Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 45 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Нацвъкала съм 10 поръчки. Дори не мога да ги проследя всичките. Нищо не съм получила, но продължавам да поръчвам Crazy В петък ще ходя до пощата да проверя дали вече няма нещо пристигнало.

Mr. Green Mr. Green Peace Peace Peace newsm10 newsm62

А аз 18  Mr. Green, сега пак започва голямото чакане.

# 571
  • Русе
Ох, нещо се забърках в диспута и не мога да се оправя, понеже ми е за пръв път.
МОЛЯ, помогнете
Отворих диспут преди 5 дни, защото не съм доволна от стоката, приложих снимки и линк към видео в youtube. Исках 8 долара частична компенсация. Днес продавача ми е отговорил, че всичко му е наред и е променил сумата на 0.
Имам бутони
Accept  Modify  Cancel Dispute  Escalate Dispute
Първо да си променя сумата на 8 долара с Modify  и после да ескалирам- така ли трябва ???
Необходимо ли е при Modify  пак да прикачвам снимките и видеото и да обяснявам същите неща или не е необходимо ????
 Praynig

# 572
Привет, някой да има този тракинг номер - RC040601286CN.
На 14. ми изписва, че пратката е влязла в София, а от 16 в гр. Хасково, а аз съм от Бургас.От тукашната поща ми казаха, че не им дава информация, както в 17track , че е получена в София, а направо им изписва Хасково,което е странно и за тях .Намирисва ми на нещо фалшиво...пуснах заявление и сега ще чакам отговор от Хасковската поща.
Преди време мисля, че имаше пак случай с фалшиви пратки до Хасково newsm78

От сайта на бг пощи ми излиза това

Скрит текст:
13 Feb 2014 11:22:36    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция       
13 Feb 2014 11:48:15    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал       
14 Feb 2014 08:14:00    БЪЛГАРИЯ    ХАСКОВО    Пратката e получена       
14 Feb 2014 09:21:00    BULGARIA    Haskovo    Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка       
14 Feb 2014 14:59:00    BULGARIA    Haskovo    Deliver item (Inb) Доставена пратка

# 573
Amazing Amazing   ooooh! newsm10
Много благодаря. Поуспокоих се...

А според вас защо за тези стоки, които са Shiipnati, парите все оше са блокирани а имам продукт, който не е шийпнат а парите са изтеглени към алиекспрес. Стои със статус "обработва се от продавача" Случвало ли се е на някой?

Шипнати означава изпратени. Обработването от продавача се прави за определен период - това се случва с всяка една поръчка. Ако продавача не изпрати стоката в този период за обработка, поръчката автоматично става Finished и до 10 дена ще ви върнат парите. А като ви пратят писмо, че е шипната, означава, че е изпратена и остава да чакате. Получавате и номер за проследяване, който става активен до 3-10 дена в сайтовете за проследяване.
Няма нищо притеснително, всичко е в реда на нещата. Успех с поръчките!

Да, но имах в предвид, че две от поръчките ми са Shipnati и имам тракинг номера, които като проверя в сайта за проверка на тракинг номера от първа страница, ми излиза ERORR. Парите за тези две пратки стоят блокирани в картата ми. Аз имам онлайин банкиране и наблюдавам.
А третата поръчка, която е за доста по голяма сума, пише че се обработва от китаеца, но парите ми за нея бяха блокирани 3 дни и вчера видях, че са преведени към алиекпресс. Така пише на платежното.
И за това питам тъй като ми е странно. Тези които уж са изпратени към БГ, парите ми стоят блокирани, а тази която все още се обработва, парите са дръпнати. Това норнална ситуация ли е?

Колко дена са мина от шипването? В сайта се появяват след няколко дена (3-10). А що се отнася до сумите не мога да помогна!

Ох, нещо се забърках в диспута и не мога да се оправя, понеже ми е за пръв път.
МОЛЯ, помогнете
Отворих диспут преди 5 дни, защото не съм доволна от стоката, приложих снимки и линк към видео в youtube. Исках 8 долара частична компенсация. Днес продавача ми е отговорил, че всичко му е наред и е променил сумата на 0.
Имам бутони
Accept  Modify  Cancel Dispute  Escalate Dispute
Първо да си променя сумата на 8 долара с Modify  и после да ескалирам- така ли трябва ???
Необходимо ли е при Modify  пак да прикачвам снимките и видеото и да обяснявам същите неща или не е необходимо ????
 Praynig

Не знам дали е задължително, но аз го правех при всяка промяна на диспута ми  Laughing Иначе точно така се прави - първо Modify, оправяш си данните и после ескалираш - Escalate Dispute. Успех  Peace

# 574
  • Beyond the stars
Amazing Amazing   ooooh! newsm10
Много благодаря. Поуспокоих се...

А според вас защо за тези стоки, които са Shiipnati, парите все оше са блокирани а имам продукт, който не е шийпнат а парите са изтеглени към алиекспрес. Стои със статус "обработва се от продавача" Случвало ли се е на някой?

Шипнати означава изпратени. Обработването от продавача се прави за определен период - това се случва с всяка една поръчка. Ако продавача не изпрати стоката в този период за обработка, поръчката автоматично става Finished и до 10 дена ще ви върнат парите. А като ви пратят писмо, че е шипната, означава, че е изпратена и остава да чакате. Получавате и номер за проследяване, който става активен до 3-10 дена в сайтовете за проследяване.
Няма нищо притеснително, всичко е в реда на нещата. Успех с поръчките!

Да, но имах в предвид, че две от поръчките ми са Shipnati и имам тракинг номера, които като проверя в сайта за проверка на тракинг номера от първа страница, ми излиза ERORR. Парите за тези две пратки стоят блокирани в картата ми. Аз имам онлайин банкиране и наблюдавам.
А третата поръчка, която е за доста по голяма сума, пише че се обработва от китаеца, но парите ми за нея бяха блокирани 3 дни и вчера видях, че са преведени към алиекпресс. Така пише на платежното.
И за това питам тъй като ми е странно. Тези които уж са изпратени към БГ, парите ми стоят блокирани, а тази която все още се обработва, парите са дръпнати. Това норнална ситуация ли е?

Според мен се притесняваш твърде много  Laughing Правила съм по няколко поръчки в един и същи ден, а по on-line банкирането излиза,че парите са превеждани в различни дни. За теб е важно, че плащането е минало и е потвърдено, от там нататък е грижа на банката.  Peace

# 575
petya_doncheva88

Благодаря ще изчакам за номерата тогава не са минали токова дни.    bouquet

Вълшебство
Сигурна си права за притеснението:) Може би след като получа веднъж нещо, следващите ми поръчки ще съм по спокойна smile3521 smile3525

# 576
Здравейте, момичета!!!
Много хубава тема!
Пиша за първи път,и имам въпрос.
Вчера пуснах първите си  поръчки  и сега трябва да платя.
Имам Виза от първа инвестиционна  и  ме интересува дали трябва да включа интернет банкиране,трябва ли ми регистрация в paypal  или  ескроу  и доколко е безопасно е плащането в сайта и попълването на данните?
Благодаря  предварително!
Успешни покупки на всички!

# 577
Момичета , някоя от вас поръчвала ли си е реплика , от която да сте доволни понеже видях че на митниците ги задържат тези стоки?

# 578
Здравейте, момичета!!!
Много хубава тема!
Пиша за първи път,и имам въпрос.
Вчера пуснах първите си  поръчки  и сега трябва да платя.
Имам Виза от първа инвестиционна  и  ме интересува дали трябва да включа интернет банкиране,трябва ли ми регистрация в paypal  или  ескроу  и доколко е безопасно е плащането в сайта и попълването на данните?
Благодаря  предварително!
Успешни покупки на всички!

Надявам се, че си прочела 1ва стр - видяла си добре продавачите и т.н.
По твоето питане - плаща се директно с картата не може с пейпал и други. С интернет банкирането ще видиш дали са ти блокирали пари за друго не се сещам да ти трябва в сайта.

# 579
  • Русе

Имам бутони
Accept  Modify  Cancel Dispute  Escalate Dispute
Първо да си променя сумата на 8 долара с Modify  и после да ескалирам- така ли трябва ???
Необходимо ли е при Modify  пак да прикачвам снимките и видеото и да обяснявам същите неща или не е необходимо ????
 Praynig
[/quote]

Не знам дали е задължително, но аз го правех при всяка промяна на диспута ми  Laughing Иначе точно така се прави - първо Modify, оправяш си данните и после ескалираш - Escalate Dispute. Успех  Peace
[/quote]

Благодаря, petya_doncheva88
то голяма борба ми се вижда ще падне за 8 долара, но много се подразних от полученото  smile3516

# 580
# 581
Привети от мен, шопинг маниачки! Grinning

Нареждаме се и аз с 20-тина поръчки, направени наведнъж (не успях да се сдържа).
Частот тях вече дойдоха, но повечето все още ги чакам.
Засега получих чанта, ръкавички, комплект коректори и извивачка за мигли.
Чантата е разкошна, заслужава си всяка стотинка, особено като знам колко пари бих платила за подобна в България.
Ръкавичките изглеждат малки, но всъщност са леко разтегливи и стоят страхотно. Надявам се, че материята няма да се завалва и ще издържа на пране без да се поврежда. На вид са много нежни (аз избрах най-светлите) и кокетни.
Коректорите също ги бива, разнасят се добре по кожата и имат хубаво покритие. В кутията изглеждат по-тъмни отколкото са в действителност.
Общо взето, засега нямам разочарования, но пък и повечето ми поръчки още пътуват към мен, така че се надявам всичко да е наред.

Ако някое от показаните неща представлява интерес, ще дам подробности!

Успешно пазаруване на всички!

# 582
Здравейте,искам да попитам за едно детско якенце http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Kids-Spring-Jacket- … e/1087704891.html няколко са си го поръчали,ако се познаят.Дали си отговаря на номера,дъщеря ми е на 2 год и 3 мес-около 80 см и се чудя дали да взема 3Т,благодаря предварително

# 583
Отзиви за тази риза
http://www.aliexpress.com/item/Sexy-OL-Women-Fashion-Shrug-Bubbl … 8/1263613039.html
Отговарят ли си размерите, как е като качество?

# 584
Привет, някой да има този тракинг номер - RC040601286CN.
На 14. ми изписва, че пратката е влязла в София, а от 16 в гр. Хасково, а аз съм от Бургас.От тукашната поща ми казаха, че не им дава информация, както в 17track , че е получена в София, а направо им изписва Хасково,което е странно и за тях .Намирисва ми на нещо фалшиво...пуснах заявление и сега ще чакам отговор от Хасковската поща.
Преди време мисля, че имаше пак случай с фалшиви пратки до Хасково newsm78

От сайта на бг пощи ми излиза това

Скрит текст:
13 Feb 2014 11:22:36    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция       
13 Feb 2014 11:48:15    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал       
14 Feb 2014 08:14:00    БЪЛГАРИЯ    ХАСКОВО    Пратката e получена       
14 Feb 2014 09:21:00    BULGARIA    Haskovo    Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка       
14 Feb 2014 14:59:00    BULGARIA    Haskovo    Deliver item (Inb) Доставена пратка
И на мен това ми излиза, но защо е в Хасково понеделник ще стане ясно.Повдигнала съм диспут.

Общи условия

Активация на акаунт