Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 45 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Дами дайте съвет - получих си телефона, всичко е ок за сега. Но платила съм на 21,01 , получих я на 18.02 поради празниците им. Обаче ме издразни факта , че им писах дали са ми пратили поръчката на 24.01 - нямаше отговор, а бяха онлайн. На два пъти увеличавах времето за изпращане на поръчката с общо  20 дни . Платих доставка с ДХЛ - 24 евро. Сега пуснах диспут за тези пари с причина , закъсняло приготвяне и изпращане. Продавача най- нагло ме е нарекъл злонамерен купувач и ме е заплашил , че ще ме включи в черния списък. Да ескалирам ли диспута. Другите всички 10 поръчки от 21.01 ми отговориха кога ще изпратят поръчките си . А този даже и не благоволи.

# 661
morgana999 Задай въпроса си в тази тема

# 662
Дами дайте съвет - получих си телефона, всичко е ок за сега. Но платила съм на 21,01 , получих я на 18.02 поради празниците им. Обаче ме издразни факта , че им писах дали са ми пратили поръчката на 24.01 - нямаше отговор, а бяха онлайн. На два пъти увеличавах времето за изпращане на поръчката с общо  20 дни . Платих доставка с ДХЛ - 24 евро. Сега пуснах диспут за тези пари с причина , закъсняло приготвяне и изпращане. Продавача най- нагло ме е нарекъл злонамерен купувач и ме е заплашил , че ще ме включи в черния списък. Да ескалирам ли диспута. Другите всички 10 поръчки от 21.01 ми отговориха кога ще изпратят поръчките си . А този даже и не благоволи.
Дали ти ще ескалираш или след 2 седмици автоматично ще се ескалира, за да вземе решение Али - може само ти да решиш.
Не можеш да го принудиш да ти отговори, ако ще и денонощно да е онлайн. Това е на добра воля.
Не ми се е случвало досега някой да ме заплашва, но бих прикрепила такава кореспонденция към диспута.  Peace

# 663
Здравейте, някой може ли да ми помогне да проследя една поръчка, не ми излиза в никой сайт за проследяване? Това е номера: rb707091124cn
нищо не излиза никъде,кога е пратена

# 664
Дали ти ще ескалираш или след 2 седмици автоматично ще се ескалира, за да вземе решение Али - може само ти да решиш.
Не можеш да го принудиш да ти отговори, ако ще и денонощно да е онлайн. Това е на добра воля.
Не ми се е случвало досега някой да ме заплашва, но бих прикрепила такава кореспонденция към диспута.  Peace
Благодаря ти . В момента сме на ниво - сами да се разберем. Ама с тази заплаха  #2gunfire. А и мен какво ме интересува реално, че са имали 20 дена празници, за пръв път пазаря. Дръпнаха ми парите на секундата. Неприятно ми е , че няма комуникация с Али, само някакъв компютър.

# 665
61095308713448
61055701553448 Момичета може ли някой да ми провери тези 2 номерчета никъде не излизат.Много благодаря. Hug Hug Hug

# 666
Няма как да излязат - това най-вероятно ти е номер на поръчката, а не номер за проследяване. Номерът за проследяване е R............CH

# 667
61095308713448
61055701553448 Момичета може ли някой да ми провери тези 2 номерчета никъде не излизат.Много благодаря. Hug Hug Hug
Това не са проследяващи номера, а най-вероятно номера на поръчките ти.  Peace

Моля, за проследяване на пратки в тази тема. Благодаря!

# 668
  • Ямбол
Kagi е как на 17.2 го поръча,та го обработиха пратиха и всичко,че на 20.2 да е тук,нещо да не грешиш,не е възможно?
kamito24 а какво натискаш ,че не става ? Thinking Thinking confirm order
morgana999 моля за въпроса в темата от 1 пост за проследяване, или сама в сайтовете дадени,просто направи големи буквите.
martinelaaзащо всички се заблуждавате и мислите,че като светят онлайн и реално са??
А и това,че са увеличили на 2 пъти по 20 дни(общо 40),след като от плащане до доставка са минали под 30 дни?И реално бяха празници,как може да ги виниш изобщо,че не отговарят или не пращат,не мисля,че си права.За това,че си платила доставка, вероятно ти си си я избрала такава.
А с DHL, къде ти дойде,на митница ли,тук нещо плаща ли?
Комуникация с Али,чрез мейла от 1 пост, как не те интересува за празниците им,ако хората почиват,нищо не работи,дори и не са длъжни да отговарят въобще,не си права,наистина,нищо,че ти е за първи път,лош начин за начало.Сори от мен,нищо лично.
kamito24 моля в темата за проследяване от 1 пост

МОЛЯ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ,запитванията да се правят в отделната тема,
отправят се запитвания, без да се чете и 1 стр. от темата, да не говорим за 1 пост,затова са голяма част от притесненията и неправилно решение на проблемите.

# 669
момичета как да потвърдя че поръчката е пристигнала,натискам но нищо не става?
Сложи ли отметка пред полученото?

# 670
  • Пловдив
И аз поръчах това http://www.aliexpress.com/snapshot/6021402699.html
И това http://www.aliexpress.com/item/TZ116-Free-Shipping-hot-sell-baby … cs/700702808.html
Дано не се разочаровам  Thinking
Ако някой е получил ,моля да сподели .

# 671
  • Beyond the stars
martinelaa за този казус подкрепям мнението на никид
Не виждам изобщо къде е основанието за диспут -при условие,че от 22.01 до 07.02 бяха празници, които няма как да не те интересуват при условие, че всеки един продавач коректно беше посочил почивните си дни и кога ще изпрати поръчаното  Peace

Когато искаме китайчетата да са коректни , следва и от наша страна да получват същото отношение  Peace Подчертавам нищо лично   bouquet

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 09:07 от Вълшебство

# 672
Момичета, как става  въстановяването  на пари в Пейпал,че никак не ми е ясно  newsm78

Получила съм стоката,потвърдила съм ,но китайката иска да ми възстанови 3$ в Пейпал и иска данни ,но аз идея си нямам какво трябва да и дам  Rolling Eyes
Помогнете! Hug

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 09:18 от Мика*ела

# 673

Ауу страхотни са...ще чакам отзиви дали са като на снимката и най-вече дали си отговарят номерата  Peace

# 674
Момичета не приемам лично. Въпроса е , че този продавач въобще не каза, че има празници, не каза , че ще закъснее поръчката. Друга техника която поръчах китаеца я пусна на 24.01 - т.е. било възможно значи. Аз получавам в Германия, не в България Simple Smile . т.е. за мен  добра търговия е - има празници 20 дни следва да те предупредят. А и нека си говорим истината - може ли за 20 дни да спре работата на цялата държава и всички логистични фирми. От тази гледна точка - попитах дали да ескалирам или да си остана с обида от китайска страна и да ме смятат за зелка.  Mr. Green Все пак Вие имате богат опит . Все пак да дам отчет на до сега получените стоки:
1. http://www.aliexpress.com/snapshot/6008392253.html - телефона е супер за сега. Надявам се и по нататък. Мисля, че е копие на ХТЦ.
2.http://www.aliexpress.com/snapshot/6008392261.html - МП 3,4 - за нищо не става. Изглежда мнооого китайска. Цветовете са ужасни натоварват очите.
3.http://www.aliexpress.com/snapshot/6008392265.html - това вече е друга работа - допада ми . Могат да се качват филми , музика,клипчета. Екрана е доста голям, вижда се супер. Малко бързо пада батерията. Радиото трудно хваща. Но като цяло е супер за път. Има игри и преводачи - предимно от китайски и на китайски Simple Smile
4.http://www.aliexpress.com/snapshot/6008392262.html - таблета дойде отварян, т.е. стикера отзад беше скъсан. Първо се появиха червени линий , а докато го върна обратно тотално му се скапа екрана.   

Общи условия

Активация на акаунт