Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 069
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз поръчах от en.jd.com с кодчетата. Поръчката ми е със статус Frozen. Писах на продавача, отговори ми да се свържа с JD. Писах им и от няколко дни чакам отговор.

# 601
на някой да са му дошли поръчките от 5 цента от en.JD.com. Ние още ги чакаме.

# 602
  • София
Моята ми я отказаха. Не съм взела кода легално и  не съм отговаряла на някакви условия.  Laughing Приключих с тях.

# 603
на моите пише че са изпратени но още няма никой само на Валпан ли е дошла поръчка от тях за 10 дни.

# 604
аз днес си вземах две пратки от 0.05$ Simple Smile
Благодарности на Вал bouquet

# 605
  • Казанлък
Аз вчера си взех доста пратки. Повечето са от jd.
Имайте търпение. Китайските и холандските пощи сега работят добре. Малайзийските се бавят доста.
И аз имам 2 отказани поръчки,но си направих доста още по времето на първият ми пост в темата. Някои продавачи са много коректни. Имам частични рефънди от тях за някои техни малки грешки... дори само след съобщения,без да пускам диспути. Сигурно няма със всички да е така лесно. Но все пак засега всичко върви добре. Пуснах и някои неща сега покрай черният петък. Според мен доставката им е доста по-бърза от тези продавачи на Алито. Имам в предвид,че проследяващ номер се появява в системата доста бързо. Така че има реално изпращане.

# 606
Здравейте. Искам да си поръчам нещо от rosegal.com и моля за малко помощ. Първо, искам да попитам как мога да получа пратката на различен адрес от този в Пейпал. Защото при плащане ми излиза адреса в Пейпал. И второ- къде да въведа кода за отстъпка?

# 607
В пейпал имаш възможност да добавиш и друг адрес.

# 608
В пейпал имаш възможност да добавиш и друг адрес.
Много благодаря!

# 609
  • Ruse, Bulgaria
Eforichna,ще споделиш ли какво ще  поръчваш?И  после за колко дни са ти дошли нещата и дали си заслужава? bouquet

# 610
Ще споделя когато пристигне поръчката за колко време е дошла. Колко се доближава реалния продукт до този на снимката може би няма да мога да преценя лично, защото е за друг човек и направо ще пристигне на неговия адрес.

# 611
Имам въпросче.
Пуснах диспут в Алиекспрес за една орехотрошачка, която се счупи на третия орех. Иначе доставката и продукта на външен вид бяха ок, затова и финиширах поръчката веднага.
Диспута ми е пуснат след финала на поръчката.
Виждам, че вече е получен от продавача.
Та...моят въпрос е: колко време да чакам отговор?

Имам и още един въпрос. Ако решат да ми възстановят парите как ще ми ги преведат?
Плащам през алипей с дебитна карта.

# 612
Днес ми дойдоха първите две направени поръчки на 10.11 за 5 цента от  EN.JD.com тези диско лампа
http://en.jd.com/product/Save-8-10-with-JD555-LED-Stage-Light-E2 … -260V_761185.html
и тази украса два броя от тези сини лампички едните вече ги сложихме на единия прозорец
http://en.jd.com/product/Save-8-10-with-JD555-Waterproof-LED-Ici … C220V_765613.html

Благодаря на Валпан за споделянето на кодчетата. Чакам още няколко поръчки.

# 613
и аз днес си вземах днес доста поръчки,същите лампички и аз ги получих днес  Simple Smile

# 614
Дойдоxа на мъжа ми суитчер шит недоушит не този десен като на сничката но за 10ст. Няма да се нервя, но същия е пратил блуза с къс рйкав вместо блуза с дълъг е и двете имат чермено но тази тениска не струва и 3.60долара. Дайте съвет как да си взема парите. Грешката е негова а аз плащам за друго.

Общи условия

Активация на акаунт