оцени по дадената поръчка.

# 612
никид Това е от Help-а на Али:
Скрит текст:
Ако е на 1 стр. дали няма да е по-лесно за ориентиране кога диспут, кога ескалиране/клайм..?
Просто предлагам. Е, то трябва да се погледне и 1 стр., за да се види, че доста от нещата са пределно обяснени..но и аз се чудя как може да е по-разбираемо.. Незнам ти прецени. Peace

# 613
  • Ямбол
Eona супер е,но някой хора ги затруднява да погледнат 1 пост, а тази схема, ще ги закопае съвсем,то като не са запознати ще е то диспут и шипване ескалиране и т.н...
Честно не знам и защо се бърза да се ескалира диспута,какво толкова очакват да е случи след тоа,като после се почват въпросите..кога ще ми се реши диспута от Али след ескалиране.

# 614
  • Бургас
Не обувките са мъжки за 50 долара

Peace

Общи условия

Активация на акаунт