Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 45 884
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Днес получих това за приятелка http://www.aliexpress.com/snapshot/6007911571.html Като на снимките е, хубава изработка. Дали си отговаря тя ще каже
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 496
Здравейте днес и на мен ми пристигнаха две поръчки и от двете съм много доволна.

http://www.aliexpress.com/snapshot/314754098.html  Много съм доволна ! Прекрасно комплектче за лятото уцелила съм размера... разбира се по голям размер поръчах и цвета е от кафявия!
И това  http://www.aliexpress.com/snapshot/6007127377.html  Харесва ми. Simple Smile

колко по голямо поръча
Синът ни е на 2г аз взех 4Т ..  орентирвах се според таблицата която е дадена има размери и те така.

# 497
А кои пратки получават тракинг номера, въобще има ли някакъв минимум в стойността на поръчката за получаване на такъв? Един продавач пък ми е дал за тракинг номер това:    10468986650     , без никакви букви, какво означава?

# 498
никид,
отново благодаря за отговора ти  bouquet Тъкмо мислех,че никой няма да ме отрази Grinning

Ще изчакам още 10 дни.

# 499
днес пристигна 1та ми поръчка от али, шипнаха я на 6,02  със сингапурските пощи, впечатлен съм за колко кратко време дойде,и то направо вкъщи до вратата я доставиха от пощенския клон без да се разкарвам, а някой да е поръчвал със малайзийските пощи,дава ми това в техния сайт                      16 Feb 2014    2240    Dispatch Pre-Alert 16/02/2014    MPC PMIH (KLIA, за това което сем поръчал

# 500
То в тази тема много рядко някой да те отрази,пишеш си и никой,в другата за митниците също.Незнам за какво са тези теми изобщо,да си показваме само някакви парцалки,вместо да си помагаме взаимно за дадени проблеми,аз си пиша тука колко пъти,но никой не те отразява.

# 501
  • София
То в тази тема много рядко някой да те отрази,пишеш си и никой,в другата за митниците също.Незнам за какво са тези теми изобщо,да си показваме само някакви парцалки,вместо да си помагаме взаимно за дадени проблеми,аз си пиша тука колко пъти,но никой не те отразява.
Недей с лошо!  Naughty  Ами представи си, че хората които са прочели поста също не  са наясно какво се прави.....повечето ползваме обикновената безплатна доставка  Laughing

И аз да питам ако някой знае  - ескалирах диспут, Али ми предложиха 10$ и ако съм съгласна да им отговоря в срок от 3 дни, но незнам дали трябва да натисна някъде или просто отговор в самия диспут  Thinking
  bouquet

# 502
  • Бургас
Момичета платила съм на 29.01 а още нямам тракинг номер това нормално ли е

Peace

# 503
  • Sofia
Момичета платила съм на 29.01 а още нямам тракинг номер това нормално ли е
 Peace

Пиши на продавача и питай.
Ще е полезно да давате и линк, за да видим за какъв продавач става дума.

# 504
Е де, нали не мислиш, че тук има някой дежурен да отговаря постоянно на въпроси? Никой не живее във форума все пак. Почти всичко, което е необходимо като информация относно пазаруването от Али, го има на първа страница. Освен това има и Гугъл. Темата е точно, за да си показваме парцалките кой какво е получил, от кой продавач, доволен ли е, реални снимки. Въпросите с освобождаването от митница са съвсем друго нещо и никой не е длъжен първо - да знае такива подробности, второ - цял ден да дреме тук и да чака да отговори на някой. Малко по- спокойно, защото и без това Никид е предоставила систематизирано всякаква информация и се занимава постоянно с теми и отговаряне по 100 пъти на едни и същи въпроси. Ако мислиш, че в друг форум може да намериш тема за Али, която да удовлетворява твоите желания, това е отделен въпрос.

По темата. Днес получих още един чифт от тези обувки http://www.aliexpress.com/snapshot/6006658071.html
Първите нещо не им улучих номера, но тези вече са ми добре. Аз съм доволна, изглеждат, че ще са удобни. Реални снимки вече съм качвала в групата.

# 505
  • Бургас
Проблема е че нямам линк и все едно не съм направила поръчка и не чакам такава
Сега писах на Eva 

Peace

# 506
  • София

Еее, де. Аз си отговарям най-редовно в темата за митниците. Който друг знае също може да отговори, ако ме няма в момента.

# 507
И аз да питам ако някой знае  - ескалирах диспут, Али ми предложиха 10$ и ако съм съгласна да им отговоря в срок от 3 дни, но незнам дали трябва да натисна някъде или просто отговор в самия диспут  Thinking
  bouquet
Отговори в самия диспут, в Complaint center  Peace

Изби рибата Joy Joy Joy
Кажи поне какъв въпрос имаш, останал без отговор, да не е само спам  Rolling Eyes

# 508
Днес получих http://www.aliexpress.com/snapshot/6009573820.html Пристигнаха доста бързо

Снимки във Facebook

# 509
А кои пратки получават тракинг номера, въобще има ли някакъв минимум в стойността на поръчката за получаване на такъв? Един продавач пък ми е дал за тракинг номер това:    10468986650     , без никакви букви, какво означава?
и аз това се чудя,имам поръчано едно боклучаво ръчно часовниче за 5 лв 2,50 евро и си има трак,друг е въпроса че нищо не излиза newsm78 ,явно си зависи от самия търговец

Общи условия

Активация на акаунт