Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 45 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Beyond the stars
Имейла на първа страница, за свързване с Алито ме препраща в началната страница на сайта.
Някой знае ли как да се свържа с тях? Да не е през автоматизираната централа.

Напиши e-mail от електронната си поща,копирай и го прехвърли като получател  Peace

# 631
Мерси. Ще опитам. Hug

# 632
Момичета срещали ли сте някъде ето този модел на Долче и Габана? http://prikachi.com/images.php?images/221/7083221O.jpg

# 633
Здравейте, така при мен проблема е доста голям ще се радвам да ми помогните, поръчах си едни ботуши на Живанши пристигна в Митницата съответно ми ги конвискуваха няма да ги получа защото това е нелегално, какво да направя да отворя ли диспут ли как се казваше, какво да пиша моляви за съвет, междудругото всеки момент ще затвоярт целият сайт забравих да кажа че съм в Германия и митническата полиция ми каза ще го погнат сега този сайт внимавайте много с поръчките си, моляви помогнете ми какво да правя за да си върна парите.

# 634
да допълня продавача е толкова умен че ги изпратил в кутия където пише с големи букви марката, и на митницата са се усамнили затова и се стигна до тук

# 635
Elito1905,на какво основание ти ги конфискуваха,та това е един чифт ботуши,а не цял камион,предназначен за търговска цел  Rolling Eyes-плащаш си ддс и мито,ако има такова и да ходят да се оправят с търговеца . Пък и  до колкото знам марката се продава в Европа,така че пак не се връзват нещата....... newsm78
Няма ли как да се свържеш с някой митнически агент да ти разясни ситуацията ?

# 636
да днес бяхме в митницата ами еи така взеха ми ги писаха на собственика на живанши и сега чакаме одговор дали мога да си ги взема като доплатя, искат ми всякаква информация на продавача  всичко направо ме направиха луда, кажете ми какво да правя направо съм шашната  а да забравих и глоба ще имам

# 637
      Според мен ако продавача-Алиекспрес или реалния продавач са от страна от еврозоната имат право да изискат документ за произход на стоката,и ако документа е наред -не би трябвало да има проблем. В случая обаче  се касае за  трета страна-това не би трябвало да ги касае  newsm78
Така мисля аз,но дано се включат и някои потребители с по-сериозни познания по въпроса.

# 638
  • Варна
А вие успявате ли да отворите сайта, където можеш да провериш къде се намира пратката ти, понеже аз днес цял ден не успявам...

# 639
Здравейте, моля ви да ми помогнете ако сте виждали това яке в алиекспрес или на друго място- http://www.ebay.com/itm/2013-winter-new-womens-cotton-casual-hoo … sh=item565e2a00d3

Благодаря  Hug Hug Hug

# 640
  • FR
да днес бяхме в митницата ами еи така взеха ми ги писаха на собственика на живанши и сега чакаме одговор дали мога да си ги взема като доплатя, искат ми всякаква информация на продавача  всичко направо ме направиха луда, кажете ми какво да правя направо съм шашната  а да забравих и глоба ще имам

Взели са ти ги, защото е незаконно да се продават реплики. А ако са оригинални, продавача трябва да е ауторизиран да ги продава. На бг митница съм чувала направо да режат чанти от Китай.  И без да се обиждаш слагай точки от време на време, че всичко в едно изречение трудно се чете  Simple Smile

# 641
  • София
Момичета,имам нужда от помощта ви.За пръв път имах диспут и китаеца ми е написал това:
20:05 Feb 19,2014

Hello,I issued the refund to close the case.Please be kind to contact me when the order arrive you.Thank you!
About this order: Order Number: 60815336216146
На поръчката пише финишед.
Това значи ли,че ще ми върнат парите!?И всъщност той моли да се свържа с него,ако все пак гривната пристигне!?Правилно ли съм разбрала?

# 642
Как мислите дали този продавач е надежден?
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Fashion-Children-Girls-C … e/1630723064.html

харесах това,но ме притеснява, че има само една поръчка от него  Embarassed
Като цяло е ОК, има доста поръчки, не е измамник; обаче ме притесняват 2 неща във фийдбека му-чести коментари за неполучени стоки и чести коментари за ниско качество.

Моля за съвет обаче относно   http://www.aliexpress.com/snapshot/6011104082.html ,поръчано на 27,01 и още в процес на обработка,остават още 4 дни. Да чакам ли според вас  или да отменя поръчката?
Според мен си изчакай 4-те дена, в момента след китайските празници им се е понатрупало по-голямо количество поръчки на продавачите и са малко мудни със шипването.

Момичета,имам нужда от помощта ви.За пръв път имах диспут и китаеца ми е написал това:
20:05 Feb 19,2014

Hello,I issued the refund to close the case.Please be kind to contact me when the order arrive you.Thank you!
About this order: Order Number: 60815336216146
На поръчката пише финишед.
Това значи ли,че ще ми върнат парите!?И всъщност той моли да се свържа с него,ако все пак гривната пристигне!?Правилно ли съм разбрала?
Да, изглежда ти е върнал парите и моли да пишеш, ако дойде стоката все пак. Погледни си в history на диспутите, този трябва да излиза с Agreement reached и сумата за рефънд.

# 643
  • София
Мерси  bouquet.Значи горе долу съм разбрала правилно.Да, имам това агриимънт.

# 644
  • Ямбол
има някаква игра на 1 стр
http://activities.aliexpress.com/wigshow.php
       СПОКО,не е реферален линк,за гласуване за стил на коса и закупуване на конкретен продукт с купон отстъпка,нищо особено не ми се стори

geri012"..взех да се притеснявам,дали да се притеснявам.. " ,ами недей какво има за притеснение, или ще прати на пролет,или ще ти се върнат парите(малко с шега го написах,но ми стана смешно).

Kagi да прочетеш 1 пост, пише ,че се връщат след 7-10 дни.
dani777 когато я получиш,пиши на продавача,разберете се,ако имаш пейпал да върнеш от там,или направи поръчка,плати я, но за сметка на получената само.
Ro6avKaрейтинга му е добър,но напоследък има доста отрицателни отзиви за неполучени пратки,но може да се дължи и на закъсненията край нова година, може да се рискува с риск  Wink
с тези въпроси дали е пазарувано от конкретен продавач,ами аз като имам над 1000 поръчки,мога ли да помня от кого съм пазарувала и има ли това значение, просто гледате рейтинга,както е описано в 1 пост
miglena josifova ок е
Windy  виж горното
Мика*елатолкова време си чакала,изчакай още 4 дни,или ще пратят,или ще удължат срока,или ще ти върнат парите.
slav4e е как те връща?отвори си пощата и копирай мейла за получаване и пиши.
Elito1905,Мика*ела това действително го даваха преди около месец по новините,не мисля,че нещо може да се направи.
Питала съм и аз, марковите стоки са само с лиценз,а тези репликите незаконно ги произвеждат и продават,те са на риск,както и купувачите.
hipi кой от всичките,ако 1 не работи,пробвай друг,има доста изброени на 1 стр.
Sweet butterfly преди го гледах в  http://www.wholesale7.net/ разрови се ако желаеш.
Inkада върнали са ти парите и иска като я получиш да му пишеш,вероятно,за да се разберете как да му я платиш отново.Agree е за съгласие да потвърдиш,но внимавай какво потвърждаваш!

Общи условия

Активация на акаунт